אני מתלבט אם לקנות סיר אובלי חדש?

טוב,../images/Emo51.gif רבה שהקדשתם לי מזמנכם../images/Emo140.gif

בהזדמנות אני עוד אשוב להתכתב איתכם בחילופי מידע על נושאים של "אוכל כשר" לילה טוב לכולכם
ג'וזפה |

cial 1

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo139.gif אדון ג'וזפה אני יעזור לך מעט?

הסיר האובלי שאתה מתכוון זה לבישול אטי? אם כן זה לא מתאים לכול דבר זה רק לאידוי ירקות וחמין וגם לבישולים אבל עד שאתה תרצה לאכול? התאבון יברח לאיטלה אצל אחותי? בנפולי. כן יש לי אחות שנשואה לאיטלקי זה רק מזה חודש הלך לעולמו וחבל כאיש טוב וגם תרם בעבודתו הרבה לישראל את בתי הזיקוק הוא מאחד המהנדסים העיקרים שם בערד המדובר מה לעשות. גם זה כתוב לנו מלמעלה חייבים להמשיך יש נכדים יש אהובים אלה החים המראים לנו את כול הצדדים עת ועט לבכות. במעבר שוב חד אז לגבי הסיר האם יש תחית למים? ואם כן זה הסיר לבישול אטי ואני אצחיק אותך קצת ITI PHONE HOME AT MOVIS כך הוא הסיר האטי? אבל לחמין הוא 10 אני ממליצה באמת ופחות כאב ראש מהפלטה אגב מי לא יודע החמין מהריחות שלו מקבלים כאבי ראש. לא על כולם אז סיר כזה הוא מעולה לחמין . טוב מכווה שגם דשדשנו בעניין ועזרצי לך קצת ולי יש חתולה ושמה זיזו זה על שם אחת זמרת גדולה צרפתיה וגם זינדין זידאן הכדורגלן אז בטח הלב שלי טוב לחיות ואני רק צחקתי אבל אתה רציני העכבר של הההההה?????.. נו אז זיזו תעזור לי לילה טוב לך אהיה כאן רוצה לצרף משהו? שצילמתי אבל המטען אומר עוד קצת הוא חדיש

שלום לך חני, תודה על תגובתך בקשר ל........

היום קראתי בקטלוג של שופרסל שהסיר אובלי מתאים במיוחד לקדרות,חמין ובישול חורף. את צדקת בקשר לחמין, אז אני חושב שכדאי שאמשיך להשתמש בתבנית אפייה בשביל עוף גריל שתמיד אני מכין זה שנים רבות וגם ככה הוא הוא גם טוב לתנור אפייה ומריח טוב באוויר וגם טעים ונהנים מהארוחה בפעם או פעמיים בשבוע. קשר לחמין אנו ננסה בבוא יום לטעום את מה שאת מציעה ואני מעריך את זה,
וחוץ מהאוכל יש לך אחלה כתבה
עם הרבה בדיחות, ומעניין מה החתולה חושבת על זיזו
ואני גם כן הערצתי על השחקן כדורגל הצרפתי והרבה בעולם גם מעריצים אותו האחת והיחיד ולכן הרבה בעולם קראו על שמו. תודה רבה לך על המידע והמלצתך. ג'וזפה

../images/Emo13.gifשלום לך כרישונת, אימי כותבת לך באיטלקית

SONO LA MAMA DI GIUSEPPE ESE VUOI CHE CI SCRIVIAMO D'INTANTO INTANTO, NON CHE PROBEMI DA PARTE MIA SONO UN POCHO STANCA E VADO A DORMIRE BUANA NOTTE LINA

cial 1

New member
בוקר טוב יום טוב לך כרישונת../images/Emo140.gif

כתבתי בארך כך אלורה ? זה המילה ועכשיו? צ'ינר ? זה משקה נגד כאבי בטן באיטליה אני ההיתי שם תקופה ולמדתי קצת לדבר וזו הייתה אחת הפרסומות הכי מצחיקה אותי? היה יוצא אדם מבוגר T.V ו אומר ועכשיו זה הצ'ינר לשותת? ואני רציתי גם אבל זה מר כמו האמרטו אבל המר ואז שאלתי למה זה כול כך פופולרי הפרסומת קיבתי תגובה כי האיטלקים מרבים לשתות יין וזה כום העום יודע וזה בריא והיטלאים הם מס 1 בעולם ביין אחרי זה הצרפתים וזה בדוק אז שאלתי למה המשקה הוא מנטרל את היין לא התגובה זה לשיקור למי שאוכל הרבה פסטה וגם זה לכאבי הבטן אני מדברת קצת ומבינה טוב לכתוב זה קצת שונה מהצרפתית אבל זה הכי קרוב וזה רחוק מהספרדית עד כאן הידע שלי חמודה יום הכי אחלה לך וגם היה קיך להזכר. לי יש אחות נשואה לאיטלקי אנצו זה הרבה שם השם כמו משה אצלינו הוא נפתר לא מזמן מה לעשות כך העולם קשה. סליחה שגלשתי לעוד פרטים אבל רק כך יש בי את הידע הקטן האיטלקי
יש בך אם את איטךקית וגם אם לא. חני

למעלה