אני מנסה להעלות תמונות

oc101

New member
אני מנסה להעלות תמונות

אז תהיו עדינות איתי הצעירה

oc101

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

סורי , אני פשוט מתלהבת..... מצטערת הצעירה

oc101

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

oc101

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

oc101

New member
ואחרון חביב

תודה בנות על ההקשבה , העיצות , העידוד ועל זה שהייתן איתי אוהבת אסנת מנוס (לא החלפתי את שמי) בוסטון

רגע.. נשימה עמוקה

תמונות מהממות, את יפה אמיתית ואהבתי את השימלה. מזל טוב והמון אושר

oc101

New member
כן !!! אסנת של שרון

ובשבילך עוד תמונה מה את עושה ערה ? הצעירה

האמת ???

את מהממת ! ואנחנו מכירות (המון המון זמן לא דיברנו) אי סי קיו - זוכרת ?? גם אני גרה בחוץ (ולא, אין לי אישית שום קשר לסוסים...) אסנת, את מקסימה ויפה אמיתית. ובכלל אתם נראים זוג מדהים. מה שכן לא חשבתי שתהיי כזו דקת גיזרה (עם גוף - חבל על הזמן..) בתור מישהי שאוהבת את ההתעסקות עם האוכל. אני שמחה שהתחתנתם (האמת... אני עדיין בשוק, מעכלת שזו את)

oc101

New member
האמת ???

יש לי כמה ניחושים , אבל אני די מגששת באפלה.... אולי נמשיך בצ´ט ? הצעירה בבשלניות

../images/Emo24.gif

אני בדרכי החוצה (ולא מהצאט) אבל אני לא מפסיקה להסתכל עלייך - את מהממת! ולא, אני לא מהבשלניות. אנחנו מכירות מהאי סי (כבר 4-5 שנים בערך) ואני גרה רחוק רחוק מבוסטון (מתחיל בב´) ואולי אני עוד ברשימות שלך.

oc101

New member
רגע לפני....

מיליארד סינים לא יכולים לטעות ... הצעירה

limor 2

New member
את פשוט מהממת - את נראית כ"כ

מאושרת ו..לטינית. המון מזל - טוב ! דרך אגב , מאיפה הסנדלים ? נראים פיצוץ עם השימלה !

oc101

New member
הסנדלים מניו יורק

מאוד נוחים , למרות שהיו בעלי עקב של 9 ס"מ אבל יקרות מידי הצעירה

למעלה