אני מצטערת לכתוב אבל........

פומיקית

New member
אתה צודק...

אבל כתבת באחד מההודעות שלך, שאם היא לא אהבה אותו למה היא הייתה איתו... אז מה שבאתי להגיד שאהבה זה לא דבר ניצחי... שאחרי הרבה זמן אבל אחרי הרבה זמן, זה כבר הרגל דנה נ-ב- גם אני לא הייתי עושה דבר כזה........

מ........ אבל גלי עוד משהו

הם היו יחסית קצת זמן לא יודע בדיוק אבל לא הרבה זמן אז אחרי קצת זמן ישר לזרוק מישהו כי היא פגשה כוסון אחד שאיפת חלומתיה?!?! זה מגעיל!!!!!!!! והוא גם מגעיל! להציע לה חברות בידיעה שיש לה חבר! ועוד מסכן החבר הוא לא רצה שהיא תלך אבל היא ציפצפה עליו מסכן הבחור....

פומיקית

New member
בוא אני אגיד לך משהו...

למה אנחנו בכלל מדיינים על זה?! כאילו תחשוב... היא עכשיו בת 15 הם ביחד כבר שנה בערך, אז באותה תקופה היא הייתה בת 14 ואפילו פחות... לא ניראה לי שזה היה מערכת יחסים רצינית... נכון, אומרים שלאהבה אין גיל, אבל במיקרה הזה אני לא כל כך בטוחה. דנה

אבל באותה תקופה היא גם נכנסה

לקשר איתו גם! באותו זמן ואיך אומרים מי שככה אז גם ככה עכשיו! עם היא הייתה כזאמת מגעילה עם החבר הראשון למה שלא תהיה גם עם הנוכחי! חוץ מזה אנימ כיר בנות בגיל 13 יותר מבוגרת אישית ממנה את יודעת איך הוא הרגיש זה? הוא ידע על אלעד ככה להתייחס עליו היא הסיכמה להיות חברה שלו בזמן שהיא בקשר אחר? עוד הסכימה שבאותו יום הוא ינשק אותה בכל הפנים!!! כאילו הלו? כולם אומרםי יופי יופי אבל לא חושבים על הבחור!!!!!!! חוץ מזה שהיא התחילה לשים עליו קצת יותר אחרי התמונה שלו! כאילו מה הקטע עם בחור שנראה פצצה יתחיל איתה ישר היא תזרוק אותו? לכל מטבע יש 2 צדדים תסתכלו גם על הצד שלו!

פומיקית

New member
זה כבר משהו אחר

אם היא כזאת אז היא ממש לא אמינה! ואני בטוחה שהיא עושה את אותו הדבר לחבר הנוכחי שלה...

מצטער לאכזב אותכם אבל

הקשר שלנו היה מאוד רציני גם כשהיא הייתה בת 14 ואם הוא לא היה רציני בהתחלה כמו בכל הדרך אז לא היינו חברים היום !!! והיא לא נעשתה חברה שלי בגלל איך שאני נראה ותאמינו לי אני לא כזו מציאה (תשאלו את טל), היא פשוט אהבה את איך שאני נראה, אח"כ דברנו בטלפון קצת ואז נפגשנו וכל הזמן דברנו ולא היו בכלל רגעי דממה. שוב אני אומר לך שהיא הלכה עם הלב שלה והיא הרגישה יותר אליי (ולא בגלל המראה) אז נעשינו חברים, אני גם עד היום מנדנד לה שתתקשר אליו ותתנצל על זה שהיא נתקה את הקשר איתו לחלוטין, אני נסיתי לגרום לה להשאר בקשר איתו אבל היא אמרה לי שהוא לא היה כ"כ נחמד (אפשר להבין אותו) אחרי הפרידה. בוא אני אגיד לכם משהו, אם האהבה והקשר מצויינים אז אין בעיות (גם בהתחלה), כל אלו שבוגדים הקשר לא מצויין או שהם לא מספיק מסופקים וכו´. ורוצה לראות איך אני משתיק אותכם: הקשר שלנו כבר עמד למבחן על השבוע הראשון, ידיד שלה (זה שצלצל שעה אחרי שאני צלצלתי בכדי לקבוע איתה ביום העצמאות) דבר אתה באייסי והיא אמרה לו שנעשינו חברים והוא התעצבן ואמר לה שהוא רוצה לדבר אתה ולהגיד לה משהו, אז הוא דבר אתה ואמר לה שהיא אמרה לו שזה לא יקרה משהוא איתי ואז הוא אמר לה שהוא היה צריך להיות חבר שלה (גם הוא רצה להחליף את האקס וזו עובדה שהיא רצתה להיפרד ממנו) ושהוא אוהב אותה, ואז היא התחילה לעשות חושבים ושבוע שלם היא התלבטה והתייעצה עם חברות שלה במי לבחור ואתם יודעים במי היא בחרה בסוף ושום דבר לא היה בידיעתי, חודש אחר כך אני הסתכלתי בהיסטורי של האייסי שלה (כמובן שברשותה) וראיתי את הויכוח הזה ושאלתי אותה על מה זה והיא נסתה להתחמק ובסוף היא ספרה לי הכל ואני ממש התעצבנתי, לא על האולטימטום אלא על זה שהיא לא ספרה לי לפחות אחרי שהיא בחרה ומאז אנחנו בשיא הכנות ומדברים על הכל !!! היא הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים, כל יום אני מודה לאלוהים שנותן לי עוד יום אחד להיות אתה ואם תסלחו לי עכשיו אני צריך ללכת להכין את התיק שלי מכיוון שאני נוסע אליה לסופשבוע (אני צריך לפצות אותה על זה שאני לא יכול לבוא בראש השנה בגלל משפחה ועבודה ולא ראיתי אותה כבר חודש ואני מתגעגע אליה בטירוף). היה נחמד לשמוע דעות שלכם בנושא, אתם מוזמנים להגיב על כל דבר בנוגע למערכת יחסים שלנו. אני יודע שאנחנו לא טהורים (גם אנחנו עושים טעויות) לגמרי אבל תצטרכו לסלוח לנו בגלל שאנחנו א ו ה ב י ם . . . מקווה שעניתי לכם על כל השאלות שלכם . . . DJ made in israel

