אני מפסיקה להצביע ליוסי.

זואי35

New member
כל מי שטוען שמפסיק להצביע ליוסי

במילא לא הצביע לו אף פעם.. סתם מבלבלים ת'שכל..

אפרילA

New member
הכל יכול להשתנות, אנשים יכולים להתפקח.

למרות שאני אישית לא חושבת שיש אף אחד בבית הזה שבאמת מגיע לו לנצח. היחידים שהם אנשים באמת טובים ושהגיע להם לנצח הם ונסה ואשר ושניהם הלכו.

../images/Emo2.gif בוקר טוב! כבר חודש הוא עושה את זה!

גם האחות הקטנה אמרה לפני כמה פרקים שירד לה ממנו כי השתן עלה לו לראש לאחרונה..

איזה שטויות במיץ מדברים כאן

יוסי הוא היחיד מבין כולם שעלה 8 פעמים להדחה,צריך להתמודד עם קבוצת צעירים שיודעים עד כמה יש ליוסי כוח בחוץ ובכל זאת מתעללים בו בכל הזדמנות,כל אחד אם היה במקומו היה מרגיש עד כמה זה מחמיא להשאר פעם אחרי פעם במשחק כשהאחרים לא מעריכים בכלל,אם אני הייתי שם הייתי מתנהגת הרבה יותר גרוע,יוסי הוא בן אדם נפלא,עממי,כיפיי עם לב ענק,נותן עצות לכולם,יש בו חמלה ענקית גם לאלה שפוגעים בו כל הזמן ולדעתי מגיע לו שהשתן יעלה לו קצת לראש,להיות 60 ומשהו ימים בבית עם חבורת שרצים מגעילים ומתנשאים שלא יודעים איך לאכול את הליהוק הגאוני הזה,רוב עם ישראל פשוט חולה על יוסי ובצדק חבר'ה בקצב הזה הוא פשוט לוקח את כולם בהליכה...

S n o o k e r

New member
ואחרי משימת ונסה רשל"צ ירדו על עינב ויוסי וטע

נו שרק בגללם הם נכשלו במשימה. מי שצפה באותו קטע שבו שידרו להם את הפסילות יכול להעיד.

בזמן האחרון יש פה הרבה הודעות בנוסח

אני אוהב את יוסי אבל מפסיק להצביע לו, אני עד היום הצבעתי לעינב אבל כבר לא מצביע לה וכו`. וזה כזה שקוף שאלו תומכי ש``צ שעושים זאת הם מצאו את שיטת ההפוך על הפוך, מה שנקרא פסיכולוגיה הפוכה. הכי קל לכתוב אני חולה על יוסי אבל כבל לא רוצה להצביע לו, תעשו כך גם אתם... וזה שקוף שאלו אנשים שכלל לא אהבו את יוסי ועינב אלה את ש``צ. זה כמו שאני יכתוב אני הכי אוהב את שיפרה אבל בשבוע האחרון היא מאוד רעה וזה נהיה גרוע יותר, אז למרות שאני אוהב אותה אני אצביע ליוסי. זה כזה שקוף שזאת פסיכולוגיה הפוכה, כמו שאוהדי שיפרה עושים .

ruti

New member
ממשיכה להצביע ליוסי. הוא מנצח בגמר ולא יעזור

למפרסמי הרעות כמו האחיות של שפרה.

a10a

New member
לאון מהתחלה הצביע נגד יוסי וכן בכל היזדמנות

מלכלך על יוסי.... וכן הוא צבוע ברמות נגד עינב... אז איפה הוא בדיוק חמוד???? מגיע לו איך שיוסי מתייחס אלייו.... וחבל שיוסי לא יודע שהוא מצביע לו כל הזמן... יוסי בחיים לא הצביע נגד ליאון!!! אגב אנחנו יודעים שבחיים לא הצבעת ליוסי.. את סתם מנסה לסכסךנגד יוסי... אז עדי שתסתמי...באמתאיםלך מושג

rosedal

New member
פנייה נרגשת לאחיות של שפרעע

תפסיקו לפתוח חשבונות בתפוז ולרשום הודעות כי אתן עושות צחוק מעצמכן.

beep beep

New member
הנה עוד יחצ"נית שמציפה את הפורום

כמה אפשר להציף עם אותה הודעה?

למעלה