אני מתה מפחד..

subtitles

New member
אני מתה מפחד.. ../images/Emo142.gif

תמיד כשאני חולה החרדות מתחזקות.. יואו כל כך כואב לי.. אני לא יכולה לנשום! אני לא יכולה לנשום! אני לא יכולה לנשום!!!!! אני רוצה למות!! בבקשה! בבקשה! אני ממש מתחננת!!! אני לא מסוגלת לסבול ככה יותר!!!! נמאס לי לבכות כל היום! להרדם בוכה ולקום בוכה! כואב לי! מישהו שומע....??? למישהו זה מזיז??? הוא כל כך צעק עלי אתמול... ניתק לי את הטלפון... כמה בכיתי.. כמה הייתי זקוקה לו.. וכרגיל הוא רק גרם לי לבכות יותר. אני לא יודעת מה לעשות! כואב לי.. פיזית ונפשית. לא יודעת מה גורם למה. אני מפחדת למות! אני חושבת שאני גוססת... הפסיכיאטר שלי בחופשה.. אין לי כח אליו! אני לא רוצה ללכת אליו יותר! אני בורחת.. בורחת מכאן.. נראה אם מישהו ידאג בכלל. אבל אני לא מסוגלת לזוז. הפחד משתק אותי קיבינימט! אז כרגיל אין מה לעשות.. בכל מקרה אני נדפקת. ושוב פעם החיים מוכיחים.. כמה שהם אוהבים אותי. צדיק ורע לו רשע וטוב לו. יופי של עולם

subtitles

New member
... ../images/Emo142.gif

דממה. שקט. דמעה נוספת זלגה יאוש. אכזבה. הדמעה טשטשה את התקווה דקירה. שריפה. הדמעה חדרה לליבה כאב. חוסר שליטה. הכאב מתעצם והילדה בוכה זעקה. בקשה. חיבוק של זה שכבר לא איתה מחכה. מתפללת. אך אין תשובה בדידות. חושך. פסיעות נשמעות מאחורי גבה מסתובבת. בוכה. האיש משיב לה בשלילה המטרה לה חתרה במשך השנים, התקווה שתוכל לשנות את הגזירה, האפשרות היחידה להקל על סבלה התנפצה. החלקים התפזרו לכל עבר חלק אחד חדר לליבה חתך כואב שנושאת עמה בכל יום, בכל שעה.

bilitis

New member
|סאבילה מי זה ה../images/Emo123.gif שכה פגע בך?

אני אופיע לו בחלומות הלילה ואקרע לו עצב אחר עצב עד שיבין עד כמה חטא לך. ואןלי טוב שזה כך קרה, והוא כלל לא ראו לך! ובכלל סאבילה את כל כך רגישה ורוטטת כמו מיתר של כינור,אך את תגלי את כוחות הנפש המוכמנים בך ותתגברי גם על משבר זה! בינתיים,אני מוחה את דמעותיך היקרות כפז,ועושה לך פרצופים כדי שתחייכי,ושןלח המוני חיבוקים חמים.

סאב ../images/Emo101.gif

את מכירה את זה שכשאת חולה הכל מקבל מימדים גדולים יותר, הכל נראה נורא. אז קודם כל- החלמה מהירה! אנחנו פה לעזור לך לאסוף את השברים כל פעם מחדש. נראה לי שכבר התארגנת מההודעה הראשונה לשנייה. מאחלת לך ש
יהפוך ל-
ובנתיים מוסיפה
לאלו שכבר קיבלת פה.

torme

New member
אני קורא ולטיודע מה להגיד...

אולי רק אומר שתדעי שיש פה מי שמקשיב לך ונמצא איתך..

motek89

New member
מתוקה, אני כל כך מבינה אותך!!

אין לך מושג עד כמה!!! אני גם מפחדת כל כך... גם אני רוצה שזה ייגמר... שזה יעלם... שזה יילך ממני!!!! כי זה רודף אותי!!!! אל תברחי... החרדות ילכו ויעצימו... את תלכי לעמוד מולם.. לראות אותם בכל מקום... כי כשאת לבד זה אוכל אותך... דברי איתי אם את רוצה... (אני עדיין בשוק שיש אנשים כמוני...עם אותם בעיות...חשבתי שאני לבד במערכה..לבד בבעיה...שאין פיתרון..) אני תמיד פה.. אל תאבדי תקווה... תפרקי הכל.. זה עוזר.

subtitles

New member
חסרת אונים... ../images/Emo142.gif

אני לא יכולה להפסיק לבכות.. אני לא יכולה. הלב רוצה כל כך למות.. מתחנן.. שוב אני נשברת. אבל לא אכפת לי.. כבר לא אכפת לי!! כנראה שזה מה שאמור לקרות.. זה העתיד שלי. זה היעוד שלי. זה מצוין שלמשפחה שלי בכלל לא אכפת.. ממש יופי. תמיד טוב לדעת שלמשפחה לא אכפת כשאני מתחננת למות.. עוד מעט כולם ילכו. הבית יהיה ריק... כל כך הרבה אופציות מה לעשות.. אני לא יודעת במה לבחור. אני לא מרגישה כלום עכשיו.. ככה שלא אכפת לי מה יקרה לי. אבל מה שזה לא יהיה.. אני מקווה שזאת לא תהייה טעות. תודה לכל המגיבים.. אבל באמת שחבל לבזבז את הזמן עלי. אני מקרה אבוד כבר הרבה יותר מדי זמן.

torme

New member
סאב....מה המילים הקשות האלה????

