אני מקנאה לאקס שלי

LIANSH21

New member
אני מקנאה לאקס שלי

שלום , רשמתי פה לא מזמן על הפרידה המכוערת שעברתי מבחור שכביכול "אהב" אותי בהתחלה- לדבריו
ואחרי טיסה חזר מבולבל ונפרד ממני בטלפון
לאחר מכן שיחק בי במשך חודש וניסה "לכבוש" אותי מחדש
יצאתי אחריו כבר עם כמה והוא לא היסס להראות סימני קינאה מופרזים
כל הזמן דיבר על כמה מתגעגע ואני חסרה לו
עד שלפני כשבועיים ביקש שננתק קשר בטענה שלא אכפת לו ממני יותר ולא מתגעגע יותר ושאעזוב אותו בשקט
אוקי, עזבתי, (לא יודעת על מה הוא מדבר- זה הוא שרדף אחריי אחרי הפרידה הזו אבל בכיף) אמנם היה לי קשה בטירוף במשך השבועיים אבל הרגשתי הקלה מטורפת ושלא אכפת לי ממנו יותר
עד אתמול!
אתמול נתקלתי בפוסט בפייסבוק שבו הוא מגיב לבחורה כלשהי והם ממש פתחו שם שיחה כאילו זה צ'אט- אני מצאתי את עצמי עוקבת אחרי כל הפוסט (כמו סתומה)
זה היה שקוף שהיא מתחילה איתו אבל הוא דווקא זרם (הוא לא דיבר איתה כמו שהיה מדבר איתי אין מה להשוות- אבל די פלרטוט)
זה עשה לי צביטה בלב, ברור שמותר לו- כמו שגם לי מותר- אנחנו לא חייבים כלום אחד לשנייה! אבל זה פשוט כאב לי ולא הצלחתי להשתלט
נורא כעסתי על עצמי גם על שקראתי הכל וגם על זה שזה השפיע עליי ככה! התחלתי ממש לבכות כמו מפגרת מקינאה...
מצאתי את עצמי מתנחמת בדברים שטחיים כמו "היא פחות יפה ממני" ..."היא פחות זה היא פחות זה"...
אני לא יודעת מה לעשות!
אני לא סגורה על כמה זה קשור באופן ישיר לפורום הזה הנושא של הקנאה לאקסים!!! אבל באמת שכבר התעייפתי מלנסות להתמודד, כי כל פעם שאני מרגישה הקלה קורה משהו שגורם לי לחזור לאותו הכאב.
אני חייבת לציין שלא נכנסתי לפוסט הזה בכוונה אלא נתקלתי בו לגמרי במקרה והתפתיתי לקרוא הכל
אשמח לעצות, מישהו שקרה לו מקרה דומה ואיך מתמודדים? איבדתי את זה..

LIANSH21

New member
אני מחקתי אותו אבל

אני רואה אותו פה ושם כי יש לנו המון חברים משותפים
אני לא מסוגלת לחסום אותו לא יודעת למה
ואני עדין חיה בסרט שאולי עוד נחזור לדבר
הכי מצחיק זה שאם הוא ירצה לחזור - אני אסרב
אבל משהו בתוכי כל כך רוצה שהוא ירדוף אחריי, שהוא ירגיש שהפסיד שהוא יבין את זה... :(

אייבורי

New member
כן זה קורה

זה משתפר עם הגיל.
גם לומדים להכניס את האגו לגודל נורמלי
גם לומדים להפרד לגמרי (חסימות וכל השאר)

ועד אז, תצטרכי לסבול כמו כל מזוכיסטית טובה.

LIANSH21

New member
אף פעם לא הבנתי למה

לחסום אחרי פרידה
יש בזה משהו קצת ילדותי לא?

