אני מקווה שביבי הקשיב לטראמפ ומכין את הצבא להמשך המלחמה

ריריו הריר

Active member
אבל ברק ועוד כל מיני מומחים צבאיים רצו צבא קטן. אז ב- 15 השנים האחרונות קיצצו והקטינו את הצבא.
והרבה דתיים בצבא גורם להדרת נשים בצבא והשמאלנים מתנגדים לזה.
הם התכוונו שצבא קטן יכיל את הילדים של סמוטריץ והילדים של ביבי וכץ הדובי

רוב הזמן נח

Well-known member
הם התכוונו שצבא קטן יכיל את הילדים של סמוטריץ והילדים של ביבי וכץ הדובי
אם זה באמת היה חשוב לכם, אז עוד כשרבין ופרס היו בשלטון, הייתם מעבירים חוק שמי שילדיו לא מתגייסים, לא יכול להיות בכנסת.
או שמי שלא היה בצבא לא יכול להיות השר לבטחון לאומי.

אבל האמת היא שזה לא באמת חשוב לכם. זה סתם דבר מטופש שאתם משתמשים בו שיהיה לכם על מה להתלונן |טמבל||ליצן|

ריריו הריר

Active member
אם זה באמת היה חשוב לכם, אז עוד כשרבין ופרס היו בשלטון, הייתם מעבירים חוק שמי שילדיו לא מתגייסים, לא יכול להיות בכנסת.
או שמי שלא היה בצבא לא יכול להיות השר לבטחון לאומי.

אבל האמת היא שזה לא באמת חשוב לכם. זה סתם דבר מטופש שאתם משתמשים בו שיהיה לכם על מה להתלונן |טמבל||ליצן|
טוב, אם לא אכפת לך שהילדים והנכדים שלך ילחמו באש חיה והם לא - אני לא יכול לעזור לך.

Harrington

Well-known member
מנהל
מי שתמך בהתנתקות ובעסקת שליט צריך ללכת. כי זה בגללו.
כל עם ישראל צריך ללכת. אבל פוטנציאל הפגיעה בחטופים בעקבות חידוש הלחימה, לא צריכה לעצור אותה. אגב, באותה קלות (בלתי נסבלת מכל בחינה) אפשר לשאול את השואל אם הוא יילך לנחם את המשפחות שתיפגענה בעתיד משחרור המחבלים בעסקה הזאת. כמותית אלו צפויות לעלות על כמות משפחות החטופים, לצערנו. אמנם אני מאלה שסבור שישראל יכולה אם תרצה להתמודד עם זה ולמצוא את הדרך למנוע זאת. אבל ככל שהדברים יתנהלו בדרך הטבע, הרי שכמות הנפגעים כתוצאה מהעסקה צפויה כאמור להיות גבוהה מכמות הנהנים ממנה.
למען הסר ספק, אין בנ"ל כדי לקבוע אם צריך לבצע את העסקה הזאת אם לאו. זה עניין אחר והדברים שציינתי אינם השיקול היחיד בסיפור.

למעלה