מזל טוב איזה כיף
D daldan New member 29/11/04 #60 איזו הודעה משמחת ../images/Emo24.gif המון המון מזל טוב ושיהיה הריון קל וכייפי (אומרים שההריון השני עובר יותר מהר)
איזו הודעה משמחת ../images/Emo24.gif המון המון מזל טוב ושיהיה הריון קל וכייפי (אומרים שההריון השני עובר יותר מהר)
ת תנועת החסידות New member 29/11/04 #61 בשעה טובה, אפרת ../images/Emo65.gif מאד שמחה בשבילכם, ושיהיה קל, בריא ושמח.
נ נטלי של 3 מלאכים New member 29/11/04 #65 מזל טוב קולולולו ! גם אצלי היו טיפולים להריון שני אבל ממשוכים לצערי - שמחה מאוד בשמחתך
א אמברון New member 29/11/04 #68 מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif אילו בשורות מדהימות!!! מאחלת לך הריון משעשמם, בריא ונהדר.
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif אילו בשורות מדהימות!!! מאחלת לך הריון משעשמם, בריא ונהדר.
ק קרניר New member 29/11/04 #71 המון מזל טוב!../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif שיהיה הריון קל ומשעמם
א אמא של נסיכות New member 30/11/04 #77 מזל טוב../images/Emo140.gif../images/Emo57.gif זוכרת אותך הכי פעילה בפורום הריון ולידה, מיואשת שהילד לא יוצא בהצלחה בסיבוב השני בקלות ובזמן
מזל טוב../images/Emo140.gif../images/Emo57.gif זוכרת אותך הכי פעילה בפורום הריון ולידה, מיואשת שהילד לא יוצא בהצלחה בסיבוב השני בקלות ובזמן
ג גורבי New member 30/11/04 #78 מותר לאחל גם כאן? שיהיה קל עד כמה שאפשר, וארוך כמו שצריך להיות (גם אני עוד זוכרת את סוף ההריון הקודם שלך ) שפע ברכות!
מותר לאחל גם כאן? שיהיה קל עד כמה שאפשר, וארוך כמו שצריך להיות (גם אני עוד זוכרת את סוף ההריון הקודם שלך ) שפע ברכות!
א אפרת12 New member 1/12/04 #79 ../images/Emo6.gif אני הולכת להתחבא ולצאת מהחור כשייצא הילד... הפכתי לאגדה בפורום הריון ולידה. אני פאתטית...
../images/Emo6.gif אני הולכת להתחבא ולצאת מהחור כשייצא הילד... הפכתי לאגדה בפורום הריון ולידה. אני פאתטית...