אני מעלה לדיון את ´הדבר-הבא´

Nyimirond

New member
תן לזה להתגלגל

מפריע לך שמנסים להרים דברים?, משחק יתקיים, איך שאני מבין, אם ירשמו אליו מספיק שחקנים בכדי שיהיה אפשר להרים אותו. אז או שיש מספיק או שאין, אבל מספיקים פחות מעשרות בשביל להתחיל לגלגל כדור שלג. למה לך להיות נביא הזעם?

סילבן

New member
אני מביע חשש סביר

לפחות מהשחקנים שאני מכיר, אינטנסיביות ארועים שכזו עשויה להרחיקם בסבירות גבוהה. ושוב, אם מדובר בארועים שאין להם בסיס משתתפים, אני חושש שאחרי השקעה אדירה מצד רדגסט והפורום ההוא, הם יסגו מהעניין ברגשות שליליים ולא יהיו דווקא בזמן שכן יהיה בסיס שחקנים.

נקודה יפה. להלן עמדתי:

לרגע אני לא חושב שאני מקל בגלגלים של הארגון. אני הצעתי את ´הדבר-הבא´ לפורום ההוא, אולם כשלתי בלהסביר אותו, והפורום העדיף להצמד ליישן והמוכר, על מגבלותיו. גם אם היה נבחר ´הדבר-הבא´ כסדרת הדגל של האRגון, הייתי מעודד ופועל לקיום אלטרנטיבה נוספת ל´הדבר-הבא´. אישית - אני לא רואה התנגשות. ולהפך. כל שיטת משחק מביאה לידי ביטוי כשרונות ומבחנים אחרים, כשהנסיון ליצור שיטה גנרית לכל היא היא ההתפזרות וחוסר המיקוד שמביאים לידי פשרנות. מה לעשות, אני אינדבידואליסט, והטוטאליטריות מפריעה לי באשר היא. קצת אינפורמציה:
בעונת Rטיפקט(97) הרמנו אמיר ואני משחק Questים כל שבועיים (כן!).
בהשאירי מקום לביטוי יוזמותיהם של אחרים, תכננתי את ´הדבר-הבא´ למשחק בחודשיים למשך שנה - סה"כ שישה משחקים.
מהכרותי עם הקהילת-האחות שלנו בקרב העולים, משחקים רצים כל הזמן. אוקי, אז לא כל משחק הוא של 400 איש, ולא כל משחק הוא סנסציה, אך עדיין יש נשים שבאים לכל משחק, יש כאלה שבאים באופן שרירותי, ויש כאלה שבוחרים את המשחקים אליהם הם מגיעים (על רקע סיפורי, פוליטי, הורוסקופי, מיני, טראנסדנטאלי, אבל לא בטחוני). ההתרשמות שלי, לאחר War4Ring, לאחר הפורום הזה, ולאחר שיחות שערכתי במקביל היא שהפוטנציאל יכול לבוא למימוש גם בקהילתינו אנו, ובהינתן גוף ריכוזי ומארגן - לעלות על כך לטובה. הפורום הוא גוף-יוזם, ואני מברך עליו. בנוסף על כך - אני פעיל בו במקביל. באRגון דויין אם תימנע התעסקות חבריו במשחקים ´צדדיים´, והוחלט שלא למנוע זכות זו. אף על פי כן - פתחתי את נושא ´הדבר-הבא´ לדיון. הדיון טרם הסתיים, ובמקרה הגרוע ביותר, אוריד את נפח הפעילות של ´הדבר-הבא´. בה במידה יתכן שאעלה אותו, שאפצל אותו, שאפרוס אותו אחרת - הדבר תלוי בכם. עודדו את חבריכם להביע דעה! דעה של ´מסכים´ ´לא-מסכים´ ´בעד´ ´נגד´ מספיקה אף היא. בנוסף על כך, אחת המטרות היא להפוך את העולם נוצר לקמפין מוכן למריצי משחקים שיופץ בחינם, ואכליל ב´תודות´ את כל מי שעמל עליו (הרבה תודות...) וכשהעולם הזה יושלם - נתחיל עוד אחד. עד שנוריד למינימום את מחירי הקמפיינים שנמכרים פה בשלוש-ספרות מחיר! לדעתי, עולם שעובדים עליו 40 מוחות שווה יותר, מעמיק יותר, ומפורט יותר מעולם שכותבים גם קבוצה של מנחי-עלילה.

