אני ממש לא מתעסקת בזה

כריסטין

New member
כנראה הוא עושה את השיקולים שלו..

אני למשל לא מתייחסת לתמונות עם קווים או נקודות בשמיים רק אם מדובר על תמונה או וידיאו מעניין במיוחד שיש מה לחקור ושבאמת נראה אותנטי.

Th3onE

New member
מה אתם פוזים!?!?

זה זיוף!!!!!!! יו אני שונא תאנשים האלה!

כריסטין

New member
בכלל לא הגזמת עם התגובה..

זה לא מחייב שזה עב"ם - חללית חוצנים אבל לא צריך ישר לקפוץ שמדובר על זיוף...

scriewy

New member
וואלה מטוס שמן זה, תגיד לו PCP1

לעשות דיאטה, לא בריא לטוס עם כזה עודף משקל ומוטת כנפיים כזאת קטנה. אני יודע מה זה, זה מזל'ט זילזאלאני של האירנים דגם עזאזאלו 3 בשותפות עם עזהלסתינים בחברות מוגבלת של הלבנונים. זה כמו שאמרו פה ציפור, אז זה בעצם מצוף שמבריח ציפורים מעל השדות, משהו כמו דחליל איירונאוטי כזה מצוייד בדחלילות. איזה תמהונים, או זיוף או אמיתי. הא לא לשכוח בדגם A75 אין תטכנולוגיה החדשה של רטטים אולטראסונים נגד אבק על החישן CCD

Majestic12

New member
הנחה לגבי התצלום

לדעתה שלי גילי ושלי, לאחר שבדקנו את הצילום המקורי (שנשלח אלינו - ולא זה שפורסם כאן - כלומר צילום ברזולוצייה המקורית), וגם לאחר התייעצות עם מומחה לצילום, היא שישנה סבירות גבוהה ביותר שמדובר במטוס קל שטס לעבר המצלמה. העובדה שמוטת כנפיו נראית קצרה יחסית, יתכן ונובעת מהאובך ששרר במקום, ומאיכות הצילום עצמו.

HUhybrid

New member
מטוס קל/חקלאי- כן, ככה זה נראה

והימים באמת היו לחים במיוחד אז במישור החוף.

pcp1

New member
נו אז צדקתי כנראה זה מטוס

ניתן לראות תגלגלים שלו כנראה כמו שMajestic12 אמר זה מטוס ריסוס (או סוג של מטוס קטן אחר) scriewy יכול להיות שזה באמת צלחת מעופפת שבאה לחטוף אותך תתחיל לברוח

Majestic12

New member
לגבי ה"נקודות" ששאלת

מדובר בפגם שנובע מהקטנת הצילום להתאמתו לפורום. בצילום המקורי, לא נראות שום נקודות.

chufnikit

New member
למען האמת דווקא כן רןאים את הנקודות

במקורית תסתכל טוב יש אפילו נקודה שלישית למעלה יותר פה לא רואים כי זה חתוך.... אתה רואה? אבל האמת לא ייחסתי לזה דווקא חשיבות...

Majestic12

New member
לא רואים נקודות, מהסיבה הפשוטה

התצלום שפורסם כאן לא היה המקורי, אלא הקטנה שלו. במקור לא רואים שום נקודות.

למעלה