אני מתחילה להתאכזב..

bar jones

New member
חחח שחר חני נו נו נו..

אני ממש יכולה ליצור תרשים זרימה חן--> יצר של חרשנות--> שנים של מאמץ ללא תוצאות--> יצר של עצלנות-->אהבת מקפליי--> חברות עם שחר (צ'חר לומדת)--> הדרדרות לימודית אצל צ'חר--> צ'חר וחן מדרדרות יחדיו לימודית--> חן וצ'חר לא מצליחות למצוא עבודה--> מור הכימאית מפרנסת את שלושתן

DesertRose7

New member
את צוחקת?!

חברה שלי שברה לנו במעבדה PH מטר.. וואי זה היה אחד המצחיקים.. והיא עוד שניה התחילה לבכות

sap sapir

New member
מה??

כימיה זה כל כך משעמם עם כל האטומים האלה!!! ועוד המורה שלנו מדברת בצורה כזאת משעממת שאת יכולה להרדם!!

bar jones

New member
אתם לומדים על מבנה וקישור הא?

חחחח חכי חכי, אחרי זה יש חמצון חזיור שזה משו חמוד..ואז סטוכיומטריה.. ואז חומצות ובסיסים שזה אשכרה נושא מצנה ואז את מגיעה גם לקטע המתקשר לפיזיקה- שיווי משקל ואנרגיה.. ואז את ממשיכה לך בכיף לכימיה אורגנית (תרכובות פחמן) ואז יש סוכרים/פולימרים ותרמודינמיקה, קיצור- יש מה ללמוד...

DesertRose7

New member
בגלל זה לוקחים ביולוגיה ביוטכנולוגי

זה הרבה יותר מעניין וכיפי! (כמובן שהכל תלוי במורה)

bar jones

New member
לא נ-כ-ו-ן-!

זה באמת תלוי במורה, והמורה שלי פשוט א-ל-י-ל-ה!!!! אין עליה בעולם כולו!!! אתן לא מבינות איזה כיף זה... אני פשוט מתה על המקצוע הזה! *סוגדת* והמעבדות זה משו בכלל... מה שהולך שם, המורה שלי גם פעם התחשמלה, בגלל שהיא חיה וקיימת יש לי לגיטימציה לצחוק על זה ...וזה מצחיק!!! חחח צ'חר מסכנה חברה שלך.. בטח חטפה דום לב... למזלי עוד לא שברתי כלום, אבל כבר שאפפתי כמה פעמים יורת מדי אמוניה, כל אותה היום הייתי חצי מסטולה.. לא ממליצה :)

loner in love

New member
בגלל זה לא לוקחים מסלול טכנולוגי

אמרה הילדה שחייבו אותה לעשות יחידה בילוגיה בשביל לקבל תעודה טכנולוגית

DesertRose7

New member
ועד היום אני צוחקת עליה עם חברות..

או לפחות מספרת להן וצוחקת..

bar jones

New member
חחח חן מה את עושה פוזות הא?

כולנו יודעים שתהיי גדולה תהיי בכלל פיזיקאית... *חרשנית* ששש, לא אמרתי את זה

lollipop1

New member
חעחעחעחע

אני לא לומדת מקצוע מדעי בכלל... וכל השרשור של כימיה זה פשוט ג'יבריששש!!!

DesertRose7

New member
אני אוהבת חומצה ובסיס!!

הכי מעניין זה האנזימים! גם הכי קל.. הכי מצחיק.. זה מערכת הרבייה.. מה שהולך בשיעורים פשוט קורע!! הבנים האלה לא יודעת לשלוט בעצמם

למעלה