Ranger One

New member
בוא נראה...

השעה שתיים בבוקר... ישנים אולי? בכל מקרה, אני שמח מאוד שיש לארפים לפני הלארפ של שר הטבעות.

Lin from Harad

New member
אנחנו כאן :)

אבל לא הבנתי למה המשחק הראשון מוגבל למס´ כה קטן של משתתפים.מה אם יהיו יותר? או שהמספר הוא סמלי בלבד? מה קורה עם השחקנים הרוסים?האם הם משתלבים בקבוצות ישראליות שיווצרו או שמא ניתן לייסד קבוצות חדשות? יש אנשים שהתלהבו מהרעיון בפורום הרוסי (אלכסיי כתב על זה ושאל את דעת הקהל על הרעיון) אבל אין לנו מספיק מידע על הפרוייקט...

גולהייד

New member
מעניין

מעניין אותי לדעת אם החברה שלכם מעוניינים להוות קבוצות נפרדות או להתערבב בקבוצות מעורבות,או יש מישהו שמעוניין לרכז קבוצה אחודה או מעורבת?

האחווה - ארגון אב לכל ייזם

זו הודעה ממני (יודע-דבר בלתי-רשמי), ותיתכן (או אף צפוייה) הודעה רשמית מאת דובר-האחווה: האחווה מעוניינת להתבסס כארגון אב - כתובת לפנות אליה בכל עניין לצרכי קידום משחקי תפקידים חיים מבוססי פנטיאה בארץ, או אפילו, אם יורשה לי להגזים ולהשאיף - בשיתוף פעולה עם גורמים נוספים בעולם כולו. אני אישית מעוניין ב-, ופועל לכיוון "תתי-קהילות" שונות, במספר סגנונות משחק, במספר מקומות הפזורים על פני הארץ, במבחר משחקים ופעילות ענפה של אלטרנטיבות יוצעו לשחקן התפקידים בארץ, אך מעל לכל - כל זרם באשר הוא - הוא חלק מקהילה מאוחדת, מפרגנת ותומכת שיכולה להרים באופן מוצלח בעליל ארועים בקנה מידה ארצי. |דגש|ביית חם לכל שחקן תפקידים באשר הוא
. יחד עם זאת, חברי האחווה הביעו חשש לגבי יכלתם לתמוך בכל מה שזז, (War4ring, התחלה, התבססות, אתם יודעים, חוסר בטחון לגיטימי), וקבלו החלטה לרכז מאמצים בסאגת-דגל, ובמשחק צדדי נוסף כל שהוא, בעל הקף פעילות פחות מהסאגה. דעתי האישית - לאחר שראיתי קהל של 700 איש נחושים, שהגיעו בגשם ובברד ליער בן-שמן, שמקהילת השחקנים בארץ עוד טרם נוצל הפוטנציאל, ושהשמיים אינם הגבול, כלומר, א. קהילת השחקנים יכולה בהחלט להכיל הרבה יותר מזה, בכל הרמות:
הקף פעילות של שחקנים
מספר בעלי היוזמה
הנכונות והרצון לפעול, לעשות ולהשתתף ב. האחווה מסוגלת לתמוך בהרבה יותר מזה, בלשון המעטה.
בפורום האחווה יושבים 5 דורות של מארגני משחקים
באחווה יש כ-15 אנשים, וכ-10 בעלי תפקיד מפתח
תשתית האחווה, כפי שהוחלט עליה, מסוגלת לתמוך ביותר אם האחווה תפעיל, תופעל על-ידי, ותפעל עם עוד בעלי יוזמה אחרים - שבהחלט קיימים - חבר´ה - ההסטוריה הזו תכבוש עולם! !!!Go-Go Power Rangers אזכיר, שזו דעתי האישית.

