אני מתחילה להתאכזב..

DesertRose7

New member
אני מתחילה להתאכזב..

את הארי מקפחים? או שזה סתם בגל לשזה אני?
אמרנו עושים להארי חוברת כמו שעשינו לטום ולדאגי.. אבל בנתיים קיבלתי רק ברכה אחת[
] אז מה?! רק אני ומור רוצות לברך? ועוד יש את אלה שביקשו ממני כתובת.. אני עדין מחכה. בכל מקרה, שוב אני מזכירה ושוב אני מעריכה עד יום ראשון. אבל אז זה באמת זהו
אימייל[email protected] אותו דבר המסנג'ר איסיקיו - 321695283 כתובת - בפרטי. אפשר צבעוני כי אני מדפיסה בצבע, על דף A4 רגיל של מדפסת. כמובן יש עדיפות לאנגלית, אבל כבר תירגמתי כמה ברכות פעם שעברה מעברית לאנגלית אז תרגישו חופשי.. אל תאכזבו אותי..

Hip Hop star

New member
כנראה שאני הפעם באמת משפיעה../images/Emo122.gif

או שפשוט לא הרבה אוהבים פה את הארי כמו שאוהבים את האחרים

Hip Hop star

New member
אה?../images/Emo12.gif

עכשיו שחר שלא תביני לא נכון. הרעיון ממש ממש מקסים!וזה באמת רעיון נהדר לשלוח להם לימי הולדת ברכות והכל! אבל הכי טוב זה אם שולחים לכתובת שיודעים שבטוח הם ייקבלו את הברכות,ולא לכתובת שתמיד אומרים שהם מעולם לא קוראיםאת המכתבים שנשלחים לשם.(האם הייתיברורה לעצמי עכשיו
). אין לי מושג מה רשמתי...אחשוב על איך לנסח את זה שוב...

Rowdy Girl

New member
גמאני חושבת

שאם היו יודעים שהם מקבלים תמכתבים 100% יותר היו כותבים... 90% מהפורום חושבים שזה או אולי יגיע או בכלל לא

DesertRose7

New member
אני שולחת לכתובת המעריצים המיוחדת

שמיועדת לדברים האלה. הניא פורסמה במיוחד בשביל שישלחו אליה את המכתבים ולא לשום מקום אחר.

bar jones

New member
חחחח לא משנה מה..

זב אחרי הכל עניין של באמת חמש דקות לכתוב והכל... ומקסימום 15 דקות, ומי שיש בעייה בתרגום- יש מספיק שיכולות לעזור- אני גם מוכנה למי שתרצה. אני אישית נהנית מהמחשה שאולי זה יגיע , אז אני מנסה.. כמו שאל'וש אמרה- מי שבטוחה שלא יגיע- אז אין מה לעשות.. אבל למי שיש את הספק הקטן, שתנסה..

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

עדיף לאבד רגע מהחיים מאשר את החיים ברגע.. לא קשר.. סתם הזכיר לי
וזה מאוד חשוב!!! בכל מקרה, לא הייתי יכולה להגיד טוב יותר.

just jenny

New member
אז זהו ש...NOT../images/Emo3.gif

בקשר לשני הדברים! שחר שלא תביני אותי לא נכון, פשוט לא היה לי זמן לכל זה
ודונט וורי אני אעשה את שלי במחשב ואשלח לך, כי לא נראהלי שאני אספיק לשלוח לך בדואר, נהיה בקשר=].

../images/Emo3.gifאני ממש ישתדל להכין

פשוט אין לי כלכך זמן..ואני גם לא טובה כלכך בברכות..

sap sapir

New member
מחר אני יכתוב...

ואני ישלח לך כי היום יש לי מבחן בכימיה בעעעעע ואני חייבת ללמוד

bar jones

New member
חחח נו ברצינות חני..

את לא מבינה איזה שטיפת מוח!!! אני כל היום רק חושבת טאוטומריה,תרמודינמיקה, מאנוז, גאלקטוז..מאטרוטציה.. קיצור, לאחרונה אני חזק בעניין! אני בקרוב אוכל לכשות לכן ניסויים עם סוכר רגיל.. מזכיר לי שפעם התפוצצה לנו מבחנה במעעבדה..זה היה מצחיק...

bar jones

New member
וחני את חרשנית..

זו עובדה. אין מה לשעות, זה מה שנגזר עלייך... לא פלא שאת שינה כל כך הרבה, את מכניסה כמויות מידע עצומות לראש שאת חייבת לוודא שהן ישארו איכשהו הא?

loner in love

New member
איי איי איי...

שחר תסבירי לה שאני לא חרשנית אני דרדרתי את שחר!!!!

למעלה