אני מפחד

agony87

New member
אני מפחד

לא יודע למה בחרתי לכתוב דווקא במין זכר, פיזית אני בכלל נקבה. ודווקא די בסדר להיות נקבה. לא מתלונן. אז למה אני כאן.. כי אני מפחד. ממה שאני אולי.. אולי... מסרב להיות. אפשר לראות הרבה סימנים "בדיעבד", שמהילדות נמשכתי להיות הנסיך שמתאהב בנסיכה, לפעמים הדחקתי את עניין הנסיך והשארתי את זה הנסיכה שמתאהבת בנסיכה או לפעמים גם הנסיכה בנסיך (סטרייטית מטומטמת שכמותי).. אבל הגבולות בין מי שאני רוצה להיות לבין מי שאני רוצה להיות איתו תמיד היו לי ברורים. אלפי פעמים הצטערתי שלא נולדתי גבר, אוי כמה בכיתי שגדל לי החזה ואני כבר לא נראה ופחות מתבלבלים (מה שתמיד עשה לי טוב), ובכל זאת. אף פעם לא חשבתי על לשנות את זה. גם שידעתי שאפשר. זה פשוט לא נראה לי שווה את זה אם בסה"כ די בסדר לי להיות נקבה. אז זה לא הפריע לי. לאחרונה, לצורך עבודה כלשהי, הייתי צריך לחפש תמונות של דראג קינגס. וזה די העלה את הכל... וואו, כאילו, בחיים שלי לא רציתי להיות משהו יותר ממי שראיתי בתמונה. יותר נוח לי להתלבש ככה, יותר נוח לי לדבר ככה (אפילו שזה מרגיש לרמות אותכם - באמת, אני .. אישה), אבל זה יותר אני. מאז ומתמיד. ואני לא יודע מה לעשות. אף פעם לא הייתי ממש אני.

ליטל ו

New member
וואו

ממש תודה שסיפרת לנו. זה ממש אמיץ מצדך. אני בהחלט יכולה להזדהות עם חלקים :) אני לא יודעת ממש מה ליעץ לך, אבל יהיה לי חבל אם תסגור שוב את הנושא בצד... הייתי ממליצה לך להישאר, לבדוק את הנושא יותר ולמצוא את המקום/שיטת פעולה/? שמתאימים לך. חוץ מזה, נהנתי מהכתיבה שלך, אני אשמח לשמוע ממך עוד. אז אתה חייב להישאר <חיוך מרושע וחיכוך ידים של רעים מסרטים מצויירים> ;) מה שאני כן יודעת בבטחון, לגבי לפחות, זה שכשמשהו בעצמי מפחיד אותי, הדרך שאני מכירה להתמודד עם העניין היא ללמוד עליו יותר, לפתוח אותו, לדבר עליו וכו'. אני לא יודעת איך זה אצלך, אבל אני מכירה מעצמי את הבעתה המתמשכת של "אבל את *זה* אני באמת לא יכולה לפתוח. אין סיכוי שמישהו סביבי יקבל את זה / זה ענק ולא ישאר שום דבר ממני אם אני אשלח את זה לחפשי / הפעם זה באמת יותר מדי", ובינתיים תמיד בסוף פתחתי את זה, וזה לא היה כזה ביג דיל... לא יודעת :)

יסמין 28

New member
מסכימה עם ליטל

אין דבר שמפחיד אותנו יותר, מאשר אי ודאות. ולכן לימוד של הנושא הוא הדבר הטוב ביותר כרגע. אפילו רק כדי שתדע איזה אופציות עומדות לפניך. ברשותך, אני אפנה אליך בלשון זכר. אני מבינה שכך יותר נעים ויותר מתאים לך. אני בהחלט יכולה להזדהות עם המחשבות ועם התחושות שהעלית. התחושה שנולדת במין הלא נכון, שאתה משתייך למגדר הלא נכון. התחושה הנעימה כשזרים מתבלבלים ומדברים אליך בלשון זכר. הבנתי מהכתיבה שלך שאתה נמשך לגברים. אתה מוזמן לתקן אותי אם הבנתי לא נכון. גם אני הייתי מציעה פשוט ללמוד על טרנסקסואליות. הפורום הזה הוא מקום מצויין מפני שבים המשתתפים יש הרבה גברים טרנסקסואלים. גם פורום טרנסג'נדרז בפורטל נענע מומלץ, וגם הפורום בגו-גיי. אבל מעבר לחוויות אישיות וסיפורים אישיים, שתוכל למצוא פורומים השונים, יש המון ספרים שתוכל לקרוא. אם תרצה אוכל להרכיב רשימה של ספרים מומלצים. אם אתה סטודנט, רוב הסיכויים שתוכל למצוא אותם בספריה של האוניברסיטה. וחוץ מזה, באינטרנט יש המון אתרים והמון מידע על הנושא. אני מרגישה שאני קצת חוזרת על עצמי, אבל הנה העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך כרגע: תן לעצמך זמן. כשהסתכלת בתמונות של הדראג קינגז, פתחת "תיבת פנדורה" של רגשות שהיו חבויים בך המון זמן. עכשיו התחלת תהליך כלשהו, שאף אחד, גם לא אתה, יודע איך הוא יסתיים ולאן הוא ייקח אותך. אז קח את הזמן, ואל תצפה לתשובות שיגיעו מייד. יש בתהליך הזה המון אושר ותחושת שיחרור, שימחה על גילוי זהותך האמיתית, וגם המון כאב והמון עצב, הכרה בכך שאתה שונה מכולם. פשוט תתאזר בסבלנות ותתחיל ללמוד מי אתה
בהצלחה

