אני מתחילה לזהות דברים

אנחנו כולנו מתפעלים מהתאורים

המקסימים שלך, ובעצם לא שאלנו אותך על השינוי הגדול שעשית במעבר לניו זילנד, על מה הביא אותך לשינוי ואיך זה מרגיש כשהגעתם אליו. אני אפתח שרשור חדש בנושא, ואת מוזמנת לשתף אותנו, אם תרצי.

תמי - פשוט מדהים

וזה מזכיר לי לגמרי, נסיעה בסין ( אני לא יודעת למה הפורום הזה מחזיר אותי לשם כל הזמן....) במעלה נהר שמיותר להזכיר ששמו פרח מזכרוני, בקטע מסוים שלו ההרים משתקפים במים בדרך היוצרת תמונת מראה לעומק. מה שהופך את המחזה לסנסציה סוריאליסטית כאילו יש עוד הר במים אי אפשר לתאר את גודל החוויה. בפרט שהמתבונן מבין לראשונה בחייו את המשפט "צל הרים כהרים" מה שמתקשר עם כל מה שנאמר ויאמר בפורום כזה.

kung fu

New member
תובנות נפלאות ../images/Emo39.gif כל הכבוד ../images/Emo45.gif

יש אכן קשר בין הסדר בתוכנו לבין הסדר מחוצה לנו. אם הבית מבולגן מאד זה מצביע גם על בלגן פנימי. ואם מסדרים את הבלגן בבית, יש בתוכנו גם יותר סדר.... נפלא שאת רואה את עצמך בבהירות כזאת
עכשיו כל מה שנותר הוא להחליט על השינוי ולעשות את זה ! דרך לשחרר כעסים. אני אתן כמה הצעות: 1. לקחת כרית ולצעוק לתוכה בקולי קולות 2. להניע את הגוף בתנועות שיוצאות (מבלי לחשוב מה ייצא) ופשוט לשחרר את הכל 3. לכתוב מכתב שמבטא את כל הכעסים שיש לנו. פשוט לשפוך לשם את הכל. 4. לשלוח אהבה לחלקים הכואבים בתוכנו

למעלה