mouth

New member
האחווה - כשמה כן היא

בשביל להבהיר אי הבנות אפשריות. האחווה היא לא "גוף אב" אליטיסטי, היא נולדה מתוך עולם ה-R-ים שחקנים ומארגנים כאחד. היא אומנם מונה היום גרעין של 15-20 איש (חבר´ה, רק לפני פחות משבוע התארגנו), אבל היא רוצה לצמוח ולגדול ממכם, ואיתכם. זאת ה"אחווה" – שיתוף פעולה פנים קהילתי פורה וענף. במקום שיהיו לנו קבוצות מארגנים בודדות ופזורות על פני הארץ, בואו ניצור קהילה מגובשת כלל ארצית, בואו באמת ונתרם כולנו לפעול למען המטרה המשותפת לנו – קידום והשבחת R-ים. אנחנו לא מגבילים את עצמינו ל-R-ים פנטסטיים בלבד. נהפוך הוא. אנחנו בעד משחקים רבים ומגוונים ככל שניתן, כל יוזמה ברוכה, הרי המטרה שלנו היא להנות כמה שיותר. הרצון שלנו היא לרכז ידע וניסיון, לרכז מוחות רבים ככל הניתן בשביל שכשמישהו מרים משהו חדשני, או R ראשון, יהיו לו עשרות ומאות מוחות שיעבדו על זה איתו, שיתנו רעיונות, שיעזרו בסדנאות, שיתרמו מעצמם. מאחר שאנחנו עדיין קבוצה קטנה, אנחנו באמת לא יכולים לתמוך בעשרות משחקים ברגע זה. אבל זה ברגע זה, ויש כאן 20 אנשי מסורים ונחושים שמוכנים לתרום את מלוא מרצם, וקלוט בחום כל פעיל שמעוניין להשתתף. כך שיכול להיות שכבר עוד שבוע נכפיל ונשלש את עצמינו. כמה מכם מרימים R-ים עצמאיים? כמה מכם רצו או חשבו שזה יהיה מגניב לנסות להרים R על עולם כזה או אחר, אבל לא היה לכם את הידע, הנסיון והכלים ? מי מכם אוהב לבנות נשקים, או להקים תפאורות? מי מכם רוצה לכתוב עלילות או לפתח קונספטים? מי מכם רואה את היופי בסדנאות משותפות למשחקים שונים לגמרי ? מי מכם מדמיין אימוני נשק פתוחים לכל מי שרוצה לבוא, ולא רק כחלק ממשחק ומקבוצה מסוימת? זה החלום שלנו ואני בטוחה שגם שלכם. אנחנו לא מוכרים לכם שום מוצר. רק את עצמינו ואת עצמכם. בסה"כ אנחנו רוצים ללכד כמה שיותר פעילים שמוכנים לתרום. ולא לנו אישית. לקהילה. שיהיו בה המוני משחקים שונים ומגוונים, ברמה גבוהה ככל הניתן. שיהיה מעניין, שיהיה מגניב, אנשים – אפשר לעשות כאן היסטוריה :) אז בואו, בכיף, תכתבו לאיילת כץ [email protected] אם אתם רוצים להיות חלק. פרטים אישיים (שם, גיל, אזור מגורים, טלפון), מה הנסיון שלכם במה אתם רוצים ויכולים לתרום, ותהיו חלק. זה באמת כזה פשוט. Mouth - (דוברת האחווה)

Lin from Harad

New member
הממ...:)

אני מניחה שיהיו כאלה שלא יהיה להם אכפת להיות חלק מקבוצה מעורבת,ויהיו כאלה שירצו קבוצה אחידה משלהם. הייתי מעלה את השאלה הזאת בפורום הרוסי,אבל הוא "עבר דירה" ואני עדיין ממתינה לסיסמתי החדשה - על כן לא אוכל לענות לך עכשיו.

