אני מתכוון לעבור מ טראו 650 לHP6915

amitp

New member
אני דווקא הרגשתי בדיוק להפך (עם

אותו הצמד). דרך אגב - הTX למשל, שהוא המכשיר הרלוונטי להשוואה, רץ עוד יותר לאט.

2cookie

New member
קל להעמיס על PPC

על פאלם אי אפשר לומר את זה. לי למשל לקח חצי שנה להגיע עם ה-MPX לרמת יציבות סבירה שניתן לעבוד איתה. אתה לא יכול לצפות ממישהו שמשתמש... נניח, חודשיים? בפוקט, שידע בדיוק מה לעשות כדי שהמכשיר יהיה מהיר. וזה שהיית מעדיף פאלם M100 על JASJAR לא אומר שה-M100 באמת יותר טוב

roberto3950

New member
אז הנה הרחבה לרשמי

המכשיר כטלפון ניתקע לא מעט. עשה לי לא מעט צרות עם IGO בשמש בניווט המסך הייה בסדר אל לא יותר מזה. מצאתי כי הטראו יציב יותר יותר נוח לשימוש הסוללה מחזיקה יותר. המקלדת המובנית נוחה יותר. העברית יותר טובה. והמכשיר מהיר יותר. הייתרון היחיד של ה-PPC זה נוחות של שימוש במסמכים ו-PUSH MAIL ( למי שצריך).

amitp

New member
--> () <--

תודה רבה. רק הערה קטנה - מכיוון שגרסת הiGO הנוכחית יציבה בערך כמוכר שקשוקה בשוק הכרמל בשעה שהוא מנסה את מזלו בתרגילי אירובטיקה בגובה משל היה נאדיה קומנצ'י - סביר להניח כי היא תקעה את הפוקט, ולא ההפך.

2cookie

New member
חולק עליך בקשר למקלדת...

המקלדת של הטראו היא הקטנה ביותר, אפילו ל-Q יש מקלדת יותר מרווחת. בטח שהמקלדת של ה-6515 יותר נוחה וגדולה..

קוקי - שוב מספרים?

תפסיק להסתכל על המילימטרים - ותנסה! המקלדת של ה-6515 היא הדבר הכי לא נוח שראיתי בחיים - וזאת הודות לסידור המקשים ולצורה שלהם. הטראו טוב ממנו בהרבה. אפילו יחסית ל-k-jam המקלדת של הטראו לוקחת - והמקלדת של ה-k-jam הרבה יותר גדולה - פשוט עניין של מבנה מקשים. מקשים עם "כיפה" וסידור ארגונומי מאפשרים לך "לזכור" טוב יותר את מיקום המקשים ולהשתמש בהם בנוחות רבה. שלא נדבר על זה ש-90% מהדברים שאי פעם תצטרך לבצע תוכל לעשות דרך המקלדת בטראו בעוד שבמקרה הטוב תחזיק 30 שניות ללא סטיילוס בנסיון לשחזר זאת ב-HP או KJAM.. נדמה לי שע. אופטימי הוכיח זאת באיזה מפגש. המקלדת הטובה ביותר אגב שראיתי ב-PDA הוא של ה-Psion 5MX - אם היה לו מסך יותר טוב הוא היה כנראה "הסייען" שלי בכל נסיעה לחו"ל על תקן מחליף לפטופ! משה

2cookie

New member
נכון שההתרשמות שלי היתה די קצרה

אבל בתכל'ס, כשהקלדתי עם הטראו התבלבלתי במשפט הראשון. עם ה-6515 זה לא קרה.. לטעמי צורת המקשים חסרת משמעות והמרווח+גודל משפיעים הרבה יותר, אולי זה עניין של טעם. לגבי ה-HP אתה צודק, אבל אתה טועה לגמרי לגבי ה-KJAM, ב-WM5 ניתן לעבוד בקלות רבה עם המקלדת וללא סטיילוס- לדעתי בצורה נוחה משמעותית מאשר עם פאלם.

2cookie

New member
הודעה פירסומית מובהקת

מדובר במכשיר שספורים האנשים בעולם שזכו לגעת בו בכלל, מעניין מאיפה מגיעה התרשמות כל כך מקצועית...

yaronshlomo

New member
עניין היציבות עומד לטובת הפאלם

כמי שמשתמש בשניהם - ב- HP2490 וב- T5, גם אני בהתחלה התלהבתי מהמערכת ההפעלה הזו עד שהתחילו הבעיות. יש תוכנות שאי אפשר להסיר, תוכנות שאי אפשר להתקין, תופעה של פריקת הסוללה בלילה לגמרי ועוד כל מיני בעיות מרגיזות. מהללים את מערכת ההפעלה הזו ואני מבין למה יש לה כמה יתרונות חשובים אבל אף אחד לא מזכיר את החסרונות שלה: סרבול, אטיות, צריכת משאבים מופרזת שגומרת את הסוללה ועוד. בקיצור את כל המידע החשוב אני שומר על הפאלם, הפוקט רק בשביל משחקים. ב- WIFI אף פעם לא יצא לי להשתמש, הוא גומר את הסוללה בקצב מטורף. תישאר עם הטריאו.

2cookie

New member
המעבר לא כדאי אלא אם יש צורך

ב-WIFI, BT, GSM ו-GPS במכשיר אחד. אם כן, אין תחליף ל-6915. אם אפשר לוותר על WIFI ומקלדת, הייתי ממליץ על A701. אם אפשר לוותר על GPS ומקלדת, ETEN M600. אם אפשר לוותר על GPS ומהירות, K-JAM... אבל המסך המרובע הזה עם רזולוציה של סלולארי הוא הקרבה גדולה מדי לדעתי, במיוחד בהשוואה לחדות של טראו 600.

AYELET1

New member
לא מסכימה איתך

לא ניתן להשוות את ה-650 בשום צורה שהיא לטריאו 600 ה-650 עולה עליו לאין שעור מבחינת חדות , רזולוציה, תאורה וכל השאר

rp2005

New member
אני שמח שהזדמן לי לפתוח דיון מעניין

יש לי כיום 650 ואני מאוד מאוד מאוד מרוצה אבל אתם מכירים את החיידק הזה של להחליף בכל מחיר כי...כבר נמאס הפכתי והפכתי ומצאתי שהכי נמאס לי ב650 זה ה יודרייב ה"נוראה" ולא ארחיב !! מצאתי כי אין בכוונתי לוותר על מקלדת בהפעלת יד אחת ומסך טוב ולכ חשבתי על ה - 6915. טרם שיכנעתם אותי לא לרכוש או שיש משהו טוב יותר אם כן אשמח לשמוע אם לא...בעוד 6 חודשים אשאל על המכשיר הבא תודה לכולכם

amitp

New member
משה אתה זוכר שגם D היא אופצייה

בפוקט, נכון?
(לא שאני אומר שהיא טובה יותר מU, לא מכיר מספיק).

למעלה