אני מתכבד לפתוח את הפורום.

שרונהה

New member
בהצלחה../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif

הגיע הזמן שיפתחו פורום כזה..... אחרי שלקח לנו כמה שנים טובות, מאז ששרפנו תחזיות, להבהיר לכם שאנחנו יכולות הכל, שאנחנו שוות לכם בכל התחומים, הגיע הזמן שיפול לכם האסימון........ הכנסנו אותכם לעידן חדש מרצונכם או שלא מרצונכם.... אז זהו. אתם בעידן בו האישה שווה לכם, טוב שפתחתם פורום לדסקס על זה ולהתארגן מחדש איך לחיות אתנו... איך להסתדר בלעדנו... כי אנחנו כבר מניזמן מסתדרות בלעדיכם אבל מלאות תשוקה אליכם... דסקסו חברים, בררו בינכם ובין עצמכם איך "לאכול" אותנו.... מצאו את הדרכים ושאלו את השאלות, איך להבין אותנו, איך לפנק אותנו, איך להרגיש אותנו, איך לאהוב אותנו, איך לקבל אותנו כשוות ערך לכם..... בקיצור, איך לחיות איתנו ולהשאר גברים..... ולהשאר בחיים..... ועם כל זה, גם להיות מאושרים..... אני אומרת לכם, זו הדרך!!! זה בהחלט אפשרי!!! אז בהצלחה

אלמרה

New member
ברוכה הבאה שרונהה

תודה על כל מילה אות וסימן ממך שרונהה. הפרגון הוא קודם כל תכונה שאני מכבד מאוד וניכר כי פירגון אצלך הוא בין המעלות הטובות ולא היחידות שלך. כן הגיע הזמן לדעתי, מאוחר מעט (בכ-54 שנים בערך) אבל מוטב מאשר עוד יותר מאוחר. לא שריפת החזיות שלכן עשתה לי את הדחף והרצון לפתוח בשיח ציבורי בנושא וגם לא מאבקן (הצודק) של נשים על שוויון ושוויוניות. אני מונע על ידי כוחות פנימיים פרי תולדה של הפנמת תובנות וזה קרה לא בבת אחת, כשיום אחד "נפל הגרוש", השמיע את הצליל המוכר. כולי תקווה כי בעידן הזה בו אנו חיים, המאה העשרים ואחת, אין כבר מקום למצב אי השוויון הפרדוקסאלי בו דוקא המגדר היפה והוא גם המין החזק, נמצא במיצובו הלא נכון (אתן לא שוות לנו אתן שוות יותר). לדעתי אתן הנשים אכן "מסתדרות בלעדינו" אנחנו הם אלו מתקשים להסתדר בלעדיכן. אבל גם כדברייך לעיל, אתן מלאות תשוקה אלינו וזה מסתבר הדדי! לכן למה לנו בכלל לעשות דבר אחר אלא לנצל את מותר האדם מהבהמה ולחיות חיים מאושרים יותר, מגוונים יותר? ביחד, בהרמוניה טובה. המוצא של האדם על השלבים השונים מאמבה דרך קוף עושה אותנו בעצם שווים גם לבעלי חיים. גם להם מגיע יחס טוב יותר (וזה מצדיק פורומים אחרים) אבל מה אנחנו בסך הכל? חיות. חיות אבל חיות סוציאליות. בסוציאליזיה הזו יש מקום נכבד לזוגיות והיא ערך חיוני קיומי עומד בחשיבותו כשווה לדחף להיזון, לנשום, לצחוק, לעשות הכל - ורצוי ביחד! ניכר שהיריעה תארך ותתארך מאוד, הנושא תופס תאוצה בקצב מפתיע אותי, הי! הפורום טרם קבל פרסום בכלל... איך בכלל הגעתם? אבל כבר מראש אני מניח שיהיו גם חילוקי דעות ומול הסכמות של נשים יתעוררו מן הסתם גם חולקים עלי ממין זכר אחי היקרים, הגברים. את כולם אקבל באהבה.

ברכות לפתיחת הפורום

נשמע לי מאוד מעניין. יהיה רעיון טוב אם יפתח פורום דומה של נשים בעידן המודרני.
דרך האהבה

אלמרה

New member
../images/Emo20.gif תודה על הברכות דרך האהבה ../images/Emo23.gif

הייתי פותח פורום כזה של נשים אילו היתה לי סיבה טובה. אבל אני? רק גבר...

