אני מנסה להעלות תמונות

oc101

New member
השמלה של גלית

נראית בדיוק כמו השמלה שנתנה לי השראה ... זוכרות ? ותודה בנות על המחמאות אני
יעל רצתה לערוב קולקציה על השמלה שלי הצעירה

הילית*

New member
ושוב, למה יעל גרין לא מומלצת?

אם את לא רוצה לענות אני אבין... אבל מאחר וכתבת את זה בצורה כ"כ חד משמעית היה מעניין אותי לדעת מה לא היה בסדר אצלה...

oc101

New member
אני אספר

פשוט אני צריכה עוד זמן , לחשוב על ניסוח מתאים.... יותר מאוחר אגולל את סיפורי הצעירה

oc101

New member
אין לי ניסוח מתאים

פשוט הגעתי אליה ביודעין שיש לי חודש להכין את שמלת חלומותי
והיא כמובן ידעה שאני אצורה להגיע - חברה חיברה ביננו ! בקיצור בפגישה של הטוויל , אחרי 10 דקות נכנסה הפגישה הבאה שלה , הפגישה נערכה ב 11 בבוקר , לא תגידו שעה "חמה"
ומאז היא רק רצתה שאני אלך, ואני רציתי לראות ולהרגיש את השמלה , - העיצוב שלי ! בפגישה הנוכחית היא גם טרחה להעליב אותי שהשיער שלי כמו של אפרוח (דליל) הפגישה השנייה היתה בערך שבוע וחצי לפני החתונה ! באותה פגישה שרון עדיין היה תקוע בבוסטון ואני קיבלתי נשירה איומה מהלחץ , וכמובן היא אמרה "מזה ? כל השיער נושר לך ?" במין זלזול כזה. בערב ראש השנה היתה לי מדידה נוספת (החתונה עוד 5 ימים)ומתברר שהיא עדיין לא שלחה את הבד לבחור שעושה לי את הפרח , אני בערב ראש השנה נסעתי לדרום תל אביב לפרח-שהיא היתה אמורה לעשות ! אחרי החג החלפנו כמה יריקות ערס בטלפון ביום החתונה היא באה להלביש אותי , אין לי מושג למה - אבל זה היה לי נוח ככה אף אחד לא ראה את השמלה - אבל אף אחד -לא אמא לא חברה. טוב היא הגיעה למלון , והתחילה להלחיץ את כולם , למה אין מזגן ? ואסרה עלי ללכת לים.... ומה ששבר את גב הגמל היה היא כל הזמן התהדרה בעיצוב של השמלה !!! ואיך יצא לה משגע!!! התפירה אכן מעולה - אבל העיצוב שלי ! טוב אין לי יותר כוח היא לא לעיניין הצעירה

*שיר

New member
השיער שלך נראה פשוט מעולה!! ../images/Emo68.gif

התסרוקת יפהפייה ומאוד אלגנטית ולא רואים שום סימן לנשירה או לשיער דליל! איזה אנשים טפשים!!
להגיד דברים כאלה לכלה לפני החתונה!!!
וסיפור הזדהות קטן: אני מאוד אוהבת את השיער שלי. בעיני הוא יפה ועשיר ואני אוהבת את הצבע שלו (טבעי). כשחיפשתי ספר לתסרוקת לחתונה, פגשתי את אחד הספרים ששמו מסתובב בפורום. הנ"ל מיד פתח במתקפה חזיתית על השיער שלי: הוא דק מדי, הוא לא ארוך מספיק את חייבת תוספת שיער... כמובן שמיד ברחתי ממנו בוכיה ועצבנית...

יעלי2

New member
לאוסנת, שאלתי למעלה ואשאל שנית

מי היה הספר שלך? הוא עשה עבודה כל כך טובה. השיער והתסרוקת נראים מהממים!

oc101

New member
הספר הוא גם מאפר ../images/Emo68.gif

ליאור גרין למרות שאת יכולה שהוא יעשה לך רק איפור או רק שיער ,אך לחוד כל דבר עולה 200 $ ושני הדברים =350 $ מאוד מומלץ ! הגעתי אליו ללא איפור ניסיון- אני לא מאמינה בזה וללא תסרוקת ניסיון-חוסר זמן..... והכל זרם בניחותה הצעירה

הילית*

New member
נשמע ממש מזעזע...

