אני ממשיכה את המצעד שלי פה, בשרשור חדש!

• פותח הנושא Showy
  • פורסם בתאריך

Showy

New member
זה יקפוץ?

Showy

New member
מקום 8

David bowie- The Next Day

שנה:
2013

אהובייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יו איך אני זוכרת ששנה שעבר ב-8 לינואר 2013, יום ההולדת של דיוויד בואי, היה לי יום מחורבן לגמרי ובכלל שכחתי שאני שזה יום ההולדת שלו. הייתי אמורה לסוע לחולון, לגן של Cp והיה מבול סוער ואיבדתי את הדרך ולא ממש ידעתי איך להגיע והיו פקקים מטורפים, מטריה נהרסה בדרך מהרוח העזה, ומשאית נסעה ועשתה לי שפריץ מטורף במכנסיים. גשם גלעפות,שטפונות על הכבישים, כולי רטובה ולא באמת יודעת על איזה אוטובוסים לעלות. עושה ניסוי ותהייה. הגעתי אחרי מאה שנה לגן. אני חושבת שבסוף לקחתי איזה 4 אוטובוסים. ובאחד מהאוטובוס, השלישי או הרביעי, ראיתי מישהו בפייסבוק שם את "השיר החדש של דיוויד בואי" ואני כזה מה? WTF? כאילו, לא הבנתי בהתחלה וזה נראה לי הזוי מידי. (כי הבנאדם לא הוציא מוזיקה חדשה בעשר השנים האחרונות והוא לא מופיע בכלל ולא הכי פעיל מוזיקלית) ואז קלטתי שלבואי יש פאקינג שיר חדש ועומד לצאת לו אלבום. זה הפך להיות מהיום הכי גרוע בחיי, ליום הכי מאושר בחיי. ואפילו לא אהבתי את הסינגל הראשון מהאלבום ששמעתי באותו היום. הוא נשמע לי ככ משעמם. אבל הייתי ככ מאושרת. לעומת זאת, הסינגל השני באלבום, זה אחד כבר היה השיר הכי טוב שלו באלבום.

חודשים אחרי זה בואי כבר הוציא את האלבום שלו, שמאז שהוא דלף, הורדתי אותו ישר ושמעתי אותו כל יום בערך. האלבום פשוט נפלא. אלבום רוק בועט עם הפקות רוק יפהפיות ועשירות. לחנים מקסימים והגשה מוצלחת של דיוויד. לשירים יש המון כוונה ומעוף. אני חייבת לציין שזה אלבום הרבה יותר טוב מהשניים שקדמו לו (שיצאו ב-2003 וב-2002). אני מאוהבת בו. רק מה שממש לא הבנתי זה את העטיפה. מה הקטע של לקחת את העטיפה של הירוז ולהדביק בה ריבוע לבן עם שם האלבום החדש? יש לזה איזה קטע או מסר מעניין? אני מניחה שכן אבל אני לא יודעת מה.

השירים הכי טובים באלבום:
The Stars Are Out Tonight
The Next Day
How Does the Grass Grow?

ערן1987

New member
כשהייתי בברלין לפני כחצי שנה

היה אותו באיזו חנות מוסיקה ב-5.5 יורו, שזה בערך 30 שקל, וזה כמעט פיתה אותי לקנות אותו חח.. אשמע אותו מתישהו

Showy

New member
מקום 7

St.vincent- Strange marcy

שנה:
2011

מוקדש לנדב שחולק איתי את האהבה הענקית לאמנית הזאת!

האלבומים של אנני קלארק מאוד יצירתיים, מאוד מגווונים. יש בהם המון רגעי רוך ולצד רגעים נשכניים ומחוספסים. אני מאוד אוהבת את השילוב הזה אצלה ואת הניגודיות המאוד חזקה שיש באלבום הזה ובכלל באלבומים שלה. הליריקה שלה מאוד מרגשת וכנה,מאוד נשכנית ומחאתית אך מביעה גם מצוקה חולשה. השירים שלה גם מאוד קליטים אבל בתוכם יש מורכבויות מוזיקליות מעניינות שלוקח לעיתים זמן להתרגל אליהם כי באמצע השיר יכול לבוא איזה קטע אקספרימנטלי מטורף כזה שמרסק לך את הנשמה. אני חושבת שהיא מוזיקאית מדהימה,רוקיסטית בועטת, זמרת מאוד מרגשת ומעניינת. וזה ניכר גם באלבום הזה. הבנתי שהיא הוציאה לפני שלושה חודשים, אז הוא כנראה יהיה במצעד הבא (אם אני לא אתכזב ממנו).

השירים הכי טובים באלבום:
Cheerleader
Cruel
Northern Lights

למעלה