אני מתלבט אם לקנות סיר אובלי חדש?

אני מתלבט אם לקנות סיר אובלי חדש?

שלום לכולם שמי ג'וזפה, אני היום גליתי עניין רב בשופרסל, ששם ניתן לקנות סיר אובלי בנפח 5 ליטר עם ציפוי אמייל באריזת היצרן, אבל להפתעתי בתוך האריזה לא כלול חוברת הדרכה+מתכונים, ושאלתי בשופר אם מישהו מהם כולל עובדי שופרסל שיוכל להסביר לי איך משתמשים במוצר ולהכנתו לבישול אבל אף אחד לא ידע להסביר על זה. לכן רציתי לשאול כאן בפורום "אוכל כשר" למי שמכיר/ה את סיר אובלי החדש? אני תמיד מכין כבר כמה שנים עוף גריל בתבנית אמייל בתוך תנור אפייה גדול שרכשתי לא מזמן, ולפני שנים השתמשתי בסיר הפלא על הכיריים ממולא בעוף גריל בשביל כל המשפחה שלי ומאוד אוהב לפנק אותם, שבינתיים סיר הפלא מזמן יצא מהאופנה בגלל יצוק אלומיניום שלא כשיר לשימוש. לכן רציתי לדעת האם יש הבדל בין עוף גריל בתבנית של התנור אפייה שאני משתמש באופן קבוע לבין סיר אובלי ממולא בעוף גריל בתוך התנור אפייה? והאם הוא אוכל נא או יבש? מה שאני לא יודע על היתרונותיו של סיר אובלי, בשאלות שאני רוצה לדעת סופית לפי שאחליט אם לקנות לעצמי אחת כזה חדש. 1) עד כמה מעלות חום מקסימלית של התנור אפייה אפשר להשתמש בסיר אובלי? 2) איך להכין עוף גריל (מתכונים) בסיר אובלי? 3) כמה זמן (טיימר) לוקח עד שהעוף גריל יהיה מוכן עד ההגשה? מעניין מאוד עד כמה הוא טוב וטעים באמצעות סיר אובלי שלא הכרתי מעולם, אחרי שנים רבות שאני משתמש באופן קבוע בתבנית אפייה ממולא בעוף גריל בתנור. אודה מאוד מאוד למי שמכיר את הסיר אובלי ולהכנתו. תודה רבה ג'וזפה

cial 1

New member
בוקר אור ליוכי68 ושם הכה את המומחה?

א אין סיר כזה זה רק צורה של סיר? מה הוך כאן שאלה ללא מוצא דרך? טוב יש לנו סיר אובלי ויש עגול ובכלל יש הרבה צורות אבל הוא היא לא מסביר אם זה חשמלי או מחרס הכול מיותר לשאול? ומה צריך הרבה הסבר כול סיר אפשרי להכניס לבשל בו את העוף המכסן אני לא אולכת עוף? טוב אם היה חשמלי או על בטריה??? אז היה לי תשובה ולך
חמודה אני השארתי לך מה המוצר של החבילה אתמול לא קנו לי בטריות חזקות למצלמה ועלי לקנות מטען ואני אצלם כמה דברים וגם את החילה של העוגה המוכנה הכוונה לחומר שמכילה החבילה זה של חברת RISHES כשר פרווה בהשגחת הרבנות קריית מללאכיויש עוד חוטמת של הרבנות הרשאית לישראל הכול מהצומח? ללא צבע מאכל מה עוד נבקש? אני התעצבנתי קצת על המצלמה.. טוב אני הולכת לנומי כי לא ישנתי הרבה רק ממתינה למכות של הכביסה היא הכי מעצבנת הכול שם דיגיטלי ואין לי שום הסבר נכון או שאני דיגיטלית או שהיא הכול בלבלה הכי טוב זה של פעם או אחת מהמשוחללות ביותר? בוקר הכי טוב לך ולכול החברות אני כאן בערב בעז"ה