נסיכה9

New member
מברוק! מברוק! מברוק!../images/Emo39.gif

שלום לך איש יקר שלי. אני מאמינה שזה אתה, מי שאני חושבת שאתה, ואני מאחלת לך הצלחה גדולה. מתוך מה שקראתי עד עכשיו, אהבתי הכל. יופי, סוף סוף "זולה" משלך - מקווה שתהנה, תוביל, תקשיב ותייעץ כמו שאתה יודע. מסכימה עם שרונה היקרה, שאכן הגיע הזמן!!! שוב יקירי מאחלת לך הצלחה, אהבה, ובעיקר בריאות. אל תלך לפני - אולי לא אלך בעקבותיך אל תלך מאחורי - אולי לא אוביל לך לצידי והיה חבר שלי

אלמרה

New member
נסיכה9 - ../images/Emo39.gif לך! ותודה ברוכה הבאה

איך הגעת אלינו כבר? אני חשבתי לתת לפורום הזה להתעורר מעט (יותר בנים נחוצים כאן) ואז לקרוא לך. אבל משאת כבר כאן - קונן היפה חייב להיערך ואני קורא לו לסדר. עיצת ידיד, ("ויש ידידות"): התיצבי היכן שהוא אומר לך, עם או בלי מה שהוא מבקש... ותראי מה שכאן עומד להתרחש. קונן: דע לך שמדובר בנסיכה9
- מומלצת הנהלה. ואם אתה לא יודע עדיין: לך יש המחסן שלך לי ה"זולה"
שלי; אותה רואים שומעים ומריחים אותה ממרחקים ולפעמים גם מי שמתכתב איתי ב- MSN... רואה.

אלמרה

New member
ברוכה הבאה חלמית.

כבר בגילך מוצאת ענין בפורום כזה? פששששששששש..... זה אומר עליך הרבה, כן ירבו כמותך. מאמין שנשמח לשמוע היבטים שלך כנערה מתבגרת על נושאי השיח שיתפתח כאן.
על הברכות.

חלמית מתוקה את מוזמנת להשאר כאן

איתנו. מבטיח לא לעשות לך כלום,בחיי. נחכה שנתיים עד שימלאו לך 18 .....

אלמרה

New member
הי לך שרוני101

תודה על הברכות. אפשר לעשות איתך תרגיל מחשבתי קליל? נניח שזה היה הפוך? גבר מציג תמונת אישה עגלגלת שדיים ומפליג בביטויים יפים מאוד אודות חמוקיה וביצועיה... ובסוף טוען את הטענה ההיא. היו מיד קופצות הבנות ובצדק טוענות "שוביניזם!" נכון? תראי פלא? לנו הגברים זה לא קורה, ובכלל הגבר הממוצע יגיע לשורת ה-PUNCH יבין את הבדיחה ויחייך זה בהחלט "נחמד". תמונת גבר שרירי והרעפת ביטויי הערצה לגבר מושלם? "לי לא יספרו מהו גבר מושלם" אני לפחות כך הייתי מגיב פעם. אבל זה היה פעם. זו דוגמה של מה צרוב בתודעה שלנו הגברים מול מה שנח לו בנועם שם אצלכן בראש. אנחנו רואים דברים באורח שונה. אני ממש לא מנסה להשמיץ גברים אני אחד האקזמפלרים הגאים בגבריותם ולא - אני לא Gay. סתם נקודה למחשבה. אהבתי את מה שכתוב ובעיקר את תרומתך להבאת חומרים שיוכלו להפרות אותנו כאן בדיונים העתידיים. אנא אל תלכי, השארי בסביבה וכתבי לנו מנקודת מבטך (הצעירה אך מה זה בוגרת).

אלמרה

New member
תם היום הראשון.

מודה אני מופתע ומרוצה מהיבול, לא שיערתי שיגיעו לכאן כבר היום. מופתע יותר מהנוככות המסיבית של נשים בעוד שהפורום מיועד לשני המינים וזו קריאה לגברים:
אנא השתתפו באורח פעיל, אם תגלו יותר ענין, האינרציה כבר תפעיל פה את הדינמיקה המתבקשת. כל אחד רשאי להעלות נושא וסוגיה רלבנטית לנושא הפורום. מה שאין כאן (ואני מקווה שכך ימשך) - אין שימוש בפורום הזה כבתואם צ'אט וזה מתאים לציפיותי. עוד נגיע גם לצ'אטים מרתקים, כך אני מאמין אבל באמצעות הכלי המתאים שם למעלה מימין-ChatTV. תודה לכל הגולשים שכתבו, מקווה להתראות כאן שוב כבר מחר!

אלמרה

New member
חלף עבר לו היום השני...

אני מופתע ומרוצה מחד אך מאוכזב מחסרונם של בנים. יבואו, פרסמתי בפורומים אחרים. ממתין לקהילה רחבה ומסועפת וצ'אטים... חולם אולי? אולי לא. כן!

../images/Emo65.gifאפתח בברכת

מזל טוב על פתיחת הפורום. גם אני נורא אהבתי את הודעת הפתיחה. שיהיה המווווווון בהצלחה, עם תקווה שחזונך לאיכות הפורום יתגשם!

אלמרה

New member
ברוכה הבאה נאוקו סאן ../images/Emo20.gif

פתיחתך מתקבלת ב
. נצפה לעוד ביקוריך כאן - איכות הפורום תלויה כמו כל שרשרת בחוזק החוליות החזקות, את יודעת, את החלשות נחזק ומן השאר, נתעלם. תודה!

אלמרה

New member
וברשותך שניתנה אני מבקש לצטט...