peace and love

New member
צודק במאה אחוז!

אני איתך בדעה. זה אחד הדברים הכי לא יפים שאפשר לעשות. וזה שאתה מסתכל על הצד של החבר הפגוע זה לא מראה על נגטיביות זה רק מראה על אכפתיות והבנה. אין לי מושג איך היא יכלה לעשות את זה ואיך זה לא ישב לה על המצפון להסתכל על בן אחר כשיש לה מישהו ועוד להיפגש איתו... עקרונית אני לא מבינה את הקטע הזה, זה לא שהקשר ממוסד או משהו כמו נישואים, אתה מעדיף מישהו אחר או לא רוצה את הבן אדם שנמצא איתך אז תיפרד . למה לעשות דברים מאחורי הגב? אבל גם אלעד לא בסדר. כי הוא עבר על המוסכמה שרוב הבנים בחיים לא יעברו עלייה - להתחיל עם בת שיש לה חבר. זה דבר מגעיל ביותר! אבל מעניין אותי למה אמרת "אפילו אני...".

אמרתי זאת

כי אני בן ובכל זאת אף אחד לא תלית שכולה תכלת ורציתי לאמר בכך שאני גם לא מושלם אבל בחיים שלי לא התחלתי םע מישהי שיש לה חבר! לא בגדתי בחברה! או דפוק וזרוק! ושלא יחשבו שאנימ דבר בתור אחד כזה פוץ או אחד שלא מבין בבנות יש מבין?

תודה לך את נוראה חמודה קבלי ../images/Emo24.gif

יש לך ICQ? עם כן תקחי את שלי מהכרטיס אישי

תאמין לי זה לא מה שאתה חושב

אני יודע שאתה חושב על המקרה האידיאלי אבל זה שונה, היה לה חבר אבל היא אמרה לי שהיא לא מאושרת איתו ועובדה שהיא חפשה אנשים באינטרנט !!! הקשר שלהם גם היה יותר גרוע משל ידידים, הם דברו רק פעם אחת בשבוע וזה היה ביום שישי בלילה והיא לא יכלה לצאת וזה גם מעצבן לדבר עם בנאדם על דברים שקרו לך לפני שבוע !!! ומה עם הרגשות ????? אני התאהבתי בה עוד כשדברנו בטלפון ולכן ציפיתי שהיא תהיה מכוערת ואז תהיה לי סיבה לא להיות חבר שלה בגלל שיש לה חבר אבל כשפגשתי אותה אז ממש הייתי דלוק עליה, ורק שתדע שלפני שהצעתי לה אז היא דברה עם חברה שלה והיא שאלה אותה עם קרה כבר משהו והיא אמרה לה שהיא מקווה שאני כבר אגיד משהו וליטל אומרת שאם אני לא הייתי מדבר על זה אז היא הייתה מתחילה לדבר לפני שהייתי עוזב (קשה לי להאמין אבל לא משנה). ואם לך תהיה חברה והקשר בינכם לא משהו ואתה נדלק ממש חזק על מישהי אחרת, אתה לא תלך על זו שאתה אוהב יותר ?! אם הקשר שלה אתו היה כ"כ חזק וחשוב לה היא הייתה מסרבת לי ועובדה שהיא עשתה החלטה טובה והיא מאושרת מאוד היום (מה שממש לא היה לה לפניי) . . . DJ made in israel

