אני ממש לא מתעסקת בזה

chufnikit

New member
אני ממש לא מתעסקת בזה

אבל צילמתי לי לתומי נופים לפני כמה ימים וזה מה שראיתי באחת התמונות.... מה זה נראה לכם??

chufnikit

New member
כזו גדולה?

זאת אומרת יחסית לגודל הבתים.... והיא מן הסתם לא הייתה כזו קרובה כי לא ראיתי בזמן הצילום שום ציפור...

Majestic12

New member
מותר לשאול כמה שאלות?

1. באיזו שעה זה צולם? 2. היכן זה צולם? 3. באיזו מצלמה ?

chufnikit

New member
אני משערת שבסביבות 18:00

אפשהו בין עתלית לזכרון יעקוב במצלמה דיגיטלית ושוב לשם הבהרה לא צילמתי את זה ראיתי את זה רק כשהעברתי את התמונות למחשב...

chufnikit

New member
3.2 מגה פיקסל

של קנון A75 זה משנה משהו?? אתה מסקרן אותי....

chufnikit

New member
אגב בדקתי עכשיו את פרטי התמונה

היא צולמה ב 17:46 וזה היה ב22.8

B l u e H a w k

New member
מזל טוב,צילמתי עב"מ...

לפחות מניתוח ראשוני רואים היטב את המבנה כדמוי צלחת מעפפות,אני חוקר עכשיו את התמונה טוב יותר עכשיו לעומק,אבל בגדול אני כמעט בטוח שמדובר בצלחת מעופפת.

HUhybrid

New member
לי אישית זה נראה כמו ציפור

יש גם באיזור הרבה בריכות דגים.

Lord VoIdemort

New member
נו, ציפור\מטוס

רואים בליטה למטה, מן הסתם הכנף השניה, זאת שרחוקה ממי שצילם.

danra

New member
../images/Emo26.gifמאוד מקווה

שכל השירשור הזה היה בדיחה, כי הוא הזוי לחלוטין. עד כמה שאשמח לשמוע שמישהו צילם צלחת מעופפת, עדיין זה ניתוח לא רציני בעליל.

Majestic12

New member
לאחר בדיקה של התצלום

לא הצלחנו לקבוע מה צולם. אודה לך אם תוכלי להעביר לי פרטים מלאים יותר על האירוע כולו למייל שלי (כולל התצלום המקורי): [email protected] ננסה להעביר אותו לבדיקה נוספת.

chufnikit

New member
אני שולחת בשמחה את הצילום המקורי

כי תפוז אכן דרש הורדה רבה של האיכות והקטנת התמונה בשביל להעלות את התמונה אבל באמת שאין לי פרטים להוסיף אני סך הכל צילמתי נוף..... אם יש שאלות ספציפיות שאולי אני יכולה לנסות להזכר בכיף. שלחתי הרגע מייל.

כריסטין

New member
חנן הפעם תשלח באמת..

את התמונה הזאת לUFOCASEBOOK הגיע הזמן שנהיה קצת על המפה..... היה יותר מדי זמן רב יובש אצלנו

Majestic12

New member
רק לידיעתך כריסטין

מנהל האתר כבר קיבל מאיתנו די הרבה צילומים השנה (חלק קטן פורסם באתר), אבל מאחר והוא מוצף בצילומים מהעולם, הרי שאת רובם הוא לא מפרסם (או שהוא מפרסם שטויות לפעמים במקום משהו מעניין) - אבל זו זכותו.

למעלה