אני מעלה כי קיבלנו אתמול את התמונות

ניצניצ

New member
גם אני אשמח לשמוע../images/Emo13.gif

על כל הבנות דודות המעצבות

שיר 1

New member
התכוונת לתמי מת"ג תמר?

כי אנחנו גם סגרנו איתם וממש התרשמנו מהם. לקחתם אלבום מעוצב או שאתם עושים עצמאית? מה עדיף?

יפעת22

New member
מישהי יודעת על מקום לקניית אלבום../images/Emo91.gif

לסדר בו את התמונות מהחתונה? אני מחפשת אלבום עם דפים שחורים. ראיתי אחד בפוטוגן, אבל המחיר היה 340 ש"ח... אולי יש המלצות על משהו יותר זול ?

*שיר

New member
נועה קונה אלבומים עבודת יד בנווה

צדק. אולי היא תכנס מאוחר יותר ותגיד לך איפה בדיוק.

shelycat

New member
עבודת רגליים קצרה...

אני לא יודעת היכן את גרה אבל כנסי למספר חנויות צילום יש שם כל מיני אלבומים, אני נכנסתי לשתיים שלוש חנויות בקניון אבנת בפתח תקוה ראיתי מה המבחר ובחרתי אלבום שחור ספירלי להדבקת תמונות עליו (לעומת כיסים) אשר יש בו 25 דפים והוא עלה 90 שקלים יש אלבומים אחרים שעולים יותר וגם כאלה שעולים פחות אפשר להשיג אלבום גדול נחמד ב 100-150 שקל. אם את מהצפון הבנתי מחברה מהטכניון שבחנות שם (שכחתי איך קוראים לה-כמו דיונון) אפשר להשיג ב 50-60 שקל אלבום.

שירי71

New member
את מתכוונת ללא כיסים?

אם כן יש בהמון חנויות ובטוח יש ב"אל הבול" ביפו בנין מרכזים. רק שהם די אנטיפטים אבל יש להם כל מיני והבנתי (לא מנסיון אלא מהמלצה) שהאלבומים של החברה הספציפית שלהם יחסית מחזיקים מעמד. עולה בין 150-280 תלוי בגודל הדף. כולל אם אינני טועה 20 וכריכה מעץ.

יעלי2

New member
מקומות להשיג אלבומים מהודרים

בנחלת בנימין בת"א (יום שלישי ושישי) יש בחור שעומד בצומת הרחובות (נחלת וזה שמוביל לשוק הכרמל) שמוכר אלבומים עם כריכת עץ בשני מחירים. אחד 150 נדמה ל, והאחר עם חלון בכריכה מהעץ שממנו תבצבץ תמונתכם בכ 200-180. האלבום כרוך עם ברגים ודפי פרגמנט מפרידים. יפה. אני גם ממליצה לך לפנות לפרג´ (הידוע). הם מיבאים מחו"ל אלבומים מעור מאוד עמידים ולדעתי יפים. אין לי מושג לגבי מחירים. אני יודעת שהוא מיבא אותם עבור סטודיואים לצילום (כנראה בכמויות) ויתכן שהמחיר יהיה טוב. בהצלחה, ותעדכנינו

שירי71

New member
אם שאלת אותי אז - כן

תמי (המקסימה) מת"ג תמר. עושה אלבומים יפים ומגניבים. אני עומדת לעשות לבד אבל אין לי המלצה מה עדיף זה מאד אישי...

למעלה