אני ממשיכה את "החוליה החלשה"

YaEl 15

New member
אני ממשיכה את "החוליה החלשה" ../images/Emo191.gif

בתקווה שדניאל לא תכעס עליי יותר מדי
בסיבוב הקודם נפרדנו מקראמבס
והוספתי כמב תוכניות שלא כללנו... אתם יודעים את החוקים, אז קדימה להמשיך.
אד
בוסטון ליגל
סאמרלנד
מכושפות
חמישייה
ברני מק
האוס
החצי האפל
נעדרים
מלך השכונה
ה-4400
אנשים יפים
מלרוז פלייס
אמריקן איידול
האלופה
פרוייקט מסלול מקווה שלא שכחתי משהו משמעותי. הבעיה עם הפינה הזו, שהיא נורא איטית, אנחנו מוציאים תוכנית בשבוע, ועכשיו יש מלא תוכניות שכבר מזמן לא משודרות... אולי יש דרך "לזרז את זה"?? כי אחר כך ניתקע עם כל מיני תוכניות לא קשורות, ואני לא מדברת על "מכושפות" לדוגמא, שהיא כבר לא משודרת אבל בהחלט מגיע לה להגיע לפיינלס... מה דעתכם?

always be me mc

New member
הפינה איטית ממש ואת מוסיפה תוכניות?

התרשי לי לומר חה חה חה חה! ואפשר לנסות את משחק הנק' כמו שהיה בפורום מכושפות(זוכרת יעלי?) ואני בטוחה שבפורום הזה עם המתכונת של המשחק שהיה בפורום מכושפות נסיים מהר כי מחלוקות ענקיות אין לנו.. לפחות אני חושבת ויקח לי זמן מה להחליט איזו תוכנית להעיף אז אל תעלבי אם רק מחר אגיב. על כל מקרה תודה שפתחת את הפינה

YaEl 15

New member
אני יודעת שזה סותר וידעתי שמישהו יעיר לי על

זה
אבל אני חושבת שזה לא הוגן שיש תוכניות כמו "ברני מאק" ו"סאמרלנד" שניגמרו כבר, ולעומת זאת, "האלופה", לדוגמא (עד כמה שאני לא 'מתה' על התוכנית. בלשון המעטה...) שהיא חיה ובועטת (תרתי משמע
) ויש לה יחסית הרבה מעריצים, בכלל לא נמצאת ברשימה. יש גם את "אנשים יפים" ואת "פיונט פלזנט" ששמתי לב שאתן (את ועדי) אוהבות.... בקיצור, אם כבר, אז נוריד את התוכניות שכבר לא משודרות. ויש לי עוד הצעה: יש כמה תוכניות ברשימה שאני בטוחה שאף אחד לא מממש אוהב אותם, ולכן לדעתי כדאי שנעשה משאל בקשר לתוכניות כאלה, אם יש מישהו שמתנגד להוריד אותם... ככה נוכל להיפטר מהרבה תוכניות מיותרות... בקשר למשחק הנקודות, אני חולקת עלייך: 1. המטרה שלי היא לא לסיים את הפינה מהר, אלא לייעל את התהליך, ולהוריד תוכניות מייגעות שכולנו מתים להיפטר מהם, וצריכים לחכות שבוע בין לבין
2. אני חושבת שיש לנו מחלקות גדולות בנוגע לפיינלס... אני באמת צריכה לפרט?
טוב, נו, את מעדיפה נגיד את "נעדרים" ואני מעדיפה את "האוס" ועדי בכלל עלולה להעדיף את "מדיום", ואני לא חושבת שנוכל לצאת מזה בקלות רבה כ"כ. 3. אני חושבת שבאופן כללי, משחק הנקודות הוסיף לפורום מכושפות (שאותו את עוזבת, בצער וביגון
) קצת חיים ותנועה, אבל זה ממש עשה "בלגאן" ואני אישית פשוט שנאתי להיכנס לפורום בגלל הרשימות הארוכות והמייגעות.. זה היה מסורבל, ולא נוח, ולקראת הסוף, גם מאוס... אז אני מעדיפה שלא להפוך את המשחק הזה למשחק הנקודות, אם זה בסדר מצדכם.. וואוו... מצטערת שחפרתי, וגם:
במתכונת בהבעה מחר!!
אני בטוחה שתצליחי!
מחזיקה לך אצבעות
ולילה טוב לכולם!

always be me mc

New member
א. אני לא אוהבת פוינט פלזנט!

