אני מנסה לצרף את ההזמנה שלנו.

נו יעלי.. רוצה לשמוע את דעתי הכנה? ../images/Emo39.gif

מה את חושבת? ההזמנה מהממת!! עדין, אלגנטי, נקי מאוד. בדיוק כמו שאני אוהבת.... שלא לדבר על הבורדו והבג´ שכולם כבר יודעים שבעינייני עיצוב אני ממש "סובלת" מהם. מקסים!!

oritp

New member
הזמנה

יעל היי קודם כל הזמנה מטריפה מקסימה בעיני נטו פרטים שצריך ולא כל מיני חבלים למינהם. אפשר להיות חוצפנית ולשאול כמה עלה לכם?, את לא חייבת לענות תודה ומזל טוב אורית

עלה לנו די יקר למען האמת

עלה לנו 1050 ש"ח כולל מע"מ ל - 160 הזמנות ומעטפות. זה לא זול, אבל כמה כבר היינו חוסכים, עוד 400 ש"ח? אז לא היה לנו שווה להתפשר על הסכום הקטן יחסית לשאר הוצאות החתונה...

petel

New member
הזמנה מקסימה

זה בדיוק הנייר שרציתי ובחרתי להזמנה שלי, לספק של הנייר קוראים פרלוד ונגמר להם הנייר (גם בדפוס דנה אין את זה כרגע) יעל ההזמנה יצאה ממש יפה !

אתי@

New member
אתל, אולי תחכי שבוע-שבועיים ויגיע

הנייר הזה לארץ, ואז תוכלי לעשות את זה איפה שאת רוצה (כולל אצל "סופר גולד", אם תסכימי להיכנס לשם אחרי היחס שקיבלת
... בכל זאת - המחיר...)

petel

New member
הבנתי שהוא יגיע רק בעוד חודש ../images/Emo10.gif

וזה כבר הופך להיות צפוף, איחור של כמה ימים כבר יכול להכניס אותנו ללחץ ולא בא לי להלחץ, יש מספיק לחצים מסביב. מחר אני אנסה לחפש את הנייר בארטא ואם לא אז פשוט נלך על סגנון אחר של הזמנה... אין מה לעשות לא תמיד אפשר לקבל את כל מה שרוצים

אתי@

New member
יש המון דברים יפים אחרים... זה לא

סוף העולם. חוץ מזה, אלה רק הזמנות, וממילא האורחים זורקים אותן דקה אחרי החתונה...

petel

New member
כן, את צודקת אני מסכימה

זה לא ההזמנה שמרגיזה, כולנו פה יודעים איך הכל לחוץ ואין זמן מה שמרגיז זה שעד שהחלטנו וסגרנו צריך עכשיו להתחיל את כל התהליך מחדש אבל אני אופטימית, אולי בסוף הכל יהיה לטובה... אומרים שכל עכבה לטובה נראה מחר מה יהיה

תודה תודה, אני ממש מצטערת שאין

בדפוס דנה את הנייר כרגע, אולי אני גמרתי לך אותו???? אם כן אני מתנצלת, ובכל אופן הזמנו את ההזמנות לפני יותר מחודש, אז גם אנחנו חיכינו הרבה זמן - לא בגלל דפוס דנה, אלא בגלל שלנו אין הרבה זמן לטפל בדברים האלה, אז ההזמנות חיכו לנו מיום ראשון עד אתמול... בכל אופן, אני מקווה שתמצאי מה שאת מחפשת...

סיגל2

New member
הזמנה

יעל, ההזמנה שלך ממש יפה. רציתי לדעת כמה עלו לכם ההזמנות, כי אנו מתכוונים ללכת אליהם מחר ולראות דוגמאות להזמנות. האם הם זולים?

קודם כל תודה. חוץ מזה המחיר תלוי

בסוג ההזמנה. ההזמנות האלה ספציפית יקרות, כי נייר האורז יקר (אני חושבת שאמרו לי בערך 2ץ5 ש"ח פר חתיכת נייר, וגם ההדפסה מאד בעיתית עליו, אבל הרצל מדפוס דנה מאד מאד נחמד, ויש להם מיליון וחצי סוגים שונים. בטוח שתמצאי מה שאת רוצה, אבל לא בטוח שזה הכי זול שאפשר. אבל זה יפה ונוח.

למעלה