אני מרגישה כמו לפני לידה

swann

New member
חושבת עליכן כל הזמן ../images/Emo24.gif

ועל התקופה שמחכה לכם... לא יכולה לדמיין את התחושה הקשה לפני כזה דבר. מחזיקה המון אצבעות שהכל יגמר בשלום וכמה שיותר מהר

חושבת עליכם ומחזיקה לכם אצבעות

התיאור שלך כל כך כואב. שתעברו את הכל הכי קל וטוב שאפשר, ושתהיו אחרי הכל במהירות.

Michal2899

New member
לא יודעת מה להגיד

אבל אתם במחשבות שלי כל הזמן. יודעת שיהיה רק טוב, ובכ"ז מחבקת אתכם בימים הקשים שאתם עוברים. מי יתן והכל יהיה מאחוריכם בקרוב! מיכל

u z a

New member
בלינקה, שחר, ../images/Emo24.gif

חושבת עליכן כל הזמן, מחזיקה אצבעות לפרוצדורה פשוטה ומהירה, שהגידול יוסר ללא צורך בטיפול נוסף (
), ושבמהרה כל הבלגן הזה יהיה מאחוריכם לעד. בהצלחה היום, לא מפסיקה לחשוב עליכן לשניה.

daldan

New member
../images/Emo24.gif חושבת עליכם כל הזמן

מקווה שהכל יעבור בשלום ובמהירות (למרות שגם לזמן יש תפקיד בהחלמה). חושבת עליכם ןמחזיקה אצבעות שתחזרו במהרה הבאה עם תינוקת בריאה וחייכנית

היום בבוקר פקחתי עיניים וחשבתי

לעצמי אוי, היום יפהפיה קטנה נכנסת לניתוח. איזה חוסר אונים
. רק מנסיון של חברים טובים טובים שהתינוק שלהם (4 חודשים) עבר שני ניתוחים רצופים לאחרונה, הקטנים האלה הם הגיבורים הגדולים ביותר. את תראי איך קטנטונת תיתן לך כוח. ואת לא מאמינה (באמת!) באיזה מהירות הם מתאוששים מניתוחים
. שיעבור בהצלחה
. אנחנו איתכם במחשבות כל הזמן.

אמברון

New member
מתפללת בשבילכם ../images/Emo24.gif

אני, קטנת אמונה, לא אפסיק להתפלל בליבי ולהחזיק אצבעות. חושבת עליכם המון ומייחלת לבשורות טובות.

meravbr

New member
../images/Emo24.gif

מחזיקה לכם אצבעות חזק ובטוחה שהכל יסתדר על הצד החיובי ביותר

lulyK

New member
אתם בטח כבר בעיצומו של העניין עצמו,

קראתי רק עכשיו והתכווצה לי הבטן ממה שכתבת. לא יכולה באמת להבין מה עובר עלייך שם היום אבל חושבת עלייך ועל שחר כל הזמן.

Arfilit

New member
מחבקת ואוהבת ../images/Emo24.gif

וחושבת עליכם בכלך רגע ורגע ביום הזה - שיהיה לכם ארוך כל כך. מחכה לשמוע חדשות טובות!

סינטה1

New member
../images/Emo24.gif

אני חושבת עליכם כל רגע
בטוחה שתצאו מזה והכל יהיה בסדר

חושחושה

New member
אוי מתוקה, אני מתפללת ומחזיקה

אצבעות, ושולחת לכם אור ואהבה, ומחכה לשמוע שהכל מאחוריכם.

למעלה