אני מתגעגעת

הממממ צריך להסתכל טוב....../images/Emo163.gif

אני לא בטוחה אם זה כן או לא... כי יש לו גם נעליים כאלה שהוא איתן בהופעות... שהן.. דומות לאלה.. טוב, אין לי כוח להתעסק בזה.

GREEN GAY GIRL

New member
גם

גם לי יש אולסטר <נמוך> בידיוק כמו לבילי!!!<כולל הסרוכים שהם אצלי בצבע שחור-כי החלפתי מלבן לשחור

healing drug

New member
אולי דיי להעיר לכל העולם...!!!!

די מספיק יש אנשים שרוצים לשתף אותנו במשו ואם את/ה לא רוצה לקרוא אל תקרא...ואם את/ה קורא/ת פשוט אל תגיב/י לכל מה שאת/ה רוצה להעיר... ורשמתי בשפת שתי המינים כי אני לא הבנתי אם את/ה בן או בת...ואם אתה בן מה הקטע לחקות בנות או מה שאתה לא רוצה לעשות...

Sum41xGiRL

New member
אני חצי חצי

יש לי שד אחד ענק, ובצד השני פיטמה שטוחה יש לי פין גדול, ולמטה כוס חמוד ונחמד יש לי עין אחת מאופרת, ועין שניה מלאה בפנסים

BlueBeIl

New member
רק עכשיו הם מתחילים ממש להתפרסם?

מה פתאום... כנראה שלא ראית MTV, VH1 וכל ערוץ מוזיקה\בידור אחר ב94-6

silly rabbit

New member
טוב, תשמעי...

זה לא כאילו הם לא היו מפורסמים לפני... גם בזמן של דוקי ואחרי הם היו מפורסמים, נראה לי בערך כמו עכשיו, זה לא הקטע של ההכרה, זה פשוט ש... הם זקנים!!! חח, סתם, אבל באמת הם התבגרו קצת, נהיו אבאים אז מן הסתם הם כבר באופן טבעי החליפו סגנון...

O L g i T

New member
מה קשור??

הם תמיד היו מפורסמים, לא רק עכשיו... ו-כסף בכיסים? וואט דה פאק? מאז באסקט קייס הם עם כסף בכירים!

Ms Brightside

New member
מה?!??!?!?!?!? את שפויה?!?

הם נראים מעולה! אם פעם אהבתי אותם בגלל השירים עכשיו אני אוהבת אותם גם בגלל שהם חתיכים כוסונים יפים וכו'!!! מעבר לזה, עכשיו הם נראים כמו להקה יותר רצינית (כמה שהם יכולים להיות רציניים...חחח...). הם נראים מצויין! שימשיכו כך! ד"א בילי לא שמן עכשיו ושיער שחור ושחור בעיניים... די! זה הכי שוס בעולם!

Lee G1

New member
שמעי זה היה כאילו רציני?

אם כן את אומרת דבר כזה: "אם פעם אהבתי אותם בגלל השירים עכשיו אני אוהבת אותם גם בגלל שהם חתיכים כוסונים יפים וכו'!!! " מה ניסגר איתך?!?!?! אף פעם לא הבנתי אנשים שאוהבים להקות בגלל איך שהם נראים...זה בכלל לא משנה אז רגע אם גרין דיי היו חברות שמנים אם חצ'קונים על כל הפנים היית מפסיקה לאהוב אותם!?1?!? ואו תחשבי על זה בעצמך זה אחד המשפטים הכי מפגרים ששמעתי פה אני חושבת.... בלי כוונה להעליב אותך...

Ms Brightside

New member
אמרתי גם....../images/Emo3.gif

גםבגלל שהם חתיכים כוסונים!!!! תמיד אהבתי אותם בגלל השירים והיום גם בגלל שהם חתיכים! ידעתי שזה יעשה לי בעיות אבל לא אמרתי שלא אהבתי אותם קודם... אהבתי ועדיין אוהבת ועכשיו גם אוהבת אותם בגלל שיש להם מוזיקה טובה(כמו תמיד)ובנוסף הם ניהיו כוסונים....מקווה שהסברתי את עצמי טוב
שורה תחתונה... green day rules!!!

Ms Brightside

New member
אהה וחשוב להדגיש...

אני לא אוהבת אותם יותר כי הם ניהיו כוסונים... אבל הם נהיו כוסונים... מה יש פה לא לאהוב, כל אחד והטעם שלו...

oO../images/Emo163.gif

אף פעם לא אהבתי אותם בגלל שהם חתיכים כוסונים או יפים, וגם אף פעם לא אמרתי את זה. oO כע, הם נראים ממש טוב עכשיו וכמו להקה רצינית. אבל מתחשק לי שהם יחזרו לקצת יותר משוגעים. (למרות שזה עדיין אותם בני אדם, אבל כשהם מוגבלים מאחורי צבעים מסויימים ואייליינר וכאלה, זה בעע כזה.) לא לטעמך, לא צריך. זו דעתי. ולא אמרתי שבילי שמן.oO נראה לי שזו לא אני שאוהבת את גרין דיי בגלל שהם חתיכים ויפים וכוסונים. *גילגול עיניים*

BlueBeIl

New member
אוקיי...

וכל מה שהיה נחמד בגרין דיי זה שהם לא היו לוקחים את עצמם ברצינות והיו עושים שטויות וצחוקים. עכשיו....

סי1ני

New member
מה?!??!

הם הכיייייייי יפים ככה!!! במיוחד בילי ג'ווו שלא ישתנה!! עם הרבה איפור ושיער יחסית ארוך... חתיך!

למעלה