ה ההילה האדומה New member 16/6/09 #19 שזה ורוד מאוד ../images/Emo13.gif למרות שאני אוהבת ורוד זו לא היתה הכוונה שלי.. כי מהתמונות אני עושה אלבום שאותו אני אעצב באופן אישי לכן רציתי לעצב את התמונות בנפרד- כי את זה אני לא יודעת לעשות. אבל תודה רבה אם הייתי עושה אלבום ממוחשב הייתי שמה את העמוד הורדרד
שזה ורוד מאוד ../images/Emo13.gif למרות שאני אוהבת ורוד זו לא היתה הכוונה שלי.. כי מהתמונות אני עושה אלבום שאותו אני אעצב באופן אישי לכן רציתי לעצב את התמונות בנפרד- כי את זה אני לא יודעת לעשות. אבל תודה רבה אם הייתי עושה אלבום ממוחשב הייתי שמה את העמוד הורדרד
ה ההילה האדומה New member 16/6/09 #27 זו ממש יפה בעיניי רק הבעיה היא שבאמת צריך לרטש אותה, להבהיר לחדד ואולי להוסיף איזה מסגרת יפה, יש לי יותר מידי בקשות אה? אבל זה אפשרי בכל זאת?
זו ממש יפה בעיניי רק הבעיה היא שבאמת צריך לרטש אותה, להבהיר לחדד ואולי להוסיף איזה מסגרת יפה, יש לי יותר מידי בקשות אה? אבל זה אפשרי בכל זאת?
B BuffY9 New member 16/6/09 #18 ../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif קצת גיי, אבל נחמד
ה ההילה האדומה New member 16/6/09 #20 מקסים../images/Emo192.gif גיי - זה מה שהתכוונתי אליו... כל בת היא קצת הומואית לפעמים
M molvy New member 17/6/09 #30 מי אני ומה שמי........סופרייז!! לא הכי טוב בעולם אבל נראה לי שההפתעה עוברת!
N NoFaR SaDe New member 18/6/09 #37 וואיייי איזה יפה זהההההההה באמת כל מה שעשיתם לה זה ממש ממש יפה !! רציתי לדעת אם תוכלו לשנות גם לי את הרגע למשהו מגניב בסגנון.. תתפרעו חח ;]
וואיייי איזה יפה זהההההההה באמת כל מה שעשיתם לה זה ממש ממש יפה !! רציתי לדעת אם תוכלו לשנות גם לי את הרגע למשהו מגניב בסגנון.. תתפרעו חח ;]
N NoFaR SaDe New member 18/6/09 #40 ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif עוד אחת