דבריה של נאקו סאן בהם נתקלתי במקרה בפורום אחר (אני מתחיל להאמין שבימים האחרונים אין מקריות כל כך בדברים שקורים לי לאחרונה...) קסמו לי מאוד ולהלן ------------- הציטוט: ------------ מבלי לקרוא את האמור בפורום, כי הלא אני אישה, שיודעת די בכלליות מה נשים רוצות. ולא זאת בלבד - אלא כי אני יודעת היטב - שגברים לא באמת יודעים מה נשים רוצות. הם פשוט מעדיפים להגיד שהם לא יודעים, כדי שלא להתאמץ. אז לכל מי שמעמיד פנים, וגם לכל מי שבאמת חושב שידיעת החוק אינה פוטרת מעונש: אנחנו רוצות שתעריכו אותנו, ולא תקבלו אותנו כמובן מאליו. כי אנחנו בסה"כ בשר ודם - כמוכם. ולא נולדנו חלקות משיער, ובבוקר אנחנו נראות קצת פחות טוב, שלא תמיד אנחנו יכולות להיות סבלניות לשטויות שלכם ושגם לנו לפעמים נמאס להתאמץ כל כך בשבילכם ולקבל כלום. אנחנו רוצות לדעת שאכפת לכם, לשמוע את המילים ה"אסורות" לפעמים. לקבל פינוקים מדי פעם (פרח אומלל שנובל אחרי כמה שעות יכול לעשות לנו את היום)... ושלאף אחד לא יהיו תירוצים יותר !!! ---------- סוף ציטוט -------------- אז ראשית תודה לנאקו סאן שהואילה לתת לי רשות לצטט מדבריה. אבל זה נותן לנו נקודת זינוק טובה להתחיל לדון באחד מהאספקטים של הדילמה הנצחית: איך נגרום לבן/בת הזוג שלנו להבין אותנו וכיצד נפתח את עצמנו להיטיב ולהבין אותם? מהן המילים "האסורות", נאקו? מה דעתכן/ם? מישהו אולי כבר מצא את הנוסחא להמרת רצונות, מחשבות, כוונות למילים כתובות או מדוברות? יש מי שמוכן/ה לחלוק איתנו מה עושה לו/ה את זה? אני שמעתי היום אמירה מהחזקות ששמעתי לאחרונה ואביא אותה כלשונה: "- אצלכם ניכרת הריצה אל נקודת ה"G" בעוד שלי חשוב איזור ה"B". - איזור ה "B"? - האיזור בין האזניים. אותי זה משכנע! ומה אתם אומרים? מה עושה לנו הגברים את ההבדל בין פניה המפוענחת כפקודה לבקשה רכה הנענית בד"כ בפתיחת הראש והלב להיענות? לי יש סוד - אותי קונים ב
. כן, פרח=פה-רך.

אמר פעם מישהו חשוב -

שישנה כמיהה אוניברסלית שעומדת ביסוד כל התחושות והפעולות שלנו. היא הרצון להגיש חשוב, מוערך ושולט. לאחר קריאת משנתו, ושיחות עם עצמי ועם אחרים בעקבותיה - אני נוטה להסכים. ואם למקד את הדברים לעניינו של פורום זה - אני מאמינה שגם באהבה ויחסים יש לכולנו קטליזטור משותף. קשה לי לחשוב על אדם שלא רוצה שיעריכו אותו, שיתנו לו הרגשה שהוא חשוב ויקר (כמובן בהסתייגות בנוגע לאלו שמרגישים שגם מכות שהם מקבלים מבן הזוג זה סוג של יחס ותשומת לב...). מי שמסכים לקביעה הזו - יסכים גם שהמפתח לסיומה של מלחמת הכוכבים נוגה - מאדים, נמצא בשאלה מה גורם לי/ו/ה/נו תחושת חשיבות, ולנסות לתת את זה. אם מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך - אז מה שאהוב עליך - תגדיל לעשות לאהובך/תך. לא ככה ?

אדון מנהל,לא יפה להגיד לגיברת

שהפתיחה שלה יפה... ואני מסכים עם גיברת נאוקו סאן ששצריך גם לשוחח עם עצמי. הרי הכמיהה האוניברסלית של כל בני האדם היא לשוחח עם עצמם. לדעתי, המקום היחידי בו אפשר לשוחח עם עצמי זה הצינוק שבבתי הכלא. הגעתי למסקנה שרק שיחות עם עצמי יובילו לקץ הסכסוך בין נוגה למאדים. או בין ישראל לפלסטינים. או ביני לבין אישתי שלא תחיה.

אהה, ואגב...

במקום פרח לא חייב להיות דווקא פרח, במובנה המילולי של המילה. זה בסה"כ מטונים לדברים שנחמד לפעמים לקבל כאות לאהבה או הערכה. גם מכתבון קטנטן, הקדשת שיר ברדיו או כל דבר כדומה יכול לעורר את אותו האפקט... וכמובן - לומר את המילים האסורות: אני אוהב/ת אותך.

למעלה