אייבורי

New member
הכי הגיוני בעולם

הזכרת לי שיר ישן שנקרא "שתי אצבעות מצידון"

"שתי אצבעות מצידון
אני יושב בדיכאון
כל היום סיור, שמירות
מסתכלים על מי לירות
רואה ילדה יפה בכפר
ובך אני נזכר

רחוק מהעין, רחוק מהלב
שכחת אותי וזה כואב
חושב עלייך המון
חייל שבוז, בלבנון"

LIANSH21

New member
אני גם ככה הולכת לראות אותו הרבה כי

למעשה כל החברים הכי טובים שלי הם גם במקרה שלו
כרגע התרחקתי קצת אבל כמה אפשר להתרחק בשלב מסוים אני אחזור לחבר'ה האלו
אין לי איך להתנתק ממנו לצערי

shookyboy89

New member
יש משפט טוב בשיר הזה..

http://www.youtube.com/watch?v=Dpu0Cc1ZQ1g

"החברים מאחורי ישארו שלך.. "

הייתי במקרה דומה, חלק נשארו איתי חלק איתה. אלו החיים.

LIANSH21

New member
אצלנו זה שונה

כל החברים נשארו גם איתי וגם איתו, ניטרליים, לא רוצים לאבד לא אותו ולא אותי
ואני גם לא מתכוונת לאבד איתם קשר,הם חברים שלי הרבה הרבה לפני שאני והוא היינו זוג ואין סיכוי שאני מוותרת על החברים הכי טובים שלי וגם הם לא
גם הוא לא הולך לוותר עליהם
מה שיוצר בעיה אמיתית כי בקצב הזה אנחנו נתראה מלא ואין לי מושג איך אשכח אותו ככה

shookyboy89

New member
אפשר ללמוד מזה

לפעם הבאה, כמו שאני למדתי:
לא מערבבים מעגלים.. חברים וחברות שלך הן שלך, ואלה שלו הם שלו.

הדרך הטובה ביותר לשכוח אותו, או לפחות להפיג את הכאב היא למלא את החסר, במישהו אחר, ויותר טוב
.
בהצלחה!

p0st

New member
ולבכות כשאת רואה אותו מתכתב עם מישהי אחרת?

זה בוגר?
במיוחד כשאת אומרת שאת לא רוצה שתחזרו, אלא סתם בא לך שהוא ירדוף אחרייך.

LIANSH21

New member
זה לא בוגר בכלל

אבל זה אוכל אותי מבפנים
בחיים לא קינאתי ככה למישהו
אנחנו כבר לא ביחד, זכותו לעשות מה שהוא רוצה אבל אני לא מסוגלת להשלים עם זה
ברור שזה לא בוגר, זה תינוקי ואפילו חולני
אני מודעת לבעיה
אבל ממש לא מסוגלת להתמודד
קורה שאני כמה ימים חוזרת לעצמי כי אני חושבת בעיקר מהראש ולא מהלב ואז אחרי כמה ימים שוב הלב משתלט ושוב אני כמו ילדה קטנה מתחילה לבכות ולא מסוגלת להשלים
באמת שלפעמים אני מרגישה הקלה ושהכל בסדר ואז זה שוב חוזר

p0st

New member
יפה

אז למה להקשות על עצמך?

נשמע שהקנאה שלך נובעת מזה שפשוט עדיין יש לך רגשות אליו. למרות שענית שאת לא רוצה שתחזרו. כנראה שמסיבה זו את גם עדיין רוצה שהוא ירדוף אחרייך, למרות שאת לא מעוניינת לחזור (ואולי כמובן גם מסיבות כמו אגו).

בכל אופן. אני יכולה להבין למה זה מכאיב לך להתקל בהתכתבויות כאלה, למרות שאתם לא ביחד. לכן, לדעתי, כדי להקל עלייך, עדיף לך לחסום אותו.
מה גם שאת ממלא נתקלת בו, כי כמו שאמרת יש לכם אותו מעגל חברים. אז לפחות תמנעי מעצמך לראות פלרטטויות שלו עם אחרות על גבי הפייסבוק ולבכות ולהתחרפן מזה. בשביל מה זה טוב? זה רק פוגע בך.

