ladybug4NLP
Active member
יוליקה-קודם כל אני לא מודעת שזה משהו פרטי שלך
כתבת שזה הועתק מפורום אחר.
טמטום חסר גבולות הוא זה כשחושבים שכשאדם הגיע לפנסיה הרי שאין לו חיים והוא מחוייב
לילדיו ונכדיו בלבד.
אם עזרה טיפול בנכדייך הוא כל עולמך ואת שמחה וטוב לך עם זה - בבקשה.
גם אם הוא לא כל עולמך אבל את מאושרת לתת יד כל פעם שאת יכולה ועם זאת את מרגישה שאת יכולה לומר "לא" כשאת לא רוצה - זה בסדר גמור
הבעיה היא שבדרך כלל זה לא מה שסבתא וסבא חושבים אלא הילדים וכלל הציבור ואם הזוג המבוגר לא מתנהג בהתאם אז הם נחשבים ל"סבא וסבתא שלא איכפת להם מהנכדים".
אז...
אני מבקשת סליחה אם פגעתי בך, באמת שזו לא היתה הכוונה ובודאי לא אישית.
אם זה מתאים לך - ומתי שמתאים לך - לכי על זה ובכל הכח
.
השאלה אם את ואחרים יודעים לומר "לא" כשרוצים
גמר חתימה טובה והרבה נחת מכל הילדים והנכדים באשר הם
נ.ב. אני מודעת לכך שהנושא הוא רגיש ודעות בציבור חלוקות לכאן ולכאן וזה בסדר......כל אחד ודעתו הוא ומותר לנו לחלוק זה על זה ועדיין להשאר ידידים/חברים
כתבת שזה הועתק מפורום אחר.
טמטום חסר גבולות הוא זה כשחושבים שכשאדם הגיע לפנסיה הרי שאין לו חיים והוא מחוייב
לילדיו ונכדיו בלבד.
אם עזרה טיפול בנכדייך הוא כל עולמך ואת שמחה וטוב לך עם זה - בבקשה.
גם אם הוא לא כל עולמך אבל את מאושרת לתת יד כל פעם שאת יכולה ועם זאת את מרגישה שאת יכולה לומר "לא" כשאת לא רוצה - זה בסדר גמור
הבעיה היא שבדרך כלל זה לא מה שסבתא וסבא חושבים אלא הילדים וכלל הציבור ואם הזוג המבוגר לא מתנהג בהתאם אז הם נחשבים ל"סבא וסבתא שלא איכפת להם מהנכדים".
אז...
אני מבקשת סליחה אם פגעתי בך, באמת שזו לא היתה הכוונה ובודאי לא אישית.
אם זה מתאים לך - ומתי שמתאים לך - לכי על זה ובכל הכח

השאלה אם את ואחרים יודעים לומר "לא" כשרוצים
גמר חתימה טובה והרבה נחת מכל הילדים והנכדים באשר הם
נ.ב. אני מודעת לכך שהנושא הוא רגיש ודעות בציבור חלוקות לכאן ולכאן וזה בסדר......כל אחד ודעתו הוא ומותר לנו לחלוק זה על זה ועדיין להשאר ידידים/חברים