"אני מפחד/ת ששנים ללא זוגיות יגרמו לי להיכנס לזוגיות לא טובה

Astroo

New member
ייתכן שההפך הוא הנכון

מי שרגיל להיות בקשרים זוגיים וזה בא לו בקלות, מתייחס לזה בתור דבר של מה בכך ולא ממיין יותר מדי. בן אדם כזה עלול להיתקע באחד מהקשרים האלה (למשל, בגלל הריון לא רצוי או מסיבות אחרות).
לעומת זאת, מי שבשבילו קשר רומנטי/מיני הוא אירוע נדיר, משקיע יותר מחשבה בבחירת בן/בת הזוג.

Astroo

New member
אני מעדיף לא לתת ציונים

לזוגיות הנוכחית שלי, אבל כן, בזמנו הייתי די בררן למרות היעדר כמעט מוחלט של ניסיון.

פרפר841

New member
איך זה מתיישב עם המציאות?

מי שיכול למצוא לעצמו חצי שני, יתנסה בזוגיות וילמד על מה אפשר לעצום עיניים, על מה צריך להעיר ועל מה כדאי לשקול פרידה. אדם שמתקשה למצוא זוגיות, עלול להיתקע בזוגיות לא מספקת כי זה האדם היחיד ששם עליו בזמנו. כמו כן, מכייון שאדם כזה מתקשה למצוא זוגיות, הוא יפחד להעיר הערות או לשקול פרידה גם כשיש צורך בכך, כי הוא יחשוש לאבד זוגיות.

מי שרגיל להיות בקשרים יודע להעריך את עצמו, ויודע שהוא יכול לברור מאנשים שמתעניינים בו את האחד/האחת שהכי קורץ/ת לו/לה. איך מישהו שאין לו הרבה אפשרויות בחירה, פתאום יכול להרשות לעצמו למיין ולפסול? זה לא נשמע לי הגיוני במידה ואותו אדם בריא ומחפש קשר זוגי-מיני.

Astroo

New member
השאלה היא, מאיזו סיבה לא היתה לו זוגיות לפני כן

ייתכן שהוא יכול למצוא זוגיות, אבל נמנע מכך מסיבות פסיכולוגיות כאלה ואחרות.
אני יכול להעיד על עצמי, שלא היתה לי שום זוגיות עד שנות ה-20 המאוחרות מהסיבה הפשוטה שאפילו לא ניסיתי לצאת לדייטים. ברגע שהתחלתי לנסות, שמתי לב שרוב הבנות שיצאתי אתן, היו מעוניינות בהמשך ההיכרות.

פרפר841

New member
הבנתי את זה מהודעה אחרת שלך

למה סירבת לצאט לדייטים?
בסך הכל כשהתחלת לצאט לדייטים נשים רצו המשך, לכן אפשרת לעצמך להיות בררן. אילו זה לא היה המצב (ולדעתי זה נושא הדיון), היית פחות בררן או שהיית מסתכן להישאר גלמוד. חלק מהמשתמשים בפורום ציינו שהם לא רצו להתפשר בזמנו, למרות שלא היו להם אפשרויות רבות. הרוב ימנע מזה.

Astroo

New member
התייחסות

נמנעתי לצאת מסיבות רבות, כגון בטחון עצמי נמוך, חשש מדחיה, מגורים עם ההורים, היעדר רכב וכסף. ברגע שחלק מהגורמים האלה נעלמו, התגברתי על החשש מדחיה. ואז גם הביטחון העצמי שלי עלה, כי ראיתי שיש לא מעט נשים שבסה"כ רוצות אותי (או לפחות לא פוסלות על הסף).
&nbsp

למעלה