רוב הזמן נח
Well-known member
כי אין סיכוי שחמאס יעשה מה שטראמפ ביקש.
את זה ביבי עשה לכתחילה. אולם לא די ב"המשך המלחמה". צריך לשנות דיסקט באופי הלחימה ברצועת עזה. אם זה לא יקרה, המשך המלחמה אמנם חשוב, אבל לא יהיה יעיל מספיק לקדם אותנו להשגת מטרות המלחמה. נקווה שהחלפת הפיקוד הבכיר בצה"ל ביחד עם החלפת שר הבטחון והגיבוי האמריקאי, יביאו את השינוי המיוחל מבחינה זו.אני מקווה שביבי הקשיב לטראמפ ומכין את הצבא להמשך המלחמה
אסור לשרת בצבא הכיבוש, אסור לשרת בצבא הכיבושכי אין סיכוי שחמאס יעשה מה שטראמפ ביקש.
שמאלן מטורללאסור לשרת בצבא הכיבוש, אסור לשרת בצבא הכיבוש
אסור לשרת בצבא הכיבוש, אסור לשרת בצבא הכיבוש
מזל שאף ישראלי לא משרת בצבא כזה.אסור לשרת בצבא הכיבוש, אסור לשרת בצבא הכיבוש
אתה תלך לנחם את משפחות החטופים ?יש אישור מטראמפ לחזור למלחמה.
אם מותר לי לרגע להיות גוטרמן,
אני מקווה שמשפחות החטופים יגידו עכשיו דברים נגד טראמפ כמו שאמרו על ביבי ושטראמפ יפעיל עליהם סנקציות.
מי שתמך בהתנתקות ובעסקת שליט צריך ללכת. כי זה בגללו.אתה תלך לנחם את משפחות החטופים ?
שליט וההתנתקות זה ביבי, אין לו זמן, הוא עסוק במשפט הגניבות שלו - אתה היית רוצה שגנב ינחם אותך ?מי שתמך בהתנתקות ובעסקת שליט צריך ללכת. כי זה בגללו.
ביבי השמאלן עם קואליציית שמאל.שליט וההתנתקות זה ביבי, אין לו זמן, הוא עסוק במשפט הגניבות שלו - אתה היית רוצה שגנב ינחם אותך ?
אבל אחי אף אחד בקואליציה עכשיו לא שולח את הילדים שלו להלחםביבי השמאלן עם קואליציית שמאל.
קשקשן.אבל אחי אף אחד בקואליציה עכשיו לא שולח את הילדים שלו להלחם
אתה שבוי בקונספציהקשקשן.
לא, אתה!אתה שבוי בקונספציה
הילדים והנכדים שלך הולכים לחזית, ואתה מסנגר על הבני זונות בכנסת ? ככה אתה רוצה לקלקל את היחסים שלנו ?לא, אתה!
מי שצריך נמצא בצבא. והממשלה מחליטה מתי לצאת למלחמה. אני מקווה שעשיתי לך סדר בראש.הילדים והנכדים שלך הולכים לחזית, ואתה מסנגר על הבני זונות בכנסת ? ככה אתה רוצה לקלקל את היחסים שלנו ?
צריך את כל הילדים מגיל 18 בצבא, איפה הילדים של סמוטריץ ? של החרדים ? של ביבי המצביא ? הם שמים עליך זיןמי שצריך נמצא בצבא. והממשלה מחליטה מתי לצאת למלחמה. אני מקווה שעשיתי לך סדר בראש.
השמאלנים לא רצו חרדים בצבא כי זה הופך את הצבא לדתי.צריך את כל הילדים מגיל 18 בצבא, איפה הילדים של סמוטריץ ? של החרדים ? של ביבי המצביא ? הם שמים עליך זין
אתה מספר לעצמך סיפורים. צבא נראה בכל מקום אותו דבר, שאחד שאוכל כדור או רימון נראה אותו דבר.השמאלנים לא רצו חרדים בצבא כי זה הופך את הצבא לדתי.
אבל ברק ועוד כל מיני מומחים צבאיים רצו צבא קטן. אז ב- 15 השנים האחרונות קיצצו והקטינו את הצבא.אתה מספר לך סיפורים. צבא נראה בכל מקום אותו דבר, שאחד שאוכל כדור או רימון נראה אותו דבר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.