אני מתגעגעת

BlueBeIl

New member
אני מתגעגעת

לגרין דיי בלי איפור

אני רוצה שיצבעו שיער שוב!../images/Emo7.gif../images/Emo163.gif

יאללה, שיעברו כבר את התקופה של אמריקן אידיוט.

הם עכשיו בתקופת האמריקן אידיוט שלהם

לפחות, אני מקווה שזו תקופה. הצבעים עכשיו זה שחור-אדום-לבן, אייליינר.. כאילו, אין לי בעיה עם זה, אבל בא לי שיהיו קצת יותר ילדותיים שוב.
אבל לא נראה לי שזה יחזור, כי הם התבגרו. טוב, אולי. נראה.

WiseL

New member
ברור

גם אני אוהבת אותם יותר ככה. אני לא אוהבת מה שבילי עשה בשער. לא הבנתי מה הקשר לסינגלים.. אחרי שיוציאו את כולם אז אולי הם יחזרו להיות כמו פעם?

Ms Brightside

New member
למה שיעבור????../images/Emo12.gif

אתם לא מבינים שהם נהיו יותר רציניים עכשיו! הלהקה הזו קיימת הרבה זמן ורק עכשיו הם מתחילים ממש להתפרסם. אולי זה קצת ממוסחר אבל דוגרי האלבום של אמריקן אידיוט, יש בו חומר ממש טוב!!! תמיד היו להם שירים טובים אבל עכשיו הם זוכים להכרה! זה רוק אמיתי! הם עדיין משוגעים ושרוטים כמו תמיד אבל עם כסף בכיסים....
לדעתי שישארו ככה וימשיכו לשדרג את עצמם אבל הם נראים טוב והם באמת התבגרו ולדעתי זה לטובה...

בהחלט.../images/Emo163.gif

אבל.. לא בא לך שיצבעו תשיער שוב? שיהיו קצת יותר מחורפנים? לי כן.
כאילו, אני שמחה שהם התבגרו ונהיו רציניים, ואם זה מתאים להם אז בכיף. פשוט בא לי את התקופה שלפני אמריקן אידיוט. שיעשו מה שבא להם.

Ms Brightside

New member
תאמיני לי, מחורפנים הם כן!

ותמיד יהיו... שחור דווקא יפה לו. לא?!... חירפון זה לרוב מעשים ולא מראה חיצוני...חחח...

m00n light

New member
הם דווקא כן לובשים אולסטאר!../images/Emo2.gif

כמעט בכל התמונות שהם עשו לאמריקן אידיוט הם לובשים אולסטאר [
] ברובם הן שחורות כולן אז לא שמים לב שאלא אולסטאר

המ.../images/Emo163.gif

לא שמתי לב.
בילי עכשיו לובש קריפרס כל הזמן.. מייק וטרה גם לא לובשים אולסטאר. אני אחפש בתמונות אבל, אולי אני אבחין.

כע לבילי יש את הזוג השחור שלו..

הוא באמת לובש את האולסטאר השחורות הנמוכות שלו מידי פעם. אבל בשתיים מהתמונות שהבאת זה לא אולסטאר..
בכל מקרה, אי אפשר להשוות את זה לפעם.

m00n light

New member
כן בטעות שמתי אחת שזה לא אולסטאר

אבל בתמונה שהוא יושב זה אולסטאר...יש לי אפילו פוסטר של התמונה הזאת! [אבל אין ת'סמל...אני לא יודעת למה]

למעלה