אני מנסה לפתוח חשבון באינטרקטיב ברוקרס והוא מתקיל אותי בשאלות מוזרות:
תרגום סעיף 2 מגוגל טרנסלייט: אנא התייעצו על אופי ההעסקה הקודמת או העסקה עצמאית (שם המעסיק, מיקומו, עזרה בתפקיד או שם החברה, ארץ ההתאגדות ואופי העסק אם אתה עצמאי).
מה אני אמור למלא בסעיף 2? למלא את שמות כל מעסיקי והמעסיקים של אשתי? על סמך מה הוא מחליט שהכנסתי גבוהה לגבי מצבי התעסוקתי? האם אפשר לתקן את הכנסתי השנתית (הוא נותן תחומים שונים של הכנסות ואני ממש על הגבול בינהם).
בנוסף איך אוכל לתקן את הכנסתי השנתית?
- הוא אומר שהכנסתי השנתית גבוהה מהצפוי בשביל מצבי התעסוקתי (אני פנסיונר). בבקשה ספק פרטים על המקורות להכנסתך השנתית ולשווי הנקי שלך נטו.
- שאלה שניה שאני לא מבין אותה. רשום שם.
Please also advice the nature of any previous employment or self employment (employer's name, location, position help or company's name, country of incorperation and nature of biseness if self employed). - הוא אומר שהכנסתי השנתית גבוהה מהצפוי לגבי מצבי התעסוקתי (אני פנסיונר) ומבקש הסברים לגבי מקורות לגבי הכנסתי השנתית שמחוייבת במס.
תרגום סעיף 2 מגוגל טרנסלייט: אנא התייעצו על אופי ההעסקה הקודמת או העסקה עצמאית (שם המעסיק, מיקומו, עזרה בתפקיד או שם החברה, ארץ ההתאגדות ואופי העסק אם אתה עצמאי).
מה אני אמור למלא בסעיף 2? למלא את שמות כל מעסיקי והמעסיקים של אשתי? על סמך מה הוא מחליט שהכנסתי גבוהה לגבי מצבי התעסוקתי? האם אפשר לתקן את הכנסתי השנתית (הוא נותן תחומים שונים של הכנסות ואני ממש על הגבול בינהם).
בנוסף איך אוכל לתקן את הכנסתי השנתית?