cial 1

New member
אם זה מחרס אז האוכל הכי הכי טעים בעולם

ולי יש ותמיד אהבתי את העוף בחרס וזה גרם לי לאלף מתכונים רק של עוף ומה אין זה הכי טעים בכלל לבשל בחרס זה האוכל אגב גם המרוקאים בתג'ן מבשלים הרבה גם את הקוסקוס מגישים בחרס כך שהכול נשאר חם יש לי מתכונים מלה לכלי חרס . המתכון הכי טעים זה הכבש עם הלימון וזיתים מהשהו ועוד גם עוף בתפוף אם סוף הכול עסיסי אני נכון מזה 7 שני לא אוכלת עוף ולא כבש אבל לאחרים אני כן מכינה לבן לחברים למשפחה לשכנים אני לא יכולה למנוע מאף אחד את בקשתו וגם מה לאכול אני עדיין רק בשר הודו כן אוכלת ואני מכינה את הבשרים של ההודו כמו הכבש ואותו הטעם ויש ששאלו אותי מה זה הבשר הזה? כן המדובר בשווארמה של ההודו וגם חזה אצלי הכול בסדר תודה לאל על הברכה של הנפש רק בריאות והכול יהיה בסדר על כולם. בוקר טוב ויום הכי טעים.

ענתי42

New member
בקשר לסיר המדובר

אני חושבת שמדובר בסיר חרס חשמלי אובלי לי יש את הסיר והוא מעולה ובכלל אצלנו בבית כימעט כל האוכל זה בסירי חרס שהאוכל יוצאה מהממם ובנוסף למי ששואל על הסיר האובלי מהסופרסל צריך ליבדות אם הסיר באמת חרס,אם זה כבד,ואם הסיר נישלף מהבסיס

שלום לכולם, אני מתנצל על אי הבנה (כנסו)

בקשר לסיר אובלי המדובר אתן לכם אתר השופרסל http://www.shufersal.co.il/yashir/ 1)תיכנסו לאתר שופרסל ותקלידו: סיר אובלי ואחריו ללחוץ בעכבר על [חפש] 2)ושם תיראו כתוב עליו "סיר אובלי אמאייל" ואז תילחצו על שם כזה בעכבר, ואז מופיע לעיניכם תצלום של סיר אובלי 3)ואפשר גם להגדיל את התצלום שלו. מקווה שהבנתם במה מדובר ולמי שמכיר\ה את זה אשמח לקבל תגובתכם בנושא שהעליתי בחצות בפורום זה, תודה רבה ג'וזפה

חתול../images/Emo35.gif

אהההה בדיחה נחמדה
, לא התכוונתי לעכבר חי אלא התכוונתי לעכבר אלקטרוני, אז את כבר ראית את האתר השופרסל שבוא מצולם סיר אובלי מה דעתך
ג'וזפה

cial 1

New member
ערב טוב לך חמוד אני רק צוחקת באהדה רבה

א כול ילד יודע להקליק על העכבר ובטח זאת אתה יודע לי יש מלה הומור בלי אין הרבה מה לעשות בחיים הכול אבל-הבלים. וצריך גם להביא את הההומור מהלב ולא לחפש מי טעה ומי לא. מתקינים אפשר לחשוב אחרת זה לא מבקשת את הסליחה ממך אם לא הבנתה הרבה הלצחה עם הסיר האובלי. . ואנכנו באמת ביאנטרנט. אני ברדיו?. צוחקת לילה הכי טוב לך איש חמוד. חני

../images/Emo13.gifאוקיי הבנתי וגם מעריך אותך וטוב שיש הרבה..

הרבה שמחה ומצב רוח נפלא בפורום זה ומתרשם גם מהאווירה הטובה של הגולשות/גולשים בפורום זה, בכל אופן אני עדיין עוד לא החלטתי לקנות סיר אובלי, ועושה מאמצים למצוא יבואן של יצרנית "one", אם קיים אתר הבית שלהם (בגוגל) כדי שאוכל לשאול אותם על הוראות השימוש של המוצר+מתכונים שאולי יש ברשותם, וחוץ מזה אנסה להתכתב באתר שופרסל ואולי יש להם מידע בקשר לסיר אובלי שהם משווקים. נראה מה יהיה ואני אמשיך להדעתכן בינתיים בפורום זה שאולי אקבל בסוף את המידע שדרוש לי לפני שאקנה בשופרסל. ג'וזפה

לצערי אני רק דובר עברית וקצת אנגלית..........

נולדתי בארץ וחוץ מזה אימי דוברת איטלקית וצופה כל יום ב- CANALE 5 ו -RAI UNO מאז ועד היום.

למעלה