אני ממש מצטערת שלא יצא לי המון זמן להיות פה!!

remundo

New member
מה קרואטיה?

תפרטי יותר! מה עשית, מה עברת, איפה טיילת, מה ראית?

אממממ

הייתי בקרואטיה,בסלובניה,בבוסניה ובמונטנגרו. ראיתי שמורות טבע,מוזיאונים,כנסיות וביקרתי במערת הנטיפים.החלפתי המון בתי מלון ונסעתי המון.

remundo

New member
הו, הנה מישהי שלא נראתה הרבה!

אין צורך להצטער, יש צורך להישאר ^_^ מה חדש אצלך בעצמך? אני עם יוסקה בעניין, אחרי שצצה העונה החמישית לא מזמן אני חושבת שהאנימה של דיג'ימון נמצאת בתהליך קימה לתחיה, או לפחות מקווה. (בניגוד לפוקימון שגדול ממנו בשנתיים בערך והמשיך להוציא עוד ועוד עונות במשך כל השנים מאז שנולד בלי הפסקה. או אולי עם הפסקה? לא יודעת, אף פעם לא ממש עקבתי אחרי זה.. חוץ מכשהיו לי כבלים. זאת היתה סדרה כיפית ונחמדה למדי, אבל רחוקה מאוד מהאובססיה שהיתה לי (ובעצם אולי עדיין יש לי) לדיג'ימון.) אם כן, אז אם אני לא טועה כבר עברה שנה מאז שסייברס יצא לטלויזיה ביפן (ובטח פחות משנה מאז שהפרק האחרון שודר ביפן, אבל בטח בזה אני כן טועה, נכון? ^^") מה שאומר שהיה להם מספיק זמן לעבוד על אנימה בשביל עוד עונה (והשאלה היא רק אם היה להם עלילה-כלומר, מנגה-לבסס עליה עוד עונה.) ואם כבר אז גם לי יש שאלה: כולנו יודעים את כל מה שאנחנו יכולים לדעת על חמשת העונות שיצאו באנימה, אבל מה עם המנגה? למישהו יש מידע על העונות שיצאו במנגה? אני שמעתי על עונה אחת שיצאה רק במנגה (אחרי פרונטייר). היו עוד עונות שיצאו רק במנגה חוץ ממנה? יש לכם מידע על העונה המסויימת ההיא ומישהו זוכר איך קראו לה בכלל? (לדמות הראשית גם קראו טאיצ'י אבל הדיג'ימון לא היה אגומון, והם חיו בעולם שונה ממה שאנחנו מכירים, עולם של דיג'ימונים ובני אדם ולא שני עולמות נפרדים כמו בארבעת העונות הקדמות שיצאו לאנימה, ובעצם גם החמישית שיצאה אחכ לאנימה.) טוב, אני אמשיך כבר אחכ, נראה לי שהגיע הזמן לישון. לילה.

לאנימה ששמעת עליה עם טאיצ'י קוראים וי-טיימרXP

ויש לו דיג'ימון ממש מוזר שהוא איזו גדילה משונה של וימון (אני גולשת בויקי פדיה באנגלית בזמני החופשיXDD).

remundo

New member
כן, הגיוני שזה משהו עם טיימר

לפי המעט שזכור לי על העלילה של זה... O_O אבל זה יצא רק במנגה, לא?

Snake Bandage

New member
V-Tamer זו רק מנגה

והיא גם תישאר כזו כי היוצר של המנגה לא רוצה שישחטו אותה באיזו אנימה גרועה. P=

למעלה