אני מפחד

גיל494

New member
דאסטי תאנה

לא, בעצם זה לא נראה לי שם כל-כך מוצלח לכוכב פורנו... אולי זה עובד יותר טוב באנגלית?

agony87

New member
ברוק דקל

שלי יצא זוועה :) "ברוק דקל" זה שם של מישהי מהיפים והאמיצים לא?
משחק מאגניב בהחלט! :)

ליטל ו

New member
איזה יופי! :)

ו- אוו, אהבתי את השיר הזה שנים לפני שהבנתי את כל המילים בו :) אין כמו שיער :)

AlphaBeta

New member
אוגי הבנים

לא שפ משהו... :| דרך אגב, למישהו יש מושג איך הם\ן עושים\ות את השיער פנים? ולא זה שנראה די מזוייף, אבל שזה ממש שערות (כנראה מודבקות) שבאותו צבע של שיער הראש?

DarlingAdam

New member
לפי מה ששמעתי,

אפשר לגזור שיערות של בובה, או לשמור את השיער שלך עצמך כשאתה מסתפר, לחתוך לאורך קצרצר, ולהדביק עם דבק מיוחד כמו של תיאטרון. אפשר כמובן לקנות בהמון כסף פיאות של זקן ושפם מיוחדות כמו של התיאטרון, אבל אין לי מושג איפה ואיך. :)

barak001

New member
היי

לדעתי כדאי להתמודד עם הבעייה ולהחליט החלטות כאשר הכל ברור. חוסר ההתמודדות הוא לא נוח ויוצר כל מיני בעיות שמחלחלות מהתת מודע. מסלול החיים של טרנסקסואל לא קל, אבל גם לזה אפשר להתרגל וגם להיות מאושרים. במקרה הפחות גרוע תהיה טרנסג'נדר שלא נזקק לשינויים או התעמתות קשה עם הסביבה.

Freeda

New member
Always you

You have always been you dear simply you, the one and only you that you could be Yet you never told you about you - were too scared, like most of us So you wrote us a letter. Wrote it actually to yourself, with us. Yes dear, we were all hidden in a double closet - one to hide from ourselves and a second one to hide from vicious others. Now there is only one, to protect you till you grow your wings stronger. Like we all do bit-a-bit, and fly high and free. with the winds When the time comes, just change your name from agony (that you intend to eradicate) to something better suiting your natural cheerfulness that you intend to cherish and nurture :) Smiles and huggles Freeda

agony87

New member
תודה שוב על התגובות ../images/Emo13.gif

ואם היה לי מושג לאן ממשיכים מכאן...
אז בינתיים סתם זורם.

למעלה