אני מצטערת לכתוב אבל........

lital love .E.

New member
אני מצטערת לכתוב אבל........

אני ממש מצטערת לכתוב הודעה כל כך "ורודה" ביום כואב שכזה אני בעצמי לא מאמינה ובוכה יחד עם כל העולם יש לי חברה שבהיסטריה כי משפחה שלה גרה בניו יורק וגם המשפחה של חבר שלי משם אבל אני חייבת לענות על כמה שאלות ששאלו אותי אז בבקשה תסלחו לי כולם.............. בכל מקרה אז קודם כל אני בת 15 ואני בכיתה י´ אלעד בן 16 (ומשהו) והוא בי"א הכרנו סתם דרך האינטרנט פגשתי אותו בצ´ט של תפוז אבל הוא "שכב" אצלי ברשימה שבועיים עד שיצא לנו לדבר גם כי הוא לא נכנס וגם כי היה לי חבר רק שלא הייתי מרוצה כל כך מהחבר הקודם שלי אז סתם דיברנו אני ואלעד ואז הייתי חייבת להתנתק אז הצעתי לו לדבר בטלפון והוא הסכים ועוד לפני זה הוא שלח לי תמונה שכשהוא שלח לי אותה התחילו הבעיות כי פשוט נדלקתי עליו כי ככה בדיוק דימיינתי את חבר שלי אבל היה לי חבר אז בקיצור נפגשנו ולמרות הכל התאהבנו והפכנו להיות חברים אבל דבר אחד כואב הוא הפגיעה בחבר לשעבר עד היום אני מרגישה הכי רעה בגלל שנפרדתי ממנו אבל על העצב הזה מאפיל האושר והשמחה שמעניק לי אלעד כי הוא פשוט חלום שהתגשם מלאך משמיים. אז כמו שאמרתי מצטערת וכולי כואבת עם האסון הנורא שפקד את ארה"ב תשמרו על עצמכם אוהבת ליטל

נריה_ה

New member
כלומר גם אצלכם היתה הידלקות על

המראה לפני שהיתה התאהבות באופי... ומה שאלעד מספר זה סתם סיפורים, חשבתי שזה אחרת... יש לי שאלה: אם גרים באותו ישוב?

lital love .E.

New member
לא בדיוק...................

אצל אלעד זה נכון מאוד כי לא הייתה לו תמונה שלי והוא ראה אותי רק בפגישה הראשונה ולא לפני אז ככה שהוא התאהב באופי שלי וכל מה שהוא אמר די נכון חוץ מזה שגם האופי קבע אצלו אולי לא מההתחלה אבל באיזה שהוא שלב כן. ובנוגע לשאלה השנייה הלוואי שהיינו גרים באותו מחוז אני מהקריות והוא מרגת גן וכבר חודש שלא ראיתי אותו אבל בעוד שבוע הוא בא אליי ל3 ימים אוהבת ליטל

נריה_ה

New member
זה בטח קשה ככה... כשגרים רחוק

לא? הוא בא אלייך לשלושה ימים? לא עושים לך בעיות?

lital love .E.

New member
ממש לא

כבר קיבלו את העובדה המוגמרת הזו אתה יודע אחרי יותר משנה חייבים וככה הוא בא אליי לישון לשבוע וזה הכי סבבה שבעולם. אוהבת ליטל

פומיקית

New member
כל הכבוד לכם!

ווואאאוווו, ממש כל הכבוד לכם! איך הצלחתם להחזיק מעמד כל כך הרבה זמן כשאתם רחוקים?! אני וחבר שלי נפרדנו לפני שבועים בגלל המרחק ואנחנו עדיין אוהבים אחד את השני, ובכל זאת המרחק מפריע לנו מאוד... ודרך אגב- אנחנו קרובים אחד לשני יותר מכם... כל הכבוד ושיהיה בהצלחה! דנה

המרחפת

New member
מערכות יחסים מרחוק

זה אכן דבר קשה, מבחינת הגעגועים ומבחינת האינטימיות (לא המילה הכי מתאימה, לא מצאתי משהו יותר מתאים), של להכיר אחד את השני בפעולות היומיומיות. אך זה בהחלט אפשרי. שמעתי על זוג (בשנות ה-20) שנפרד כי הוא גר בחיפה והיא בירושלים, ואנ ימכירה זוג מאושר מאד שחי על הקו האווירי של ישראל- אמריקה. המרחפת צור עימי קשר באייסי קיו 45221937

**Blue-Lagoon**

New member
It´s HORRIBLE

שונאת את זה זה כל כך הורס זה ממש לא רחוק, לא כמו במקרה שלי אוף עם העולם

לך ליטל

למרות כל היום הקשה... לראות נקודת אור, זוג אוהבים זה מעלה חיוך.... אז התאהבת במישהו חדש,וזה נפלא ואין מה לעשות נכון שלא נעים מהחבר לשעבר... אבל כזאת היא אהבה. נפרדים מתחילים עד שמוצאים את האחד והמיוחד... שיהיה לכם בהצלחה חוקרת

הגיע הזמן סוף סוף....

