אני מתערב איתכם ידידי

Fasz

New member
גם לרוחמה אברהם? הסר נא דאגה

מליבי הדואב והכואב. האם רוחמה אברהם, המזכירה לשעבר של ביבי, תשרוד את התקופה? או שמא, זכות ענקים זאת, חקוקה ברוח, לטובתו של אפללו, היהודי החכם ביותר מאז איינשטיין?
 

bhnadav

New member
אם ביבי

מעוניין להיות ראש ממשלה בכנסת הנוכחית, הוא יצטרך את גברת רוחמה יותר משהיא צריכה אותו.
 

Fasz

New member
העם שבע מרוחמה אברהם

בפגישות שנערכו במצודת זאב, ובמלון המלך דוד לאחרונה, ישנם רבים המעוניינים דווקא עכשיו להצטרף לליכוד. אלופים לשעבר, כלכלנים בהווה, אנשי צבא וביטחון, אשר שימשו גם כפרשנים בערוצי הטלוויזיה השונים במלחמה האחרונה. הסיבה שהליכוד לא מקבל יותר מאשר 20 מנדטים בסקרים כיום, היא מפני שאם תזיז את נתניהו, את מי תראה מאחוריו? סילבן שלום? לימור לבנת? ישנם בליכוד אנשים נפלאים, כמו מיקי איתן, שטייניץ, ריבלין וכיו"ב. אך הם אינם זוכים לאהדת הציבור. במידה והליכוד יציג נבחרת שונה, טובה יותר, יחד עם האידיאולוגים בליכוד, נתניהו יזכה להרבה יותר מאשר 20 מנדטים. הכנסת שלנו צריכה להיות נטולת אפללו, אברהם, כחלון וכיו"ב. אתה יודע, על מנת שנוכל לבנות משטר נקי ומקצועי.
 

bhnadav

New member
מה הם מוצאים בה?

מה שהם מוצאים בכל ח"כ של קדימה - המפתח להקמת ממשלת נתניהו בכנסת הנוכחית.
 

bhnadav

New member
באותה מידה אתה יכול לומר

שאתה לא מוצא עניין בכל אחד אחר. כששרון הקים את קדימה והיה זקוק ל-14 מייסדים, כל ח"כ בליכוד (שהיה להזכירך בעל 40 מנדטים ולא 29 כמו קדימה) היה משמעותי.
 
ממש לא באותה מידה, בנינו,

יש איכותיים ממנה בקדימה, מה אני תופס קצת יותר. אני חושב שלא יהיה מחסור בנסים לליכוד, וגם אם יהיה, לפעמים, עדיף לחכות עד שהממשלה תיפול במקום לקבל אנשים כאלה למפלגה.
 
למעלה