סתם בררתי למישהו כמה פרקים יש וזהו.. ומשום מה חשוב לי להבהיר את זה חחח ב. ואת צודקת בנוגע לקטע שזה לא הוגן שרק חלק נמצאים אבל יש לזכור שזה החלק העיקרי ואני לא בטוחה עד כמה אנשים בפורום הזה באמת אוהבים האלופה אבל סבבה שתהיה האלופה וגם "אנשים יפים" שדיי פופולרית(ולא רק בגללי ובגלל עדי! רואים שאת לא עוקבת אחרי האנשים המגיבים פה חח) ג. אני מעדיפה את מכושפות
ולא נעדרים.. יו את באמת לא מכירה אותי בגרוש אם את חושבת שאני מעדיפה את ג'ס על פיבי המושלמת והמדהימה(כנ"ל לפייפר
) חח וחכי חכי האוס עוד תאבק על חייה במשחק אבל לעשות משאל לתוכניות שבאמת אף אחד לא רוצה זה סבבה
המ.. ואיך את יכולה לחלוק על משהו שלא הבנתי כהלכה ? כי מדברייך מקודם נשמע שזה מייגע אותך שהמשחק הולך כל כך לאט ושהיית רוצה שיסתיים מהר חוץ מזה שמשחק הנק' זה כיף ומועיל(לא תמיד מהיר) אז מה הבעיה? במשחק הזה ברור שהתוכניות הכי פחות אהובות ירדו על ההתחלה. דבר נוסף-אי אפשר להשוות את משחק הנק' בפורום מכושפות לפה כי: א. יש שם יותר אנשים ב. אז זה היה חופש והיו הרבה אנשים משועממים חח חוץ מזה עזבי את הבלאגן זה היה כיף! אה ותודה על האיחולי הצלחה

YaEl 15

New member
אוי ווייי ../images/Emo67.gif../images/Emo178.gif

פוףף.... טוב, אני אעשה את זה אחד אחד.. א. אני מצטערת לגביי פויינט פלזנט... ב. מצדי להוריד את "האלופה" אם אף אחד לא רוצה, אבל נסיתי להיות אובייקטיהית לשם שנוי, אפילו אם אני חושבת שזו תוכנית גרועה
ג. אני יודעת שיש הרבה אנשים שצופים ב"אנשים יפים" וכתבתי שאת ועדי צופות ב"פויינט פלזנט" (
שוב, מצטערת על הטעות..) אם תשימי לב, זה מה שכתוב שם, אבל אני מסכימה איתך, בהחלט היה פשר להבין את זה ככה, הניסוח שלי הוא תמיד מבלבל ודפוק
ד. שכחתי ממכושפות
פשוט את תמיד מביעה לנו עידכונים על נעדרים, ואת זאת שפתחת את הספיישל, והתוכנית הזאת הפכה להיות אוטמאטית "שלך" אצלי בראש (הקטן והמתוסבך..) ה. אני יודעת ובטוחה ש"האוס" ייצא מהמשחק בשלב די מוקדם, תאמיני לי, זה לא חדש לי... הוא ייצא לפניי: "אנשים יפים" , "מדיום" , "מכושפות" ואני חושבת שגם "נעדרים", מה לעשות? זה עולם לא פייר... ה. מאחורי הניסוח הטיפשי והמייגע שלי, יש כוונה אחרת, לא התכוונתי שהמשחק הולך לאט, ואני רוצה שייגמר, התכוונתי האם יש דרך לזרז את זה, כי להיפטר מהתוכניות הלא-קשורות הכי מהר שאפשר, ולהגיע סוף סוף לתוכניות המעניינות באמת... ו. אממ.. אני בכל זאת מעדיפה את המשחק הזה, כי קצת נמאס לי ממשחק הנקודות, אבל איך שבא לך
מצטערת שגרמתי לך קצת להתעצבן
זו לא הייתה הכוונה... מקווה שהצלחתי לענות על הכל... ושוב,
ולילה טוב.

always be me mc

New member
מי כועס?../images/Emo6.gif

פשוט הייתי מאוד עייפה
ושלחת תשובה מאוד ארוכה
אז זהו וסבבה אם את רוצה להמשיך את המשחק במתכונת(
) הזו
חח ומאמי אני לא ממש מדברת על מכושפות כי זה מובן מאליו כמה הסדרה מושלמת
שלא נדבר על כך שיש לי 42 קלטות עם פרקים של מכושפות ואפס לנעדרים
וגם מה בחתימה שלי מכושפות או נעדרים?
אז זהו שאי רסט מי (מיסינג חח) קייס
ולמרות שנעדרים היא חבל ההצלה שלי בימי שישי מה יותר מצחיק נעדרים או מכושפות ? מכושפות מה יותר מרגש נעדרים או מכושפות? מכושפות מי יותר חמודה יעלי או עדי? חח סתם סתם זה לא קשור לנושא ואני לא עונה על זה
אגב איך אני אמורה לדבר פה על סדרה שכבר לא משדרים אותה בערוץ הוט3?
נראה אותך עונה על זה. אח רק כדי להרגיע אותך קבלי

YaEl 15

New member
צודקת... אין לי תשובות ../images/Emo3.gif

איך הלכה המתכונת בהבעה??? יש לי מחר מבחן במתמטיקה!!! ואני לא יודעת כלום!! כלום!!

always be me mc

New member
היה כיף בהבעה! היה שם נושא על תיקשורת

בשעות מלחמה אז זה ממש עזר(כי למדתי את זה שנה שעברה והיה לי על מה לכתוב חיבור) ומותק שיהיה הרבה בהצלחה במתמטיקה
תתנחמי בזה שגם אני בקושי יודעת משהו במקצוע הזה.

adi love noa

New member
מגניב לך...

