אני מתערב איתכם ידידי

אני מתערב איתכם ידידי

שבבחירות הבאות קדימה לא תהיה קיימת הניצחון של המפלגה היה תקלה והוא היה רק בגלל שרון שבבחירות הבאות כבר ישכחו אותו ורובם שם יחזרו לליכוד ולעבודה או מפלגות אחרות ואת קדימה ינהיג אולי אלי אפללו ,אז חברים הקסם שלכם פג.

toxic2004

New member
מעולם, אבל מעולם

לא היה שום קסם לקדימה. פשוט טעות מצביעים.

Haemek

New member
קדימה?

תמיד היתה בלון חסר תוחלת, היא תתאדה בבחירות הבאות. אני מתערב שפרס יהיה הראשון שיחפס בית חדש, כבר בקרוב מאוד.

Fasz

New member
היכן כל תומכי קדימה שיתנגדו לנאמר?

האם זה ייתכן? יום שלם הודעות הזימה הללו כנגד אושיית שלטונו הוירטואלית של אולמרט, עומדות תלויות בפורום קדימה, ללא מענה מספק? הוי על זאת הקינה, מה יעלה בגורלו של אלי אפללו, עתה?

Haemek

New member
דבר אחד אני למד

גם אתה כבר הפנמת שביבי יהיה "הבא", ההוא שיכול לעזור לאחרים. ויכול להיות שזה נכון. הרי (כמובן לדעתי בלבד) קדימה היה בור שואב לכל אותם שחיפשו קידום וראו בשרון כתקווה הבאה. לראות עיני, לא היה בקדימה אחד שבאמת התעניין במצע, רק בתפקידים ששרון יביא, כי כוחו רב הוא. זה מתכון לבלון נופח שהשסתום היחיד זה שרון. ברגע ששסתום זה התאדה, הבלון מתרוקן. אגב. הראשון ששם לב לזה היה נסראללה והחמאס, שכל אחד מהם חטף לו את מכסת חייליו ועכשיו הבלון צריך להגיב. הבלון אינו יודע מה לעשות אז הבלון נותן. נכון שזה יפגע הגורם ההרתעה שלנו, אבל מה איכפת לבלון? הוא כבר לא יהיה אז ומי יאשים אותו. בלון מדולדל, אפס.

ביבי לא יהיה הבא.

עד כמה שאנשים מאוכזבים מאולמרט, ברגע שיעלה ריח הבחירות באוויר אנשים ייזכרו תוך שנייה טוב טוב מי זה בנימין נתניהו.

Haemek

New member
דבר אחד טוב אני יכול לאמר על ביבי

הוא היה שר אוצר טוב. ודבר נוסף: בזמנו, בעת היותו ראש ממשלה, הפרעות נעצרו ממש מיד אחרי שהתחילו (מי שזוכר את פרעות פתיחת מערת הכותל). עכשיו תורך להגיד מילה טובה על אולמרט, משהו יחיד, אפילו קטן ככל שיהיה. ואל תספר לי על המאחז שהוא ב"נחישותו" כי רבה היא, הוא פינה, כי זה לא חוכמה נגד יהודים, כולם יודעים שיהודים נותנים בקלות.

gershon17

New member
הו, זה קל מאד

כשר אוצר בממשלת שרון וכמו שנראה כרגע גם כראש ממשלה בממשלתו הוא - הוא המשיך במדיניות הכלכלית של נתניהו.

bhnadav

New member
אמנם לא הבנת אותי,

אבל אם הזכרת את המושג "הבא" - אני רק אֹמָר שבשביל ביבי, העמדה הנוחה ביותר היא זו שהוא נמצא בה כביכול היום - עמדת "ראש הממשלה הבא" (ולא "ראש הממשלה לשעבר", או "ראש הממשלה הבא לשעבר"). מה אני אגיד - שיהיה לו בהצלחה (=שיוכיח לנו שהוא ראוי לתפקיד, בפני עצמו אבל גם ביחס למועמדים האחרים). ביבי צריך לשאול את עצמו גם האם הוא מוכן להסתכן בכך שימצא עצמו פתאום כשר החוץ של אביגדור ליברמן, כי כרגע בסקרים לישראל ביתנו יש עמדה נוחה יותר. כי לדעתי, אם תהיה פה רכבת דוהרת אמיתית, כלל לא בטוח שהיא תעצור במצודה.

byzon

New member
כולנו יודעים שהבחירות היו שקר ומרמה

קניית קולות בכסף ובסררה, מושחתים נמאסתם

אשרת

New member
ואם הליכוד היה מנצח...

גם אז היית טוען שהנצחון נקנה בכסף ובשררה?

gershon17

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

האם תוכל להאיר את עיני? מי שיקר? מי רימה? למה אף אחד לא הציע לי כסף?

אני מניח שיהיה איחוד מחודש של הימין

אני מקווה שביבי ישכיל להנהיג איחוד זה וירכוש מעמד כשל בגין, כשם שהליכוד התאחד עם גשר וצומת, אני מניח שיהיה גם איחוד עם ישראל ביתנו והאיחוד הלאומי-מפד"ל, מהלך כמו זה ישאיר את קדימה מרוסקת לחלוטין, אחרי שהשחיתות הספיקה כבר לדבוק בה עד היסוד, ואם לא די בכך, היא תצטייר כמפלגת שמאל. אגב הלכידות בקדימה כבר מתחיל להיסדק, קולות בסביבת פרס כבר מדברים על חזרה לעבודה. נ.ב. סקר שפורסם בעיתון 24 שעות- נסראללה מנהיג טוב יותר מאולמרט בזמן מלחמה.

למעלה