אין מניעה!חייבים להבדיל בין המערכות

מערכת ראשונה - ארגון האחווה - שמטרותיו: 1) איסוף ושימור מאגר שחקנים 2) שימור ידע מקצועי בצורת נהלים 3) הבטחת קיום משחקי מת"ח מבוססי פנטסיה בכל עונה. מערכת שנייה - הסאגה עולם מסגרת שכותב (בכשרון רב) אמיר ארד, בו יכולים שחקנים להשתבץ. העולם הוא עולם פנטסיאה מסורתי (כמו רומח הדרקון, למשל), בההסטוריה שזורות עלילות ממשחקים קודמים שהיו בארץ, בהסדרה הוחלט על כוונה של כ-10 משחקים, אולם תהייה נקודת בקרה אחרי המשחק השלישי לגבי המשכו. תאריך ראשון - מכוון ל-31 במאי, והצי לעצמו יעד של עד 150 שחקנים, בעוד האחרון מתוכנן להיות ´Grand-Finale ויגיע עד כמה שיגיע. יוסיף על מידע זה בזמנו וכרצונו חברי הטוב, אמיר ארד. מערכת שלישית - ´הדבר-הבא´. סדרה של 6 משחקים ע"פ שנה, עם אופציה להתארכות (בתוספת משחקים כמובן). המשחק למעשה כבר רץ - מפני שבניית העולם היא חלק מהמשחק. ה-In-Play כבר נולד בכמה מקומות, וכמובן, שכל הקודם - זוכה. הפרק הראשון, תוכנן בתחילה לאוגוסט, אולם, בעקבות פניות אישיות - אפשרי שיוקדם, בתנאי שיגיע לנפחי הפעילות המאפשרים את התחלתו - מה שבהכרח כבר ודאי. במערכת זאת - כמעט ה-כ-ל תלוי בכם, השחקנים. מעבר לכך, ישנם משחקים פרטיים, שאשמח שיודיעו עליהם בהודעות עצמאיות, ואשמח לעזור לכל אחד כמיטב יכלתי, הן במסגרת פעולתי ב´האחווה´ כאחראי לוגיסטיקה, והן באופן עצמאי בכל תחום אחר.

mouth

New member
הסאגה

המשחק הראשון של הסאגה מתוכנן להתקיים בקרוב (בעוד כחודשיים פלוס מינוס), ולהיות מדהים :) מסיבה זאת אנחנו לא רוצים להתחיל עם R של 300 – 400 איש, אלא להתחיל בקטן (ואיכותי) , ולהגדיל את כמות השחקנים מ-R ל –R. העולם הוא לא עולם סגור (פרטים ראשונים יפורסמו עוד הערב), ויש בו מקום לקבוצות. את יכולה לבחור להצטרף לכל קבוצה (בתאום עם הקפטנים), או במידה ואת יכולה ומעוניינת לרכז קבוצה משלך (בתאום איתנו). הקהילה הרוסית היא חלק בלתי נפרד מקהילת שחקני ה-R-ים, וכל מה שיפורסם כאן על ידי, יועבר לפורומים ברוסית ע"י אלכסי. בקיצור - תשארי on line עוד פרטים בהמשך :) Mouth – (דוברת האחווה)

ההחלטה בשלב זה + שבוע אחרון לדיון

ההחלטות בשלב זה, וסיכומי הדברים הם: 1. לקיים את הדבר הבא העונה. 2. אני מבהיר כי דלתותיו פתוחות לרחחוה לכל אחד, ללא הבדלי דת, גזע או גיל, (או ארץ, מוצא, או שפה, או דעות פוליטיות, או זהות מינית או...). 3. עיקר ההשפעה - בידי שחקנים. 4. להשאיר את תאריך המשחק הראשון פתוח לדיון עד סוף השבוע הבא. במסירות, Radagast the Brown.

למעלה