אני מתאמן באיגרוף כחובבן

Pyongwon

New member
לכן הוא שואל על ה-KO... נכון? :)

היו שומרים על הראש, לא היה קורה KO! :)

BROWN BOMBER

New member
עם לא קיבלת נוק אאוט....

אז זה מפחית בצורה משמעותית את האפשרות לנזק מוחי... בכל זאת כדאי שתתיעץ עם רופה מומחה לאיגרוף שמכיר את הפציעות האלה... אבל עוד פעם.... אין יותר מדי סיבות לדאוג...

atpaddict

New member
זה בדיוק מה שאני תוהה כרגע

אחרי שאתמול חטפתי זעזוע מוח מאגרוף שהתלבש לי על הרקה. ועוד הייתי עם מגן ראש.

lironmarko

New member
השאלה לא איפה חטפת

אלה ממי חטפת ... תבדוק שאתה עובד עם אנשים במשקל שלך + - ולא כאלה שהיד שלהם זה חצי גוף שלך . ויש כזו אימרה בברנג'ה של כל המועדונים זה נוגע למתחילים. תתן חזק תחטוף חזק , אפחד לא פראייר של אפח'ד שים לב לכח שלך בקרב עצמו כי להגיד לא שמתי לב זה לא משחק תפקיד ..... אז שים לב ! בהצלחה אני מציע להמשיך כי כאבי ראש זה שכיח לדעתי גם לי היו לכל מי שחוטף יש אף מדגדג ופה ושם כאבים מהלם של מכה ... תוריד הילוך בכח שים דגש על טכני וכושר ויהיה בסדר... לירון

BROWN BOMBER

New member
האאא ... אז קיבלת יריאה בראש....

ככה אנחנו קוראים למכות נוק אאוט של המשקלים הקלים בגלל שאין כובד במכות שלהם... זה פשוט מהיר, קולע, מדוייק ולא צפוי... כמו יריאה בראש...

Pyongwon

New member
KO - ויש כאן כוח חבל"ז!

אין כובד במכות שלהם... מעניין... לא לגבי הבחור הזה - נא לראות, ה-KO של רון. www.nestkd.com בעיטה בראש זה בעיטה בראש. לא צריכים משקל מי יודע מה...:) ג'ס.

BROWN BOMBER

New member
../images/Emo45.gif יפה...

אבל מי בחר את המוסיקה לקליפ??? זה מתאים יותר לפיספוסים...

Pyongwon

New member
כנראה יחיעם..:)

אבל זה מצדיק את האימרה שמאוד מאוד קשה להתחרות כולל עבודה חזקה לראש מעל גיל 30. יש לנו אחד בן 29, ואמר די, כבר נמאס. ג'ס.

lironmarko

New member
ג'סיקה רון עבר לנס ציונה ?

חשבתי הוא עדיין גר בפ"ת למה הוא מפורסם שם ? מי מאמן שם ?

Pyongwon

New member
גר בפ"ת, כן. מאמן בשני המקומות, לא

בטוחה, חושבת. אבל לא בטוחה. :) ג'ס.

התלהבתי מהבעיטות בטוויקאנדו

איזה יופי של בעיטות איזה זריזות רגליים,מה שחסר לי זו עבודת הגנה על הפנים והגוף העליון ואי שימוש באגרופים. לא נראה שלוחם TKD יוכל לעמוד מול לוחם מנוסה במוי טאי או קיק או אפילו מתאגרף טוב,אלא עם לוחם הטוויקאנדו יתן בעיטה ראשונה שתפגע היטב באזור אטרקטיבי ורגיש סנטר רקה כליות או ביצים. בכל אופן אני מכיר קצת את יחיעם ואת משפחתו מנס ציונה ואני יודע שגם בקרבות רחוב הם קליברים לא קטנים למרות היותם קטני גוף וגובה. אהבתי את הסרטונים ואת התרגולים במכון. כאן יש עתיד למדינת ישראל ואני צופה שבעוד כמה שנים נשיג את המדליה האולימפית בתחום. יישר כוח.

nokia5

New member
למה אתה מתכוון...

שאתה אומר קטני גוף וגובה....תן לנו פרטים...

BROWN BOMBER

New member
ב ר ל ו ס ק ו נ י עם שמת לב...

אז מתחרי ה TKD מחזיקים את הראש איזה 10 מטר אחורה כאילו הוא לא קיים בכלל... הקרב נראה כמו ריקודי עם.... כאילו שהחלק העליון לא בה.... רק הרגליים מתחרות ושאר הגוף נשאר בבית... חחחח

למעלה