אני מתפוצצת

5שוש

New member
אני מתפוצצת

ביום חמישי צילצלתי לאחות של בעלי להגיד לה שיש מתח בבית ביגלל שאמא שלה מבקשת לבוא מיום חמישי עד ראשון. ואני מבקשת שתבוא רק שיש שבת . גיסתי הטובה באמת ד"ר פנרזי עונה לי שאני במתח ביגלל אמא שלי והכל בגלל אמא שלי. ניתקתי לה את הטלפון . מתחננת לדעת את דעתכם תודה .

עשית טעות חמורה ../images/Emo88.gif

אין דבר כזה "גיסה טובה" "חמה, גיסה טובה, שוטר חכם ופרסי נדבן" - יש רק באגדות. מנסיון, תקשורת טובה תהיה רק "תקשורת ישירה", אל תפני לאף אחד למעט האחד איתו ספציפית את צריכה לדבר, כי כל אדם אחר יכול בקלות לעוות את דברייך וזה לא בהחלט לטובתך. נסי שוב ובכוחות עצמך לפנות אל חמותך.

5שוש

New member
חמותי קובעת

חמותי אומרת לנו שהיא תחליט מתי להגיע זה הבית של הבן שלה.

AdiBason

New member
ואיפה בעלך בכל העסק?

תאמרי לו שקשה לך אם היא תבוא מיום חמישי ( קשה נפשית ופיזית). אם הוא לא יבין אותך אז מי כן.....

5שוש

New member
אחותו

בעלי תמיד היה איתי עד שאחת האחיות חיממה אותו.

AdiBason

New member
לדעתי.... מה שאני הייתי עושה...

תעמדי על שלך ותאמרי שהוא צריך לדבר עם אמא שלו שתבוא רק ביום שישי. יום חמישי עמוס עבורך בבישולים לשבת ואין לך זמן לארח גם אותה!!!

AdiBason

New member
אם בעלי היה משפע מאחותו.....

וווואאאאווווו וווואאאאאווווו מה היה קורה לו.........

5שוש

New member
תודה לך

למרות שהורי שילמו חצי מחיר הדירה. אישתו לא צריכה לחיות לדעתה.

שושק´ה בואי נתחלף לכמה ימים../images/Emo8.gif

ותאמיני לי שלא תראי אותה יותר. עכשיו ברצינות ומבלי לפגוע איפה באמת הבעל שלך בכל הסיפור? מה זה לצד אחותו ? מה זה החרטא הזה? יש לי רעיון
: אחרי הביקור הזה (מה לעשות? תבלעי את הצפרדע הפעם) תביאי אלייך לאירוח את החברה או האח או האחות או האמא שלך או בכלל מישהו שהוא שונא להיות בחברתו ותנחיתי אותו עליכם לכל הסוף שבוע ותראי איך זה עובד עליו. הה ? אפשרי?

AdiBason

New member
יש לי רעיון

אני אבוא אלייך לשבת שחמותך תבוא ואראה לך שיטות איך גורמים (בצורה עדינה) לאדם להרגיש לא רצוי אצלך בבית.תשאלי את חמותי ותיראי שזה עבד. פעם היא היתה שורצת אצלנו כמעט כל מוצאי שבת שניה. והיום .... היא לא היתה אצלנו כבר למעלה מחודשיים וזה מזה כיף.

ת ב נ

New member
סיגליהיא , צר לי אך, אך כל האנשים

המוזכרים בדברייך יש אצלי במשפחה ויש דבר כזה, חמה מקסימה , גיסה נהדרת וטובת לב (וגם גיס) שוטר אינטילגנט, פיקח וחכם ומשפחה פרסית הכי נדיבה , מעניקה ,ותומכת בעולם. never say never על שאר הדברים אני מסכימה איתך.

ציפי ג

New member
כלל ברזל

לא לדבר עם הגיסה על אמא שלה. וזאת אני אומרת כגיסה ששלוש נשים מדברות איתה על מעללי אמי. את יודעת כמה לא נוח לי שאני צריכה לתרץ להסביר לנתח, לחזור ולנתח לחזור ולהסביר? במצב כזה לא רק בעלך בין הפטיש לסדן אלא גם גיסתך. אם חמותך מפריעה לך, את יכולה לעשות אחת מארבע להבהיר לבעלך, להבהיר לחמותך, לשתוק כשהיא שם או לשתוק כל הזמן. את יכולה גם לשלב. אבל את הגיסה תשארי בחוץ. אחרת זה יוצר בלאגן משפחתי.

5שוש

New member
המשך לחמתי

יש לי שתי בנות אחת בת ארבע וחצי ושניה בת שלושה חודשים. תמיד חמותי אומרת שאת הזהב שלה ויש הרבה ברוך משם היא משאירה לבנות של הבנות שאני לא יחשוב על זה . שלבנות שלי אין ערך. חבל שלבעלי היא לא אומרת את זה.

למעלה