אני מקנאה לאקס שלי

קיבלת עצות-

את רק לא מוכנה לקבל אותן.
אמרו לך לחסום כמה שיותר, כך שלא תצטרכי לראות מול העיניים.
אבל משום מה זה נראה לך "הטפה". לא מבינה למה..

אגב, יש טיפולים כמעט חינם לסטודנטים דרך האוניברסיטה. כדאי לך ללכת ורק כדי להבין טוב יותר את ההתנהגות שלך עם גברים, הבחירות שלך, ומערכות היחסים שאת מנהלת. פשוט כדי להיות קצת יותר חכמה ומודעת פעם הבאה.

אז מה את רוצה?

לחסום זה ילדותי ולהסתכל באובססיביות בדיאלוגים מטופשים שלו עם בנות זה בוגר??

יש פער בין מה שנוח לך לדמיין את עצמך ובין המציאות.
תצמצמי את הפער- תרגישי טוב יותר.

LIANSH21

New member
זה היה די מעליב אני חייבת להודות

מאיפה את יודעת שהפער בין מה שנוח לי לדמיין את עצמי לבין המציאות הוא כזה גדול כמו שאת רומזת?
את בכלל לא מכירה אותי
אל תשפטי אותי לפי ההודעות המתוסכלות שלי בפורום הזה, פניתי לפה כי לא היה לי למי לפנות
בסך הכל חיפשתי עזרה וזה רק הזיק לי
אבל תודה בכל זאת
ולא, לא כואב לי להסתכל על האמת בעיניים
אבל אתם לא ממש יודעים מה הולך בצד השני

ThumbeIina

New member
זה לא נראה לי ילדותי

זה נראה לי טבעי שאחרי פרידה זה כואב לראות דברים שקשורים לאקס ולכן מעדיפים שלא.
אם מחקת אותו וזה לא מספיק ואת עדיין רואה עדכונים, כן עדיף לחסום.
זה לא חייב להיות בצורה ילדותית. כן יכול להיות שאם הוא יראה פתאום שחסמת אותו הוא יעלב, אבל זה לא חייב להיות ככה.
את יכולה לומר לו שאת מצטערת אבל באופן זמני את מעדיפה לחסום אותו כי זאת הדרך היחידה שלא תראי דברים שקשורים אליו ושמקשים עליך להמשיך ושאת מקווה שהוא מבין ושזה זמני.
מה שקובע אם זה ילדותי או לא זאת הסיבה, אם חוסמים מתוך כעס או רצון להכאיב לצד השני או סוג של כסאח זה ילדותי, אבל אם זה בתור משהו זמני בשביל לעזור על ההתגברות, אני לא רואה בזה משהו ילדותי.

LsMs

New member
אז צאי מהסרט

זה כואב זה שורף זה לב שבור אני יודעת אני מבינה הייתי שם בעבר ובכל זאת..

אני אומרת לך ממקום אמיתי

תחסמי גישה שלו לחייך תחסמי אותו בטלפון בפייסבוק בוואטסאפ בכל אופציה שהוא יכול להשיג אותך..שימי את המייל שלו ברשימת הספאמרים כדי שגם לא תקראי הודעות ממנו במייל
אם הוא לא יצר קשר עד עכשיו הוא גם לא ייצור אז אל תחיי בסרט הזה חבל על הזמן..רק ככה תחלימי ותעזרי לעצמך

LIANSH21

New member
את לא בדיוק צודקת

כבר היה לי מקרה כזה דומה שאחרי כמה חודשים הבחור נזכר בי ורדף אחריי לא הרפה אבל אני מין הסתם לא נעניתי לחיזורים האלה אחרי מה שהוא עשה...אמנם הייתי על סף לסלוח אבל הכבוד לא נתן
כך שאי אפשר לפסול ישר..
איתו זה קצת שונה
אני לא אומרת שאני אשב ואחכה להודעה ממנו ברור שלא
אני רק אומרת שעמוק בפנים הייתי רוצה שזה יקרה

LsMs

New member
מרחמת עלייך

חבל שזה מה שאת רוצה שיקרה..

Grow the f*** up will u?!

שלום

טבעי להמשיך לחבב אדם שאהבנו והיה אתנו בקשר, וטבעי שיהיו לך געגועים ורגשות חיוביים אליו. נצלי את קנאתך למטרות חיוביות כמו לבטא אהבה ולרצות באושרו. אם קינאת כי היה עם אחרת, גם אז תוכלי לנצל את אהבתך אליו כדי לרצות באושרו.

למעלה