אני מכריז על תחרות . . .

ny22

New member
מנהל
באמת לא בסדר......./images/Emo46.gif

התמונות יפות ביותר, הרבה יותר ממה שאני יכול לצלם.......... יכול להיות שהייתה בעייה בגודל התמונה? בכל אופן ארז, תמשיך כך! תמיד נשמח לראות את התמונות המדהימות שלך כאן בפורום!

Aviation Addict

New member
מזמן הפסקתי להבין את היהירות של בעל

האתר Airliners.net, אם אין לך מצלמה מיוחדת או חבר טוב של Joe Pries ושאר הצלמים המוכשרים שמצלמים למגזיני תעופה, אין לך סיכוי גבוה מדי להעלות לשם תמונות. ומה שהכי מרגיז: האתר של מר Johan, יושב על שרתי אוניברסיטה ציבורית והוא עוד גובה כספים על זכות התגובה בפורומים שלו!.

ארזS

New member
פה כבר הכנסת כמה דברים נוספים

שמרגיזים גם אותי. קודם כל אני שמח שבדקת לעומק דברים שלדעתי מעט מאוד בודקים, כמו למשל [מה שאני ידעתי כבר לפני זמן רב] שהאתר יושב על שרתי לינוקס באוניברסיטה בשטוקהולם. לכן, לדוגמא, אני למשל לא משתתף בפורומים שלו בגלל הסיבה הכספית. למה שאשלם עבור "זכות" להשתתף בפורום? עוד מעט גם יבקשו תשלום להעלאת תמונות... ודרך אגב, יש כיום כל כך הרבה פרסומות באתר הזה ובדומים לו מה שמראה על הצלחתם הגדולה, אז אם יש להם הכנסות למה לשלם? ועוד דרך אגב, יוסי פרייס הוא ישראלי משלנו!!! (רק שהוא גר ומצלם בארה''ב), ומידי פעם אנחנו מתכתבים. סופשבוע נעים לכולם ושבת שלום.

ארזS

New member
../images/Emo41.gif קבלו עדכון חם מהתנור ../images/Emo124.gif

נכון שאני מאוכזב מהדחיה מאתמול. ועדיין אני חושב שלפחות התמונה השניה טובה, ואולי היא אפילו אחת התמונות הטובות מבן אלה שצילמתי. אני פשוט אוהב את אפקט הזריחה הזה...
אבל היום אני דווקא קצת שמח...
כי לפני דקות אחדות התבשרתי על קבלת 2 תמונות אחרות : תמונה ראשונה תמונה שניה ואת התמונה שנדחתה אתמול [רק את התמונה השניה בשלב זה], העליתי מחדש לאחר עריכה נוספת [שבעיני לא משנה הרבה אבל אולי להם זה ישנה..וכבר היו דברים מעולם שבעריכה מחודשת תמונות התקבלו לאחר שנדחו מתכתחילה]. אז נכון לעכשיו יש כבר 993 תמונות בדרך ל-1,000... והנה לינק כללי לתמונות מישראל.

../images/Emo45.gif ושאלה

תמונות יפות (גם השניה שלא התקבלה) סתם שאלה - מאיפה אתה מצלם? אתה נכנס לשדה ומצלם מהמסלול?

ארזS

New member
../images/Emo51.gif ותשובה :

אמנם פתחת לפני שקראת את התיקון, אבל תשובה לשאלתך: אני לא מצלם מהמסלול כי לא נותנים לי להכנס ולצלם שם
אתה יכול לסדר לי
אני מצלם מחוף הים של ת''א באזור נמל ת''א הישן, כל פעם ממקום קצת שונה.

תודה על התשובה

התכוונתי לתמונה השניה שלא התקבלה, אז שנינו התכוונו לאותה אחת (כנראה) שאלתי פשוט כי התמונות יוצאות ממש טוב... ולא נראה לי הגיוני שנתנו לך לצלם מהמסלול
אגב, ניסית לצלם מהשטח שנמצא צפונית לשדה? יש שם שטח פתוח גדול.. אגב2, יצא לי לראות די הרבה תמונות שלך על airliners, לדעתי אחד העורכים "לקח חופש", ופשוט אמר "לא" להרבה תמונות... לא מצאתי שום דבר רע (לדעתי) בתמונות שלא התקבלו

ארזS

New member
תשובה לתשובה . . .

אם תבדוק אז תראה שיש לי גם תמונות מכיוון צפון. רק ששם יותר קשה לצלם בגלל כל מיני חשדנים למיניהם והמבין מבין.

ארזS

New member
../images/Emo41.gifלפתוח לפני התגובה הקודמת../images/Emo41.gif

בגלל שלא תכננתי טוב את הלינקים יצא שהמילה שניה יצאה מודגשת כלינק גם כשלא היתה צריכה להיות מודגשת. לכן, הכוונה ללינק היא רק בשתי השורות שכתוב : תמונה ראשונה תמונה שניה. סליחה ותודה. שבת שלום לכולם וסופשבוע נעים !

ארזS

New member
תשובה [+ הסבר] ל-LLEM :

Konica Minolta Dimage Z2 - זאת המצלמה שאני משתמש בה מאז חודש יוני 2004. אם ראית תמונות שצילמתי לפני תאירך זה הן צולמו באחת משתי מצלמות שהשתמשתי בהן בעבר: HP PHOTOSMART 850 NIKON COOLPIX 775 וכפי שציינתי כבר בעבר: - מה שרואים פה ובשאר האתרים זה כמעט תמיד לא מה שהמצלמה מוציאה. כי כדי להעלות את התמונות לאתרים באינטרנט ובמיוחד לאתרים שאני מעלה אליהם יש צורך כמעט תמיד בעריכה כל שהיא במחשב לאחר הצילום. לפעמים מספיק לעשות התאמת גודל וחידוד, כי אני מצלם [וממליץ לכולם לעשות זאת] ברזולוציה הגבוהה ביותר, לפעמים יש צורך לבצע חיתוך ומירכוז של המטוס המצולם מתוך הפריים הכללים [הרי קשה לצלם מטוס טס בדיוק באמצע הפריים] וכו' וכו'...

למעלה