מצטער לאכזב אותכם אבל
הקשר שלנו היה מאוד רציני גם כשהיא הייתה בת 14 ואם הוא לא היה רציני בהתחלה כמו בכל הדרך אז לא היינו חברים היום !!! והיא לא נעשתה חברה שלי בגלל איך שאני נראה ותאמינו לי אני לא כזו מציאה (תשאלו את טל), היא פשוט אהבה את איך שאני נראה, אח"כ דברנו בטלפון קצת ואז נפגשנו וכל הזמן דברנו ולא היו בכלל רגעי דממה. שוב אני אומר לך שהיא הלכה עם הלב שלה והיא הרגישה יותר אליי (ולא בגלל המראה) אז נעשינו חברים, אני גם עד היום מנדנד לה שתתקשר אליו ותתנצל על זה שהיא נתקה את הקשר איתו לחלוטין, אני נסיתי לגרום לה להשאר בקשר איתו אבל היא אמרה לי שהוא לא היה כ"כ נחמד (אפשר להבין אותו) אחרי הפרידה. בוא אני אגיד לכם משהו, אם האהבה והקשר מצויינים אז אין בעיות (גם בהתחלה), כל אלו שבוגדים הקשר לא מצויין או שהם לא מספיק מסופקים וכו´. ורוצה לראות איך אני משתיק אותכם: הקשר שלנו כבר עמד למבחן על השבוע הראשון, ידיד שלה (זה שצלצל שעה אחרי שאני צלצלתי בכדי לקבוע איתה ביום העצמאות) דבר אתה באייסי והיא אמרה לו שנעשינו חברים והוא התעצבן ואמר לה שהוא רוצה לדבר אתה ולהגיד לה משהו, אז הוא דבר אתה ואמר לה שהיא אמרה לו שזה לא יקרה משהוא איתי ואז הוא אמר לה שהוא היה צריך להיות חבר שלה (גם הוא רצה להחליף את האקס וזו עובדה שהיא רצתה להיפרד ממנו) ושהוא אוהב אותה, ואז היא התחילה לעשות חושבים ושבוע שלם היא התלבטה והתייעצה עם חברות שלה במי לבחור ואתם יודעים במי היא בחרה בסוף ושום דבר לא היה בידיעתי, חודש אחר כך אני הסתכלתי בהיסטורי של האייסי שלה (כמובן שברשותה) וראיתי את הויכוח הזה ושאלתי אותה על מה זה והיא נסתה להתחמק ובסוף היא ספרה לי הכל ואני ממש התעצבנתי, לא על האולטימטום אלא על זה שהיא לא ספרה לי לפחות אחרי שהיא בחרה ומאז אנחנו בשיא הכנות ומדברים על הכל !!! היא הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים, כל יום אני מודה לאלוהים שנותן לי עוד יום אחד להיות אתה ואם תסלחו לי עכשיו אני צריך ללכת להכין את התיק שלי מכיוון שאני נוסע אליה לסופשבוע (אני צריך לפצות אותה על זה שאני לא יכול לבוא בראש השנה בגלל משפחה ועבודה ולא ראיתי אותה כבר חודש ואני מתגעגע אליה בטירוף). היה נחמד לשמוע דעות שלכם בנושא, אתם מוזמנים להגיב על כל דבר בנוגע למערכת יחסים שלנו. אני יודע שאנחנו לא טהורים (גם אנחנו עושים טעויות) לגמרי אבל תצטרכו לסלוח לנו בגלל שאנחנו א ו ה ב י ם . . . מקווה שעניתי לכם על כל השאלות שלכם . . . DJ made in israel