לי תמיד נופלים נושאים הכי לא קשורים לכלום
ואין לי אפילו קצה חוט מאיפה להתחיל... שמחה שהיה לך קל

adi love noa

New member
אני משתפרת...יש לי מורות טובות../images/Emo9.gif

אני לא אוהבת לחפור עדיף קצר וקולע מאשר ארוך וצולעזה מה שהמורה שלי תמיד אומרת
(אני מודעת לכך שזה נשמע חנוני ברמות)

adi love noa

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שתי חפרניות נראה לי שאתן היחידות שיכולות להתווכח על כל דבר אבל זה בסדר אותי זה משעשע... אני דווקא חושבת שזה רעיון טוב להוסיף עוד סדרות שמשודרות כרגע זה הרבה יותר מעניין,אבל משאירה את ההחלטה לכן
וגם אני לא אוהבת פווינט פלזנט אפילו לא ראיתי פרק אחד
אבל זה בסדר אולי התכוונת למלרוז פלייס?(שגם אותה לא ראיתי מזמן
אוף השעה התקועה הזו) ואם אני לא טועה זה שרשור משחק אז צריך להוריד סדרה והזוכה היא *תופים*בוסטון ליגל|זבנג|כי לא ממש התחברתי אליה. ויעלי אולי לא הצלחת לנחש מי הפיינלס של גליה אבל הצלחת לנחש את שלי,האמת שיש הרבה סדרות שאני אוהבת יותר כמו מכושפות ואנג'ל אבל נראה לי שיותר עדיף שנשחק את המשחק רק עם סדרות שמשודרות כרגע.

YaEl 15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif באמת התכוונתי למלרוז פלייס, מצטערת

אני תמיד מתבלבלת משום מה
ואני וגליה באמת מתווכחות הרבה, אבל זה בעיקר על האוס... (הסקסי
) לאלאלא!!!! אני מתה על בוסטון ליגל!!
ואני באמת לא מצליחה לנחש מה הפיינלס שלך...
חשבתי ש"מדיום".. זה נכון?? ואם לא, אז מה כן... חחח... ניסחתי את זה מוזר... בכל אופן... שיהיה לך (ולגליה) יום טוב... איפה דניאל??

adi love noa

New member
מדיום...צדקת../images/Emo13.gif

בוסטון ליגל סתם משעמם
אותי בכל אופן אבל כל אחת והטעם שלה. מותר להתווכח זה בריא... שיהיה גם לך יום מצויין...אני בינתיים יושבת ללמוד,יום שישי בגרות בעל פה באנגלית של ארבע יחידות היתי בטוחה שכבר סיימתי עם הבגרויות בעל פה
בהצלחה מחר במבחן

YaEl 15

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif ../images/Emo50.gif גם לך!

חח... ונכון, זה באמת עניין של טעם. אבל אני בכל זאת ממליצה לך, עוד מעט באה העונה השלישית...(של BL) דרך אגב, את רואה האוס?? כי בד"כ את לא מגיבה לשירשורי פרקים
אמממ... שמתן לב איך כולנו כתבנו בערך באותו זמן??
חח... טוב, עיזבו... אני סתם משוגעת... הלכתי ללמוד... ניראה כמה זמן אני אחזיק מעמד

adi love noa

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif אני לא ממש אוהבת האוס

מה לעשות הוא פשוט לא עושה לי את זה...ותמחקו את מבט התדהמה מהפנים. גם אני שמתי לב לזה שאנחנו פה באותו הזמן...אז כנראה שאת לא המשוגעת היחידה. בהצלחה בלימוד אני חושבת שכדאי שגם אני אתחיל ללמוד כבר

../images/Emo10.gif נו טוב...><

אני מכירה אנשים אישית שלא אוהבים את הסידרה, אבל לא עשה לך כלום? כלום? להם עשה משהו, הכעיס, ריגש, לא ריגש, עיצבן...מה התירוץ שלך?
אני אוהבת את "האוס" בגלל ששמעתי על השחקן הראשי גם לפני, ומאוד סיקרן אותי כיצד יו שלי יבצע את זה הפעם. ובכלל אני מאוד מתחברת לדמות, האוס. את פשוט לא אוהבת סדרות רפואה?...או שזה עניין אחר???...><

למעלה