ומשהו שממש לא צריך להיות... בשבילי ובשביל כלות רבות, גם בפורום, השמלה ומה שנלווה אליה (המדידות, האביזרים) זה לב ליבה של ההתרגשות... אני חושבת שמתחילים ממש להתרגש כשבוחרים שמלה, כשבאים למדידות וכשלובשים אותה ביום החתונה ועל כן מבחינתי הסיפור שאת מספרת נשמע לי ממש לא בסדר... אני לא אחת שאשמיץ נותני שירותים אבל בלי להשמיץ אני רוצה להגיד לך שאני ב- 2 דקות שיצא לי לפגוש ביעל גרין התרשמתי ממנה לרעה. בזמנו כשחיפשתי שמלה לקחתי לי יום חופש יקר ביחד עם אמא שלי והתחלנו לשוטט בדיזינגוף. נכנסנו למעצבים מהשורה הראשונה, גם על פי המלצות מהפורום ועם אף אחד מהם לא קבענו פגישה מראש. עברנו ליד יעל גרין והחלטנו להיכנס ומה גדולה היתה תדהמתי כשהיא אמרה לנו בזלזול שהיא לא תוכל לקבל אותנו כי היא קבעה עם כלה אחרת. יצאנו משם תוך שאני קצת מתעצבנת ותוך שאני מסננת מבין שיני "יש עוד הרבה מעצבים בדיזינגוף" . לאחר כחצי שעה נכנסנו ליאיר ז´רמון (אמרתי כבר שהוא האחד והיחיד?!) ושם היתה כלה שבמשך למעלה משעה התלבטה לגבי שמלה ולגבי הבד ועוד כלה שחיכתה למדידה שניה. אני העדפתי לחכות וזה היה שווה. ראיתי כמה שהוא סבלני וכמה הוא יכול לפתור בעיות בו במקום (לכל כלה יש את בעיות הגוף שלה
) והוא כל הזמן התנצל בפני שאני ממתינה אבל לא איבד לרגע את הסבלנות. בסופו של דבר גם הכלה ההיא וגם אני סגרנו איתו במקום.... יש דרך להתייחס לכלות ובכלל לאנשים...ויש דרך ! ולגבי השיער שלך, אני רוצה לחזק את האחרות- הוא נראה ממש בסדר...

pumpkin

New member
השמלה מהממת (וגם הרגליים) ../images/Emo45.gif

אני זוכרת עוד ששמת פה את התמונה שנתנה לך השראה ! השמלה יצאה עליך פי אלף יותר יפה מהתמונה את יכולה לממן את החונה במכירת התתמונות

מיה :)

New member
אסנת... התמונות מדהימות ../images/Emo70.gif

ואת סקסית בטירוף...
המון המון

J-סיקה

New member
להתעלף כמה שאת יפה ....

איזה שמלה מהממממממת !!!! ואתם נראים סוף .....

מולדת.

New member
למה אני רואה הכרל אחרונה?

בע"ה התמונות משגעות!!!! אתם נראים מדהים
יום טוב! מולדת

nikit1

New member
תמונות מדהימות! ../images/Emo41.gif

והשמלה...פשוט אין מלים!

galitm

New member
וואו ../images/Emo70.gif וואו ../images/Emo70.gif וואו ../images/Emo70.gif

אוסנת, קודם כל מזל טוב !! התמונות מקסימות ושניכם נראים ממש יפה. השמלה ממש יפה ונראית עליך
! מאחלת לשניכם חיים נפלאים ומאושרים ! נ.ב - אפילו בן-זוגי, שיחיה, שבדר"כ לא מגלה עניין בפורום, בא לראות את התמונות ...

נתת לי השראה ../images/Emo8.gif

אוסנת, ה-look היפהפה הזה נתן לי סוף סוף לכיוון לגבי השימלה השנייה (נורא רציתי שימלה נפרדת לריקודים ולא הייתי בטוחה איך אני רוצה שהיא תיראה) תודה :)

למעלה