agony87

New member
נמשך לשני המינים

אבל בתקופה זו של חיי לא כל כך מתאים לי קשר עם גבר. תמיד יכול לבוא איזה מישהו ולהפתיע אותי, רק שזה לא קרה עד עכשיו
ואני נורא מפחד להיות איפשהו הבוצ' במערכת היחסים (עם אישה או גבר). אני לא רואה את עצמי כבוצ'. גם כגבר. (מישהו זרק לי אתמול טומבוי, וזה הרבה יותר טוב). לא יודע, אני נורא מבולבל...

FreakOnALeash

New member
היי, גם אני ככה.

רק שבמילים שלי היחס שלי לגבריות מסתכם ב'איזה אוחצ'ה אני'. בוץ' זו הגדרה קצת מעולם אחר בשבילי, כי אני לא ממש מסוגל או מרגיש חייב להציג זהות מגדר 'סופר גברית'. *לפעמים* כן, אבל לא ככה אני רואה את עצמי.אגב, כדי שתתחיל לנסות את ההגדרה שלך גם 'בחוץ', כלומר לדבר אל אחרים בלשון זכר.
שים לב- לא חייבים 'לעבור' במגדר הרצוי כדי לדעת שאתה טרנסג'נדר, ומצד שני לא חייבים התערבות כירורגית כדי 'לעבור'.

ליטל ו

New member
אתה לא חייב

להיות שום דבר שלא מתאים לך :) שום דבר שהוא לא אתה. להיות טומבוי, או מה שלא יהיה, לא מחייב אותך להתנהגות מסויימת, או להיות אדם זה או אחר. כל הפואנטה בההתעסקות עם ג'נדר (כמו שאני רואה את זה) היא להיות יותר עצמך :) בשבילי, למשל, להתחבר אל הצד הגברי שלי (אני אישה ביולוגית) יכול לכלול לשים לק, לעלות על גרביוני רשת ושכאלה. מה לעשות, החלק בי שבן אוהב את זה (ואני אוהבת את זה בעצמי :) ). אני בכלל לא מתחברת אל להיות טרנסית "פרופר", FTM עם חאקי או... אלוהים יודע מה לובשים FTM-ים טהורים...
זו לא אני. בקיצור - אם מי שאתה לא פועל על פי מוסכמות הג'נדר הקלאסיות, תשלח אותן לעשות שינויים ולך עם מי שאתה. הרי המוסכמות מבוססות פשוט על הרגלים וההגדרות ה"מדעיות" מבוססות על תצפית והשערות. אם התצפית שנעשתה לא מספיק מדוייקת, זה לא אומר שום דבר על המציאות. זהו, סוף הנאום :)

אורי 0

New member
מוזר, גם הבן שבי

כולל לשים לק, ולעלות על גרביוני רשת. (אני גבר גנטי...) זה בתור הדגמה

DarlingAdam

New member
ברוך הבא :)

{חיבוק} למרות שאין לי הרבה מה להוסיף אחרי מה שאמרו קודמותיי (שזה, מאוד בקיצור, "אל תדחיק", ו"לך לקרוא על זה", ו"תישאר איתנו, נחמד אצלנו, ויש אצלנו מקום"). :)

agony87

New member
תודה על כל התגובות!

אתמול בלילה ממש רעדתי כשכתבתי את ההודעה...
אז המון המון תודה! וכן, נראה לי שאני אשאר!

קלארנס

New member
היי ../images/Emo13.gif

אין לי כל כך עצות, אבל נראה לי שתוכל אולי לספר "באר הבדידות" של רדקליף הול (זה כאילו על לסביות, אבל.. טוב, תקרא כבר) (וזה, אגב, גם לא הספר הכי אינטיליגנטי בעולם, אבל אחד הבודדים שבכיתי מהזדהות
) ודראג קינגס. WOO אפשר לעשות שרשור תמונות?

קלארנס

New member
וידוי

בעצם רציתי להגיד לך "היי" ושאל תפחד, ושאני מאד מבין את מה שכתבת, ובמקום יצא לי להמליץ לך על איזה ספר כמו אידיוט *בוי נכה רגשית*

agony87

New member
היי קלארנס! ../images/Emo13.gif

תודה על ההמלצה! אני אנסה לחפש את הספר!
ולא מצאתי כל כך הרבה תמונות לצערי!
אז אם למישהו יש אני אשמח לראות

למעלה