אני מניח ש ...................

משתפרת1

Well-known member
ואללה- הברקה. תציע לבנט שכרגע יש למפלגה שהוא מקים שם זמני.

משתפרת1

Well-known member
רומזת שנתניהו ימשיך לשבת על כסא רה"מ?
אינני מתיימרת לנבא דבר. רק ברור לי שהסקרים הנוכחיים בהם בנט זוכה לפופולריות הם זמניים. זוכרת כמה גנץ היה פופולרי מיד כשהכריז על מועמדותו לראשות הממשלה? היום אינני בטוחה שהוא עובר את אחוז החסימה.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
הסקרים בתקופה אחרונה מזייפים, כנראה מי שמשלם מקבל אחוזים גבוהים

Harrington

Well-known member
מנהל
הסקרים בתקופה אחרונה מזייפים, כנראה מי שמשלם מקבל אחוזים גבוהים
הסקרים אף פעם לא שווים הרבה. זה בוודאי נכון לגבי סקרים בתקופה בהן מועד הבחירות לא ידוע, מי מתמודד לא ידוע, ואפילו איזו מפלגות רצות לא ידוע.

לגבי המצב של בנט בסקרים כמו שכתבת, הוא לא זמני אלא פשוט מזויף. אני לא יודע אם זאת תוצאה של קבלת כספים (אם כי כמובן שמנסחי השאלות מובילים לתוצאות הרצויות מבחינתם) או של חוסר מקצועיות של מכוני הסקרים, אבל אין שום מצב שבנט אפילו מתקרב לתוצאות האלה בזמן אמת. אם הוא יעבור את אחוז החסימה, שיברך על כך וזה תלוי לחלוטין במצב האלקטורט כולו במועד הבחירות, שאלה שכרגע פתוחה לחלוטין כידוע.

משתפרת1

Well-known member
הסקרים אף פעם לא שווים הרבה. זה בוודאי נכון לגבי סקרים בתקופה בהן מועד הבחירות לא ידוע, מי מתמודד לא ידוע, ואפילו איזו מפלגות רצות לא ידוע.

לגבי המצב של בנט בסקרים כמו שכתבת, הוא לא זמני אלא פשוט מזויף. אני לא יודע אם זאת תוצאה של קבלת כספים (אם כי כמובן שמנסחי השאלות מובילים לתוצאות הרצויות מבחינתם) או של חוסר מקצועיות של מכוני הסקרים, אבל אין שום מצב שבנט אפילו מתקרב לתוצאות האלה בזמן אמת. אם הוא יעבור את אחוז החסימה, שיברך על כך וזה תלוי לחלוטין במצב האלקטורט כולו במועד הבחירות, שאלה שכרגע פתוחה לחלוטין כידוע.
בהתיחס לנסיון העבר, אם הוא יעבור את אחוז החסימה הוא יהיה מסוגל להרכיב ממשלה עם 3 המנדטים שיקבל...

למעלה