אני מכריז על תחרות . . .

ארזS

New member
אני מכריז על תחרות . . .

שימו לב: באתר Airliners.Net יש נכון לרגע זה [יום שלישי 28/12/2004 שעה 20:52] 991 תמונות שצולמו בישראל. אז נכון ש-614 תמונות מתוכן צולמו ע''י עבדכם הנאמן, אבל בכל אופן יש עוד צלמים... נראה מי יהיה הצלם שתמונה שלו תהיה התמונה ה- 1,000 מישראל באתר הזה...

vitamin P

New member
../images/Emo45.gif

אוקיי בינואר (אחרי היומלדת) אני קונה מצלמה חדשה אז יהיו תמונות יותר טובות מבחינת איכות המטוסים

Aviation Addict

New member
בינתיים לא יוצא לי לצלם

אז אני מחוץ לתחרות, אני סומך עליך ועל רונן (נראה מי ינצח
).

ERJ PILOT

New member
well

I met Erez on line with Ronen helping me doing that, and he helped me to work on the pictures

ארזS

New member
../images/Emo50.gif ידידי !

רק שכדי להצטרף לתחרות אתה צריך להיות פה
...

ny22

New member
מנהל
הייתי ממש רוצה להשתתף

כי יש לי תמונות אבל הם לא מספיק טובות.........

ארזS

New member
../images/Emo41.gif חברות וחברים יקרים - שימו ../images/Emo23.gif

תסתכלו למשל בשתי התמונות הבאות. זאת התמונה הראשונה :

vitamin P

New member
ממש יפות!!!!

גם אני שלחתי 2 תמונות הראשונות שלי והן נדחו האיכות הייתה טובה ואני לא יודע מה הייתה הבעיה אני אנסה לשלוח אחרות כשאמצא בדיסקים

ארזS

New member
../images/Emo41.gif ועכשיו תקראו פה :

את שתי התמונות האלה צילמתי לפני כמה ימים ממש עם הזריחה ליד שדה דב. איך התמונות לדעתכם ? אבקש תגובות אמיתיות ! קחו בחשבון שכאן האיכות והרזולוציה הופחתו כדי שאוכל להעלות את התמונות לכאן. נו, מה אתם אומרים? אז שימו לב: שתי התמונות האלה נדחו ע''י אתר ה-Airliners
אתם מבינים את זה? כי אני לא מבין. הם טוענים שהאיכות כאן גרועה. עם כל הצניעות אני מרשה לעצמי לחשוב שהאיכות גבוהה ביותר. ועכשיו... אני מקבל מלא פניות [מי שפונה יודע...] לעזור בקשר לתמונות. אז נכון שיש לי כבר מעל 600 תמונות שהתקבלו, אבל אם דוחים כאלה שתי תמונות אז כנראה שאני באמת לא מבין כלום בצילום. אשמח לקבל את חוות דעתכם בכל הנושא הזה. דרך אגב, חלק לא קטן מהתמונות שלי שאתם רואים באתר שם נדחו בשלב ראשון, ואז אחרי כמה זמן עשיתי עריכה חדשה בצורה שונה, או שלפעמים אפילו העליתי את אותה התמונה בדיוק וזה התקבל... ככה אעשה גם הפעם, אבל רק שתראו כמה שקשה להעלות תמונות לאיירליינרס. ואני כותב את זה במיוחד לתשומת לב כל הצלמים ! ולידיעת כולם. רק שתבינו מה הולך באתר Airliners . ושוב, אשמח לקבל פה חוות דעת על כל הנושא הזה.

DannyJJ

New member
מההההההה????? ../images/Emo12.gif

אני בהלם!
לא מאמין לך! אתה עובד עלינו! זה תמונות פצצות לגבות!

ronenec

New member
אני מאחל לך בהצלחה ארז !

אתה חמוד אתה ! עוד יקבלו הרבה תמונות שלך ! אל תדאג ! שמת את ישראל על המפה ! אתה טל ברודי של צילום התעופה בישראל !!! כל הכבוד ! יישר כח ! אל תתייאש !!!

ארז, בחור כארז

אני רוצה לאמר לך שהצילומים שלך, כאן ובפורום תחבורה ציבורית הם פשוט מעולים ומהנים. תמשיך ככה...

B752Captain

New member
ארז אתה תותח!

אין על ארז וכאמור אני מרגיש גאווה גדולה שבקרוב יהיו 1000 תמונות באתר AIRLINERS כאשר הוא החלוץ מהבחינה הזו... שנה טובה לכולכם!

למעלה