אני מתה מפחד..

bilitis

New member
סאבילה../images/Emo24.gifאת לא !!!!!!!

את לא מקרה את לא אבוד את נשמה טובה שמתייסרת אנו לא מאבדים זמן,אנו אוהבים אותך בגלל מה שהינך,-נטו. מתפללים לקבל ממך את החיבוק החם שהוא כולו אהבה. זהו תמצית הפורום שלנו לתת-לקבל=לאהוב סאבילה כל כך רבים כאן אוהבים אותך, לא יתכן שכולנו טועים. מיאחלים לקולך

דולידול

New member
סאבי ../images/Emo24.gif

את לא יודעת כמה המילים שלך עוזרות כאן, כמה מעודדות, כמה אני לוקחת את מילותיך שאת כותבת כאן ונעזרת בהן, כמה את מיוחדת, מקסימה, נותנת. החיים ארוכים ולא תמיד יתאחזרו אלייך יש תקופות קשות ויש תקופות טובות תזכרי שכל ירידה היא לשם עליה. עוד צפוי לך חייים יפים לא חבל שתפספסי אותם. אוהבת אותך מתוקה ומחכה תמיד לתגובות שלך.

subtitles

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo142.gif

אני באמת מקווה שמילותייך יתגשמו..
אם רק הייתי מאמינה שבאמת מתישהו יהיה טוב.. זה היה נותן לי כח להמשיך! אבל אני מאמינה שיש עלי קללה... ולא יתנו לי אפילו שנייה של שקט.

subtitles

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo142.gif

תודה אנשים יקרים... עזרתם לי רבות! הרגשתי כל כך לבד.. כל כך אבודה..
עכשיו אני לא כל כך בטוחה מה אני מרגישה. אני די מבולבלת. הלב שלי דופק כל הזמן כל כך מהר.. וכל כך קשה לי לנשום.. אני בחרדה מתמדת וזה כל כך קשה לי. אני גם בסוף יב עכשיו.. וזאת תקופה כל כך מלחיצה.. ואני לא בטוחה שאני יכולה להתמודד עם זה כרגע. אני ממש מפחדת.. אין לי מושג איך זה יגמר. ממש בא לי לברוח.. אין לי מושג מה לעשות עם עצמי. באמת שלא. אני מקווה שאני חזקה מספיק בשביל להתגבר על זה.. ומקווה לישון טוב יותר הלילה!!
תודה לכולכם.. אתם נפלאים!

boom18

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

זו באמת תקופה מאוד מלחיצה, אבל אנחנו נעבור את זה
נעבור את זה ביחד!! ואז יהיה לנו חופש ויהיה לנו כיף והחיים יהיו הרבה יותר קלים! תמשיכי לזכור את זה! את כל הדברים שתכננו
ואת חזקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חזקה מאוד!!! ואת תצליחי
בהכל! "תעשי....רק מה שאת אוהבת... רק מה שאת חושבת... שיהיה לך טוב..."
אוהבת

למעלה