אני ממשיכה את "החוליה החלשה"

adi love noa

New member
אני לא התחברתי לסדרה הספציפית הזו...

אני מאוד מאוד אוהבת סדרות רפואה וזה גם הבחירה שלי ללימודים אבל האוס לא עושה לי כלום זה נחמד לראות שיש זמן אבל לא משהו שאני אצפה לו...

always be me mc

New member
../images/Emo128.gifהאלופה../images/Emo128.gif

כי אלופה היא לדעתי לא חח והסדרה הזאת מצליחה לחרפן אותי גם כשאני לא רואה אותה.

YaEl 15

New member
../images/Emo31.gifגם אני ../images/Emo128.gifהאלופה../images/Emo128.gif

בלי שום קשר לכלום --- (גליה, אל תקראי... אני מנסה לא לחרפן אותך
מצטערת, פשוט אני חייבת לפרוק!! ברצינות!) גוד דאמיט!!! הוא כ"כ סקסי היו לורי הזה!!! איך??? איך הוא מצליח?? אתם לא מבינים אפילו את רמות החירפון שלי!! הבנאדם משגע אותי!! אני לא יכולה יותר!!! גם אני רוצה יו משלי!!!!

always be me mc

New member
../images/Emo3.gifGet A Life Already

ולא התחרפנתי .. את באמת צריכה לחשוב על דברים חשובים יותר

YaEl 15

New member
זו הבריחה שלי מהחיים האמיתיים...

שאני צריכה לחיות כל היום, כל יום... והיה יום קשה היום בבית ספר. הורדתי את הפרק הבא (בקצב של הוט3) כי אני לא אוכל לצפות בו... והגעתי לסצנת האוסטייסי שאני ממש אוהבת... ו... הייתי חייבת "להטביע את חותמי" איפשהו... האם זה פטתי שדבר פעוד כמו סדרת טלוויזיה מביא אותי לכדי אושר עילאי?? כן. בהחלט. האם הסקס אפיל של יו לורי זה כל מה שאני חושבת עליו כל היום? האם זאת הסוגייה הכי עמוקה שאני מתמודדת איתה? האם זה הגבול לאינטילגנציה שלי? לא. ממש לא (לפחות אני מקווה...) אבל את חייבת לקחת בחשבון שזה פורום (=עיסוק אובססיבי בנושא מסויים) של טלוויזיה בסה"כ ולכן, הרגשתי שזה מתאים... ואני יודעת שאין לי חיים, אבל האמת שזה לא אחד מהדברים שמעידים על כך... סתם רגע שהייתי במצברוח טוב... והחלטתי לתעד אותו... אבל את תדאגי, הרגע עבר .אני צריכה לחזור לחיים האמיתיים= מתמטיקה.

למעלה