אני מנסה לצרף את ההזמנה שלנו.

אני מנסה לצרף את ההזמנה שלנו.

אבל נתקלת בבעיות טכניות.... הקובץ שמור ב - JPG, ושוקל 1.22 MB שזה הרבה מידי לפורום. מישהו יודע איך משנים ומקטינים את הקובץ? ניסיתי לעשות לו Zip` אבל זה לא שינה משקל, וגם לא בהעברה לדוק. אנא עזרתכן הטכנית....

*שיר

New member
אז הנה ההזמנה של יעל - מקסימה!!!

יעל, ההזמנה פשוט יפהפייה לטעמי. איפה עשיתם? דרך אגב, אם התמונה קטנה מדי, אני יכולה להגדיל יותר (היא פשוט היתה ע-נ-ק-י-ת במקור)

שיר תודה רבה על המחמאות ועל כל

העזרה....נשיקות נשיקות ההזמנה נעשתה בדפוס דנה. הרקע הכהה הוא בצבע בורדו, יחד עם הדפוס. כל דף של ניירבאורז קצת שונה במיקום הפרחים שלו, אז זה יוצא טיפה אחרת בכל הזמנה. שוב תודה. יעל

*שיר

New member
בשמחה, בשמחה ...

אני מיד שולחת את ההזמנה שלך לבן זוגי כדי שיראה ויתרשם.

הזמנה מדהימה ../images/Emo41.gif

אהבתי את הניסוח הקצר וקולע אפשר להעתיק ? לא כתבת את התאריך העברי , האם זה יצר לך בעיות , כמו הורים ? אני בדילמה , אני לא רוצה את התאריך העיברי , מה מקובל היום ? הצעירה

אנחנו מתחתנים בחתונה רפורמית.

אף אחד מההורים, משפחה או חברים לא יודעים אפילו מה פירוש התאריך העיברי, אז בכוונה לא שמנו אותו, כמו שבכוונה אנחנו מתחתנים רפורמית. לא יכפו עלינו דברים רק בגלל שהרבנים החליטו. אנחנו לא קשורים לתאריכים העיבריים וכל חיינו מתנהלים ב"לועזית" אז למה פתאום עכשיו תאריך עיברי?? פשוט לא שייך... ואף אחד לא התנגד בכלל....

*שיר

New member
גם אנחנו מתחתנים רפורמית, אלא

שאצלנו יש הרבה שומרי מסורת (כולל ההורים), אז אנחנו כותבים את התאריך העברי ולידו את הלועזי. לא נורא.

אני יודעת שמהצד השני

יבואו בדרישות למה לא שמתי את התאריך העברי. לא בגלל שמשהו תדי , אלא בגלל שחסר... הצעירה

הילית*

New member
ואני לא רוצה לרשום בס"ד אבל

אמא שלי אומרת שצריך לרשום (אין לי שום אמונה בזה אבל זה לא מפריע לי והאמת שקצת אין לי ברירה...)

למעלה