אבל עדין הנושא המרכזי הוא

ידעת שיש לה חבר ובכל זאת התחלת איתה! לא משנה עד כמה היא לא נהנתה! עדין אתה חייב לדעת שמה שעשית זה מחטף! זה כמו אשה נושאה לא טוב לה עם הבעל אז ישר לבגוד?! אני יודע שזה דוגמאה קיצונית אבל עדין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ידעת שהיא בקשר ובכל זאת נתת לה תהצעה הזאת! מספיק עם זה! אתה בגדת באח שלך(אחד מהמין הזכרי) אני לא עושה כאלו דברים! אף אחד לא טלית שכולה תכלת אבל מה שעשית זאת הגזמה! וגם נפגשת איתהל מרות שהוא לא כלכך רצה! תשמע הקשר שלך בנוי על בסיס של סבל של אחר רק שתדע...

הדרומית

New member
תראה אלעד...

אני לא יודעת למה, אבל יש פה שתי נפשות ומה לעשות הן לא תאומות. אני חושבת שאתה היית צריך לעזור לה בקשר שלה עם החבר שלה. במקום ישר לבוא בגישה כזאת. זה קרה לי פעם, אולי לא מקרה כזה אבל משהו שנורא הזכיר לי מה שהיא מרגישה. היה לי איזה אחד שהייתי מחוייבת אליו ובגדתי בו עם גל, החבר הנוכחי שלי שבאותה תקופה לא היה החבר שלי... ונורא פגעתי בהוא שאני בקשר איתו. תשמע... זה גם מתסכל לחשוב על בנאדם שכן אכפת לך ממנו- פגוע וזה עוד יותר מכביד על הלב שאתה יודע שאתה גרמת לו כזה כאב לב. היא יכלה לנסות לשקם את הקשר. חוץ מזה אי אפשר להתאהב מפגישה אחת. צריך לראות הכל כולל הכל כדי להתאהב, אני אישית לא מאמינה בהתאהבות ממבט ראשון כי זה פשוט לא זה. מה אני אגיד לך אלעד, היא ואתה הייתם צריכים לראות את ההתנהגות שלה ושלך ליד חברים, ליד המשפחה ליד זרים וכ´ו בשביל להתאהב. חמוד שלי... הלב שלי יותר נוטה להסכים עם תומר למרות שאני ממש מבינה אותך ואותה... זה ברור שהיא תלך על מי שהיא אוהבת יותר, אבל יש להניח שהיא כביכול "למדה לאהוב אותך" עם הזמן וכנ"ל לגבייך... זהו. אני לא רוצה לפגוע באף אחד, רק להביע הסכמה. Mציכלללללל

תודה מיכל ../images/Emo70.gif

בלי תגובה שלך זה לא זה! =) מת עליך בחורה! נ.ב הפעם באמת צדקתי! יאאלה בי!

lital love .E.

New member
בואי אני אסביר לך משהו

אני ואלעד יחד כבר שנה וחצי!!!!!!!!!!!!!!! וזה כן זה ,זה אפילו מאוד זה רק שתדעי לך את הקשר אי אפשר היה לשקם וכבר היינו בתהליך פרידה אני מבחינתי הייתי נפרדת ממנו עוד לפני זה אבל היינו מדברים פעם בשבוע ואסור היה לי להתקשר לפני זה. אני ואלעד התאהבנו מהרגע הראשון מצטערת שאת לא מאמינה בזה גם אני לא ממש ממש אהבתי את הקטע של האהבה ממבט ראשון עד שפגשתי אותו ותתחילי לקרוא את ההודעות שלי ושלו ואולי אז תביני כמה אנחנו אוהבים אם אנחנו יחד שנה וחצי והוא גר בתל אביב ואני בקריות זה קצת אבל רק קצת קשה. מאוד אכפת לי מניר אבל מהכרח הנסיבות לא הייתה לי ברירה. ליטל

למעלה