אני משרשרת לכם את כל הכתבות שלי:

yotitoti

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif

אני בדיוק עכשיו נכנסת לבית חדש, והכתבות שלך זה בול מה שהייתי צריכה!!!

uvls

New member
שבת שלום גיברת נועה

קודם כל ישר כוח. לעניין הציפיות שלך ממני: הכנסת התרגומים שלך לסקציית הכתבות, הרי שהתחלתי זה מכבר והבוקר גם סיימתי. הרשימה התקצרה, שכן איחדתי כמה מהן. כתבות שעוסקות בעצות "עשה זאת בעצמך" ואינן קשורות ישירות לעיצוב (צביעה, תליית מדפים, ריצוף) לא מצאתי לנכון להכניס. אני מעריך ומוקיר את המאמץ שלך, אך אינני סבור שעמוד הכתבות בפורום עיצוב פנים הוא המקום המתאים להן. ברור לי שאנשים העוסקים או מתעניינים בעיצוב נוטים לעסוק גם בחומר, ולפיכך ימצאו עניין גם בכתבות הנ"ל, ובכל זאת. איתך הסליחה. הממשק הפריהיסטורי של מערכת עריכת הכתבות בתפוז אינו מאפשר את הכנסת הכתבות בפורמט בו ערכת אותן (כקובץ doc), והאפקט הויזואלי קצת הולך לאיבוד. חבל. שוב תודה וכן ירבו... שבת שלום, יובל

האם יש על הכתבות שלך זכויות יוצרים

נועה שלום רב קראתי את כתבותיך, האם הן פרי עטך ? במידה וכן, אולי אוכל לפרסם מעט מהן לאחר עריכה לשונית במגאזין שלנו. בברכה עינת

melodynoa

New member
ממממה?!

תירגמתי אותן מהתר של הבי.בי.סי בקשר לכתבות שאינן נוגעות ישירות בעיצוב, לדעתי כן צריך להכניס אותן, כי אפשר לחשוב שהפורום מוצף כתבות.... זה יכול רק להעשיר אותו. אני יכולה להעביר אותן לפורמט אחר, רק איזה? או אם אפשר ליצור קישורים לדפי הוורד איכשהו... נועה.

כרמלה2

New member
כל הכבוד נועה ../images/Emo140.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo140.gif

זה בדיוק מה שהייתי צריכה. שולחת לך זר פרחים

למעלה