דברי בבקשה...אל תישארי לבד

boom18

New member
מאמי שלי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

עצוב לי
עצוב לי שאת לא משתפת אותי, לא נותנת לי לעזור. אני מתקשרת, ואת לא עונה. אני כותבת, ואת לא עונה! תעני לי!! אני כל כך דואגת
אני פה בשבילך... אכפת לי,כל כך אכפת לי ממך
ואני פה בשבילך!! רק תושיטי לי יד כדי שאני אצליח לתפוס אותך!!! זה לא העתיד שלך, ולא היעוד שלך... יהיה בסדר! אני פה כדי לעזור!!! את לא לבד! אני וכל האנשים המקסימים פה בפורום... כולנו בשבילך! אל תוותרי! כי אני לא מוותרת עלייך!!
ברגע שאת רואה את זה, תכתבי לי, תתקשרי אלי... בבקשה... ואל תעשי שטויות, אל תעשי כלום! בבקשה!!
אוהבת הכי בעולם

סאב, אני נכנסת לפורום כל שעה לבדוק

לבדוק אפא את. תני סימן, גם בלי לכתוב. שלחי לנו תמונה של פיה כמו תמיד. זה יהיה נחמד.

subtitles

New member
... ../images/Emo142.gif

ממש קיוויתי לא לקום בבוקר... אבל כרגיל.. תפילותי לא נענו. חתכתי אתמול.. ואני בטח אסתבך על זה. אבל לא ראיתי שום ברירה אחרת.. לאף אחד אין זכות לכעוס עלי בגלל זה. שיגידו תודה שאני עדיין כאן בכלל.
וגילה חברי פורום יקרים.. אני לא רוצה שתדאגו לי
כבר אמרתי לכם.. אני באמת לא שווה את זה. אני לא עושה שום דבר בעולם הזה חוץ מלהדאיג אנשים ולהכאיב להם!! אני פשוט בנאדם רע.. אז מה הפלא שאני חוטפת כל כך הרבה מכות..
מתנצלת. באמת..

כתומית

New member
סאבי אהובה

את עושה המון חוץ מלהדאיג אנשים את גם מרככת כאבים של פרדה זקנה שכמותי
יודעת לומר מה שיחדור מבעד לעצב ויעודד
כל כך מיוחדת וקסומה
אולי בכלל סוג של פיה, אולי לא סתם את אוהבת אותן, אחיותייך
וכמוהן גם את תלמדי להנות מצוף החיים, אני בטוחה בכך.
אוהבת אותך בכל לבי

boom18

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo141.gif

את שווה המון!!!! ואת עושה המון לעולם הזה... את תמיד דואגת לאחרים ועוזרת לכולם, כולל לי!!! ואת בכלל לא בן אדם רע. את בן אדם כל כך טוב ומקסים
אני יודעת וגם את יודעת שיום יבוא ולא תחטפי מכות, והכל יהיה בסדר!!! באמת
יהיה בסדר מאמי שלי
אני פה בשבילך...תמיד...

subtitles

New member
תודה מותק ../images/Emo25.gif ../images/Emo142.gif

מצטערת שאני עושה לך צרות כל הזמן...

torme

New member
סאב חברה טובה....

את יודעת שאני פה עקב העידוד שלך... נתת לי את הכוח להגיע למקום הזה עם האנשים הטובים שפה... אז אני חייב לך המון..איך את בכלל יכולה להגיד שאת לא שווה?? את כל כך עוזרת פה..ועוזרת לי..

subtitles

New member
תודה לך יקירי.. ../images/Emo142.gif

אני באמת מודה לך על התמיכה.. גם כאן וגם במסרים. אני מצטערת אם זה נראה כאילו לא נעזרתי בהצעתך.. אך מה שהייתי צריכה, כנראה, זה לוא דווקא דיבור מעמיק.. אלא חיבוק וטיפת תשומת לב....
מה שנתת בהחלט. כולכם. אלוהים אתם מקסימים!

bilitis

New member
סאבילה../images/Emo23.gifאוהבים אותך../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

סאב!!! ../images/Emo140.gif

את כאן!! לא כועסים עלייך שחתכת. שמחים שאת כאן, זה מה שחשוב. מצטרפת לכתומית שאומרת לך שאת הרבה הרבה יותר ממעמסה או כל הדברים הרעים שכתבת. את הרבה דברים טובים עבורינו, חמה ומעודדת ומעניקה וכנה. אז מה אם לפעמים את שולחת לנו הודעה ששולחת אותנו לטפס על הקירות....
נעמוד בזה

למעלה