שמישהו יחליף נושא. כי עם כל הצער והכאב שכולנו חשים על האסון הנורא הזה, דייייי זה כבר נמאס לישמוע על זה, נכון, קרה אסון נוראי ואני באמת מצטערת על זה, אבל כל הנושא הזה כבר התחיל להיות נורא משעמם, כל ההודעות כאן בפורום קשורות למקרה הזה, וזה נמאס ליראות כל הזמן שכולם מדברים על אותו הדבר, חייבים להמשיך הלאה, וסוף סוף אני רואה כאן הודעה שלא קשורה למקרה הזה, למרות שהוא מוזכר בה. רעות.

מ.........אני חייב לומר משהו שונה

וזה זה! כולם שמחים וכזה אבל שחכתם תחבר שלה לשעבר! תחשבו איזה מסכן הוא! תארו לכם הבנות שחבר שלכםן יום אחד יגיד לכם שהוא עוזב אותכם לטובת מישהי אחרת? לא תבכו ותהיו עצובות? חוץ מזה שאני מכיר תסיפור והחבר לשעבר שלה ידע על אלעד והוא לא רצה שהיא תיפגש איתו אבל היא התעלמה ממנו או משהו כזה! ליבי עם החבר לשעבר שלה זה מגעיל מה שהיה צריך להפרד מחבר קודם ואז להיות עם מישהו אחר לא לקפוץ למישהו אחר שאתה כבר בטוח קשר ועוד לפי מה שהיא כתבה היא רשמה ממש נדלקתי על תהמונה הוא נראה בדיוק כמו שרציתי שחבר שלי יהיה!! כאילו אז מה הקטע םע היא תיפגוש מישהו שנראה יותר טוב ממנו היא ישר תתנפל עליו ותשכח את אלעד?!?!? וכמו שאמרתי ליבי עם החבר לשעבר! מצטער שאני כזה נגטיב אבל אני מסתכל על הצד הפגוע ולא המאושר כי מי שפגוע הוא המסכן!

שחכתי להוסיף!

מתי שהם נפגשו אלעד ידע שיש לה חבר ובכל זאת התחיל איתהו הציע לה חברות! זה לא נחמד ולא יפה... כמו שנאמר על תעשה לחברך מה ששנוא עליך! אז למה להיות כזה? אפילו אני לא עושה כאלו דברים!...

Night Star

New member
אממממ....

אני שמחה שמצאת את אהבת חייך אבל הקטע הזה שישר זרקת את החבר לשעבר לא ממש נחמד! אני מקווה שלפחות עשית את זה יפה שלך טל

מה קשור יפה?!

מה הקטע לזרוק מישהו לפי מראה חיצוני או נניח אופי? אז? יש גם ידידים טובים את יודעת! אז ישר לזורק מישהו? זה רק מראה לדעתי שעם מישהו שנראה יותר טוב מחבר שלה אז היא תלך עליו גם

Night Star

New member
תקשיב!!!

התכוונתי שהיא לא אמרה לו , אתה לא מגיע לרמה שלי התאהבתי במישהו אחרי ביי. אלה שהיא הסבירה לו וניסתה כמה שפחות לפגוע!! אתה לא היית נשאר עם מישהי שאתה לא אוהב!!! שלך טל

בוא נחשוב על זה ככה

עם לא הייתי אוהב אותה למה להכנס לקשר איתה??! טוב תעזבי הרבה אנשםי בגיל הזה לא יודעים מה זה חברויות 90% חושבים שזה סתם בשביל הקטע ולא בשביל הרגש

פומיקית

New member
אולי

אולי בהתחלה היא אהבה אותו ואח"כ היא החליטה שהוא לא בשבילה?! מה קרה? לכם הבנים מותר לזרוק בנות בחופשיות ולפגוע בנו בקלילות יתר, וברגע שזורקים אותכם אתם יש נעלבים??? זה כמו שבן מזיין בחורה הוא גבר אבל כשבת מזיינת ונהנת היא שרמוטה... אני חושבת שאם היא לא אהבה אותו היא לא הייתה צריכה להישאר איתו.... דנה

אני אישית לא עשיתי דבר כזה

אבל זה מגעיל כזה היא ראתה אותו וישר נדלקה עליו ורצתה לדבר איתו ולהפגש והכל ועוד הסכימה להיות חברה שלו בזמן שיש לה חבר!!! הלווווווו היא מגעילה!!!!!!! היא וכל שאר הבנים שעושים את זה! אני לא מייחס את זה לשום מין גם בנים וגם בנות ככה! וזה מגעיל אותי!!!!!! בעעעעעעעעעעעעע

למעלה