אני מנסה לעקוב אחרי המפגש

הודגיק

New member
אני מנסה לעקוב אחרי המפגש

וההודעות נמשכות כאורך הגלות , שזה יפה כי זה אומר שיש התעניינות מצד חברי הפורום . מצד שני אני לא מצליח לעקוב , איזה יום ? באיזה שעה ? מה מבאים ? איפה ? למה ? כמה ? וכו' ... מה שכן איכשהו התבהר לי : המפגש ביום ג' או ה' השבוע , באיזור המרכז כנראה בהרצליה (החוף?) בשעה - 30:?? תענו לי מהר ... תודה .

לגבי המפגש

לא ברור כרגע כמה אנשים יבואו. וגם קצת קשה למצוא יום שממש מתאים. נראה לי שזה קצת יידחה וכנראה לא יהיה השבוע.

היי גלי, נזכרתי בכלל שיום

ג', תשעה באב, כך שבכל מקרה התאריך לא מתאים. אשמח אם התאריך יהיה בחודש אוגוסט (לא ב 13/8 כי אני במפגש פורום אחר). תודה מיכל

זה באמת מוצאי ט' באב

ובטח יש כאלו שלא מתאים להם. אז נדחה. אין בעיה בכלל. אנשים יקרים, בבקשה תגידו כשמתאים לכם
גלי

דגנילי

New member
ומשהו קטן להודגיק..

אל תלחץ חמודי.. שנסיים לקשקש פה ולהחליט.. נשלח לך מסר מעודכן! ומצרפת בשבילך קישור:

הודגיק

New member
תודה אבל

את רומזת שאין לי מילה כאן ? שאני לא יכול לזרוק תאריך , מקום ושעה ? נ.ב. אחלה קישור ! תודה .

דגנילי

New member
איזה שטויות! אני האחרונה שיגיד דבר

שכזה..אתה מאוד מעורב.. וזכותך המלאה להגיד ולהציע כל מה שבא לך.. לא היתה לי שום כוונה שכזאת.. רק הייתה לי הרגשה שאתה חושש שלא תצליח לעקוב אחרי השירשורים ולדעת מה נקבע בסוף.. אז אמרתי שבסוף נוכל לעדכן אותך, ושלא תלחץ או משהו כזה.. יש לי רק כוונות טובות!

הודגיק

New member
בכל אופן

אני יודע שלא התכוונת , אבל זה נכתב בצורה קצת מתנשאת .

דגנילי

New member
אם זה מה שהשתמע..../images/Emo52.gif

התנשאות היא ממני והלאה..זה היה מן הלצה כזאת..

תמונה חמודה ../images/Emo6.gif

וגנבתי לך את אלמו לפורומים שכנים.... (אז התמונה מתאימה גם בשבילך, סליחה...) מיכל

דגנילי

New member
בדר"כ אני נגד גניבות..

אבל כנראה שאת "גנובה" - אז כל המרבה הרי זה משובח!

מזי א

New member
../images/Emo123.gif תקבעו כבר

נו, מה נסגר בסוף? תקבעו כבר וזהו נו, רוצים לראות כבר את הפרצופים שמאחורי השמות אל תאכזבו

הודגיק

New member
האהמ .. האהממ...

לא הספיק לך לראות אותי פעם אחת בשביל להחליט שאת לא רוצה יותר ?
אני חושב על משהו ביום חמישי ה 12 לחודש , מתאים , בלטרון , ליד הטנקים. בשעה 20:00 . מתאים לך ?

עם מי אתה רוצה להלחם?../images/Emo13.gif

לטרון רחוקה לי מדי מעדיפה אזור המרכז וביום חמישי נשמע לי טוב (אסיים את ההקרנות עד אז) מיכל

מזי א

New member
לא

לא הספיק לי פעם אחת, מה יש? לך הספיק? ה- 12 לחודש לא מתאים לי , אולי ב-5 ? יום טוב

הודגיק

New member
היי... רק צחקתי .

לא נעלבת אני מקווה . . . לי לא הספיק . 5 לחודש הוא גבולי , לא יודע עדיין ...

lili the one

New member
הצעה למפגש

אני מציעה יום חמישי הבא במרינה הרצליה. אפשר לעשות מפקד התפקדות ולהזמין מקום לבית קפה נחמד במרינה לשעות אחר הצהריים המאוחרות/ערב. או לחילופין - **בית קפה בנמל תל אביב הישן **חוף הים בהרצליה/תל אביב

למעלה