אני אתן לך דוגמא קיצונית
ולצערי לא דימיונית לגמריי. נניח כתבתי בפורום שלך ובשלב מסויים עזבתי, כך שאנני יודעת בהמשך מה כתבו עלי. מישהו בפורום מסיבות של נקמה החליט לפרסם את הכתובת שאני גרה בה, מעל דפי הפורום ואת כמנהלת פורום לשם הדוגמא לא מחקת, כי לכאורה לא הייתה פניה אליך. ראה את הכתובת איזה אדם עבריין/גנב/אנס או כל פושע אחר שתחשבי עליו, שעקב אחרי הפורום תקופה ויודע שאני חיה לבד ופגיעה (זו לא המציאות לי יש שומרים אבל נניח), בא לביתי וגרם לי נזקי גוף ו/או מוות. כשיעמוד לדין ויחקר מאיין קיבל את כתובתי , יספר שקיבל את זה מהפורום שאת ניהלת (לשם הדוגמא). את חושבת שניסיון להאשים אותך באחריות משפטית , ואולי בסיוע לפשע בעקיפין ידחה על פניו? אני מקווה בשבילך ובשביל כולם שהדימיון שלי ישאר בגדר דימיון. אני כבר בתחילת דרכי בפורום הזה אמרתי דברים לפני פירסום פסק הדין--שנראו מוזרים ומופרחים ....לא איחר הזמן ופסק הדין יצא והרבה מאוד ממכם הייתם המומים. אני בכלל לא אתפלא וכולי תקווה שיגיע היום וזה יגיע אין ספק, שפורום יחשב כמו חדר פיזי בחיים, וכל חוק שהיה מחייב את הקבוצה בחדר במצב של עבירה ו/או פגיעה יחייב את הפורום במצב דומה. אנשים ילמדו להיות אחראים למעשיהם גם בפורום. ערב קסום רחל-נשמה