אני מפחד מחייל צה"ל ברחוב

eretzisroel

New member
ההוא טען שזה מדינה יהודית. אתה רק

מוכיח שזה לא מדינה יהודית. רוב העם בחר נגד ההתנתקות. וזה לא קבע כלום. שרון לא מתייחס לבוחרים שלו ומתנהג כמו דיקטטור.

adishu

New member
בכנסת יושב רוב יהודי שנבחר ע"י

העם היהודי, שהחליט שהגיע העת לצאת מרצועת מעזה. החלטות לגיטמיות של העם היהודי. ביצוע: הצבא והמשטרה של העם היהודי שיושב בציון.

eretzisroel

New member
לא ענית. העם בחר נגד ההתנתקות.

הכנסת לא מייצגת את החלטת העם. שכחת את סיסמת הליכוד שניצחה בבחירות?---> שוב פעם, מי שמגרש יהודים מהבתים שלהם מנתק את עצמו מהעם היהודי. הוא לא שייך לעם היהודי היושב בציון אלא משרת את דרישות העם הערבי היושב בפלסטין.

adishu

New member
הכנסת כן מייצגת את העם. יושבים שם

אנשים שאתה ואני שלחנו כדי שינהלו לנו את החיים. זה התפקיד שלהם. בשביל זה אני משלם להם משכורת. ססמאות בחירות לחוד ומציאות לחוד. ברגע שעולים לשילטון מבצעים את הנכון לאינטרסים של רוב העם. זה היה כך בעבר וזה ימשיך להיות כך בעתיד. כזה הוא המשטר של מדינת ישראל.

eretzisroel

New member
מה שאתה מתאר זה דיקטטורה.

בכל דיקטטורה יש בית מחוקקים שטוען שהוא מייצג את העם שבחר בו. בכל דיקטטורה העם שלח את הנציגים שינהלו לו את החיים. בדמוקרטיה זה שונה. הנציגים צריכים לבצע את רצון העם. העם מחליט מה טוב לעם, ולא הנציגים מחליטים מה טוב לעם. במקרה שלנו הליכוד נצחה ואחר כך בגדה ברצון העם.

לי318

New member
אני מזועזעת ממה שהולך פה

כמה שנאה..אנשים אני מרחמת עליכם ה' ירחם ותדעו רק טוב

לי318

New member
שום שנאה?????

להפריד את הדתיים מהמדינה?למה?תלמדו לקבל את השונה! וזהווו חיים טובים לכולם אין לי מה לעשות בפורום הזה

זה מה שקורה

כשהדתיים עסוקים שנים על גבי שנים לכפות את הדת שלהם על אחרים בסופו של דבר נמאס.

לי318

New member
אתה יודע מה אתה מזכיר לי

את הנצאים בשואה כן כן הם רצו להבדיל ולייחד אותנו מהגזע הארי..ואנחנו הגזע הנחות כמה עצוב

עוד אחת שמשווה לשואה

אף אחד לא עושה פה רצח העם מספיק עם ההשוואות האלו זה ממש זילזול במה שהיהודים עברו בשואה שני הסבים והסבתות שלי היו בשואה אם הם היו שומעים אותך הם היו יורקים לך בפרצוף וזה היה מגיע לך!

ab138

New member
אני מפחד מחייל צה"ל ברחוב

בתוך כמה ימים הבנתי את הפחד של הערבים מהצבא והשינאה העצומה לחיילים. את ההשפלה את הדיכוי את חוסר האונים מול מכונה גדולה ומשומנת את החיים תחת כיבוש אכזרי שמשפיל האדם עד עפר, גם אם מנסים לפעול ברגישות אך בנחישות. הבנתי מה עובר על פליטי מלחמה שביום אחד מאבדים הכול ופשוט נסים על נפשם אל הלא נודע. על אישה וילדים שבורחים רק עם מזוודה אל איזה חדר במלון דפוק עם 10 אנשים בחדר. כיצד לוקחים משפחה שחייה עם עסק של מליונים, וילה 500 מר' + מדשאות ופתאום הם גרים במעברה מודרנית. בלי מגורי קבע בלי עבודה בלי כלום רק 100 - 200 אלף דולר שזה דירת 3 חדרים ישנה במרכז. מי שלא מבין את זה הוא אדם כהה נפש - הששינאה ושטיפת המוח שעשו לציבור בישראל מחקה לו כל שכל ורגש אנושיים.

eretzisroel

New member
אין שום השוואה לערבים. המצב

הבטחוני מחייב יחס מיוחד כלפי הערבים. הם הביאו על עצמם את הטיפול המיוחד שהם זוכים לו. אצל מתנחלים זה סיפור אחר לגמרי. המתנחלים משרתים בצה"ל ונאמנים לעם היהודי. מה שנעשה להם זה פשע בלתי נסלח וחילול שם שמים ברבים. האנשים שהשתתפו בפשע הזה יעמדו לדין באשמת תמיכה באויב בזמן מלחמה ופשעים נגד העם היהודי. העונש שהם יקבלו מהשמים יהיה הרבה יותר גרוע.

R17 האחת

New member
מזה השטויות האלה!

אז מה אתה מצפה? שיסרבו פקודה?? תבינו..הצבא הוא לא גוף דמוקרטי! לא! יש ממשלה..הצבא הוא רק השליח אם כל חייל היה עושה מה שבא לו מה היה נסגר עם המדינה שלנו?? אין מה לעשות פקודה זאת פקודה! ותאמין לי שהחיילים לא שמחים לפנות יהודים מהבתים שלהם, כואב להם ואלה ימים קשים להם! איך אפשר לא לסמוך על הצבא? עם כל הכאב שבפנוי ..הצבא הוא שליח הממשלה! אני לא מבינה איך אפשר להתעלל בחיילים נפשית כמו שהמתנחלים עשו.. ואני חוזרת..עם כל הכאב שבפנוי פקודה זאת פקודה, ואם לא ימלאו פקודות לא תהיה מדינת ישראל בכלל. כל המדינה אמורה להעריך את הצבא על הפעילות המדהימה שלהם שם! אני מאמינה שצבא אחר ממש ממש לא היה מתחשב בתושבים בצורה כזאת.

s a r a h13

New member
כי כולנו יהודים בסופו של דבר

אנשים כמוך הורסים את המדינה
הפרדה? מזותומרת?! לנו הדתיים יש צרעת? אנשים כמוך צריך להפריד- לשים אותם במשחטות חזירים. לשם אתם שייכים. חינוך לפי דרכם?! אתה הבנאדם הכי מגעיל שראיתי! אין דרך לדתיים- דתיים זה שם מאוד כללי- אני דתית והולכת עם מכנסיים ואני שמאלנית! דת לא קשורה לפוליטיקה מתי תבינו את זה אנשים?! איזה גולה?! אני מחוברת לעולם בדיוק כמוך!! אני נוסעת לכל מיני מקומות אני הולכת עם מכנסיים אני שמאלנית יש לי חתול וכלב מה שונה? הא?! אתה זה שחיי בגולה שלך שאתה הכי שווה מכולם
חוצפן. אני הייתי חוסמת אותו- הוא ממש פגע בי עכשיו- דיבר עלי כאילו יש לי כלבת.

למעלה