אני מנסה לעקוב אחרי המפגש

הודגיק

New member
אני חושב שאפשר לעשות את זה בשלבים

שלב א' - נקבע אזור שמתאים לכולם (כנראה המרכז) שלב ב' - נקבע על עיר באזור שבחרנו (כנראה הרצליה) שלב ג' - נקבע מקום בעיר שבחרנו (לא ידוע) שלב ד' - נקבע יום בשבוע . שלב ה' - נקבע נקבע שעה . ולבסוף שלב ו' - נקבע תאריך סופי . יש מתנגדים ? שלב א'- אזור המרכז מתאים לכולם ? (או יותר נכון לרוב ?)

מיליתו

New member
כמה שיותר רחוק..

אסור לי להיות במקומות צפופים ולאכול בחוץ במשך חודש לפחות, ודווקא הייתי רוצה להשתתף במפגש. טוב, נו, אולי במפגש הבא.

דגנילי

New member
ומה עם ההצעות שלי?

באיזה פארק? עם שמיכות על הדשא
? פירות? פיצוחים? שתיה? אפילו התנדבתי להכין פשטידה.. (למרות שהתחלתי השבוע דיאטה) או לחילופין: ליד הים
(כבר הצעתי את חוף סידני-עלי המדהים) קצת על האש..קצת תפו"א.. - ובעיקר להיפגש איתכם.. שמתם לב שאני בעיקר חושבת על אוכל..זה בגלל הדיאטה?

שונאת את סידני עלי ../images/Emo4.gif

אין לי התנגדות למרינה בהרצליה או בתל-אביב, גם פארק מתאים מיכל

אז זו סיבה מצויינת

להפגש שם
ולתת לך חוויה מתקנת לחוף סידני עלי
זה גם במרכז (הרצליה) זה גם פתוח ואין הרבה אנשים גם הרבה יותר נוח מדשא (לא משאיר ירוק על התחת) גם אין הגבלת מקום, זמן, מינימום הזמנה ושום

לא נראה לי שתהיה לי

חויה מתקנת בסידני עלי, ממש ממש שונאת. וחול ממש שונאת (בלאגן). מעדיפה מקום אחר, ושוב - מוגבלת עד לסיום ההקרנות. מיכל

אז את יותר בכיוון של...

מסעדה / בית קפה / מקום שאנשים יושבים על כסאות ושותים קפה

גם, אבל לא רק, אפשר גם

פארק נחמד, אוהבת מדשאות, אפשר בספורטק בהרצליה או בתל-אביב, שניהם נחמדים מאוד. מיכל

שונאת את סידני עלי ../images/Emo4.gif

אין לי התנגדות למרינה בהרצליה או בתל-אביב, גם פארק מתאים מיכל

דגנילי

New member
אני חושבת שפארק זה נחמד..

ועל חויות מתקנות נעבוד בהזדמנות אחרת.. והטוסיק לא צריך להיות ירוק..נביא שמיכות!! עכשיו רק תאריך. מה קורה עם יום שלישי שיבוא אלינו לטובה? כלומר 3/8? ולמי שלא מתאים שירשום את התאריך או התאריכים המקובלים עליו.. שכל אחד ירשום מתי טוב לו - ונפגש באמצע..

הודגיק

New member
מבחינתי !

כל יום חמישי הוא טוב . וכל ערב שביום למחרת אני לא עובד, וזה תלוי בסידור עבודה שלי . לכן הייתי רוצה שנקבע לעוד שבועיים , ככה שנוכל כולנו לסדר את היום שלמחרת פנוי , כדי שנשתולל כל הלילה שלפני. ומכוון אחר (אגוצנטרי) - כדי שאני אוכל לסוע מירושלים ולחזור מבלי שיגרדו אותי מאיזה מעקה בטיחות בבוקר שלאחר מכן - שאני אוכל לנוח ולהתארגן .

אמממ, יום שלישי לא ממש טוב

לצערי, בבוקר עם הבן אצל קלינאית ובערב הקרנות. אולי אנסה להזיז את ההקרנות של יום חמישי לבוקר, וכך אפנה את יום חמישי בערב, אבל צריכה לדבר קודם בבי"ח, אם יסכימו. מיכל

למעלה