וכאמור, אולי זה אכן לא הכי בוגר בעולם לחסום אותו. אבל מצד שני, התגובות שלך עם הבכי והכאב גם ממש ממש לא בוגרות, בעצמך הסכמת עם זה. לכן, לפחות בתקפופה של החודשים הקרובים, עשי לעצמך טובה ותחסמי אותו. ככה תהיי רגועה.
הרי את יודעת שהוא ממשיך בחייו, שהוא מפלרטט וכנראה ימצא לצמו מישהי. אבל אין סיבה שתראי את זה מול העיניים כל הזמן, תקראי, תבכי ותסבלי.

מיותר.

ArrowNY88

New member
אל תחסמי

את עדיין אוהבת אותו, או שיש לך איזשהן רגשות אליו, בגלל זה את

נגנבת מהפלירטוטים.
אחרת זה לא כמעט היה מזיז לך
אנשים משותפים מתערבבים,ז"א גן ככה יש סיכוי שתדעי מה קורה איתו, בלי קשר ל Face book- אבל אם תחסמי, יש מצב שגם הוא יחסום אותך פרנציפ, ואז זה ידפק עוד יותר- בקיצור- סתאם מיותר~ פעם מחקתי בחורה מה fb שהתקלקל לי איתה, כי לא רציתי לראות את הקטעים שלה עם אחרים, והיא בתגובה חסמה אותי,

מחפש91

New member
במקרה שלה החסימה לא תעזור

היא אומרת בעצמה שיש להם את אותו מעגל חברים. מה זה יעזור שהיא תחסום אותו אם כל יום היא עלולה לראות אותו מפלרטט עם בחורות בלייב בגלל שהם יוצאים לאותם מקומות.

הדרך השפויה היחידה, גם בלי קשר למעגל החברתי המשותף, היא פשוט לנסות להתגבר עליו ולהמשיך הלאה. אנחנו מדינה קטנה וגם אם היא לא תצא עם החברים שלו היא תפגוש אותו במוקדם או במאוחר. החסימה הזאת בפייסבוק ממש מיותרת.

p0st

New member
זה מחרפן אותה וגורם לה לבכות

אם היא יכולה למנוע את זה בלחיצת כפתור, אין שום סיבה לא לעשות את זה.

ביציאה למקומות בילוי - היא יכולה להיות במרוכזת במי שלידה, או אפילו במי ש מתחיל איתה, ולא לשבת ולבהות בו מתחיל עם בחורות אחרות.

LIANSH21

New member
כפי שאני מכירה את עצמי לחסום לא יעזור

א. כי אני עדין עלולה להיכנס אליו מהפייס של החברות או משהו כזה (מכירה את עצמי- אני מסוגלת)
ב. כי לא יעזור לי לא לראות, זה לא הקטע של לראות..אם אני לא אראה אז אני אדמיין

LIANSH21

New member
זה בסך הכל אנושי לדעתי

ופניתי לפה כדי לקבל תמיכה ועצות להתמודדות...
ולא הטפות על כמה שאני לא בסדר, כי יכול להיות שאני ממש לא בסדר אבל אני לא נמצאת עכשיו במקום שממנו רואים ומבינים את זה
ואין לי כסף לטיפול פסיכולוגי אני סטודנטית
לא נורא, ניסיתי
נקווה שהזמן יעשה את שלו

p0st

New member
לא הטפתי

הבעתי את דעתי.
זכותך, כמובן, לא להסכים ולא לקבל אותה.

אני חושבת, שלדמיין את האקס מנהל דיאלוגים על גבי הפייסבוק מעיד על הקושי הרב להתגבר עליו. ומה שיקל על זה, בראש ובראשנה, זה פשוט למחוק אותו כמה שיותר מקומות, בכדי להתקל ולהזכר בו כמה שיותר.

המטרה זה למגר את המחשבות עליו ולהרחיק אותו, ולא לשבת ולדמיין אותו מפלרטט עם אחרות.
הוא ממשיך הלאה, אין שום סיבה בעולם שאת לא תמשיכי הלאה. בטח ובטח כשאת בעצמך טענת שאת לא רוצה שתחזרו.

אין צורך לקחת קשה עצה לפנות לעזרה מקצועית. זה משהו שיכול רק לעזור.

למעלה